Home > Nederlands > Montague Keen, 7 September 2014

Montague Keen, 7 September 2014

De handschoenen zijn uit, mijn lief. De ECHTE STRIJD tussen het Licht en het Duister is nu openlijk losgebarsten. Het duister heeft haar lelijke gezicht en hoever ze wil gaan om aan de macht te blijven getoond. Ze laten nu hun gezicht zien; dit is hoe wanhopig ze zijn. Wat jij de laatste weken ervaren hebt laat duidelijk zien hoe KWAADAARDIG en CORRUPT ze zijn. Ze doen alles om maar te proberen aan de macht te blijven. Wat jou werd aangedaan was crimineel. Ik heb je in het verleden diverse keren gewaarschuwd dat de Cabal je dood wil!

Ze faalden opnieuw, deze keer, maar het lijden dat je ervoer is spijtig. Ze komen naar je toe, met vriendelijke woorden, begripvolle woorden, allerlei soorten hulp aanbiedend… ze zijn alleen maar hier om te helpen. Het is deze methode die ze gebruiken om te infiltreren, om contact te leggen. Daarna valt het masker af en de woede en de controle worden tentoongespreid voordat het weer snel verandert in vriendelijke woorden. Wanneer ze denken dat ze alles hebben dat ze nodig hebben worden ze keihard en vertellen ze je dat ze de boel hebben overgenomen. “De Geestenwereld heeft ze gestuurd”.

Ik, Montague Keen, zou duidelijk willen maken dat er licht is, maar tevens duisternis in de geestenwereld. Wanneer er ooit iemand naar je toe komt en zegt dat de geestenwereld ze gestuurd heeft, check of het iemand is van de lichte of de duistere kant van de geestenwereld. Het is belangrijk dat jullie weten hoe je jezelf moet verdedigen. Wanneer er iemand ten tonele verschijnt, een en al vriendelijkheid, alleen maar van dienst wil zijn, check en dubbelcheck wie die persoon echt is en wat zijn/haar motief is. Deze methoden werden gebruikt om jullie wereld eerder over te nemen. Het werkte toen en dus doen ze het steeds weer opnieuw. Jullie moeten wakker zijn en alert. Herinner jezelf eraan dat jullie in een strijd tot het einde zijn verwikkeld.

Veronica overleefde de aanval op haar leven, vorige week. Het deed haar lichaam pijn, maar ze zal herstellen. Ze is wie ze is, dus ze zal haar missie afmaken. Ze is een bedreiging geworden voor de Cabal vanwege de energie die ze kan bevrijden in Ierland. Dit is waarom ze zo dom was de kans te grijpen om erheen te gaan zonder naar de mogelijke gevolgen te kijken. Ze moet in Ierland zijn maar de financiële hulp komt niet snel genoeg binnen. Er moet een beslissing worden genomen. Willen jullie een wereld van licht en vrede creëren, of doorgaan zoals je bent, er op wachtend afgemaakt te worden?

Om dingen vooruit te laten gaan moet het Ierse Centrum er komen. Die SLEUTEL moet worden omgedraaid. Hoe graag willen jullie vrede, waarheid en harmonie? Gebruik iets van het geld dat waardeloos zal worden wanneer de banken vallen, aangezien het nu gebruikt kan worden om jullie in staat te stellen ze te verslaan. Andrew Bartzis begrijpt volledig wat er aan de hand is. Hij heeft ook uitgelegd aan Veronica dat ze in Ierland moet zijn zodat dingen kunnen veranderen. Maar ze kan dat niet doen zonder jullie hulp. Ze heeft haar leven gewaagd om te helpen een betere wereld te creëren. Wat zijn jullie bereid te doen? Veronica strijd een heftige strijd voor jullie overleving. Zijn jullie bereid haar te helpen? Veronica is wie ze is: ze zal niet worden verslagen.

Nogmaals vraag ik jullie hulp voor de jongeman die wordt vervolgd door de Duistere Krachten. HIJ IS IN GROOT GEVAAR. HIJ HEEFT JULLIE HULP NODIG OM TE OVERLEVEN. Stuur hem alsjeblieft jullie liefde, licht en bescherming. Hij moet worden beschermd tegen alles dat KWAADAARDIG is. Zijn rol in deze wereld is van groot belang. Dit is waarom het in het belang van de Cabal is om hem te vernietigen. Laten jullie dat gebeuren? Hij is een grote bedreiging voor ze.

Hoe graag willen jullie vrede, waarheid en harmonie? Hoe graag willen jullie de hongerigen voeden en de daklozen voorzien van huizen? Hoe graag willen jullie elke dag wakker worden met een zuiver geweten en weten dat jullie je best deden om een betere wereld voor iedereen te creëren? De tijd raakt op. Er is geen tijd om af te wachten. Er is actie nodig. Hoe kunnen jullie je ogen sluiten voor de brutale corruptie die niet meer verborgen kan worden? Dit is jullie grote kans. Het is de juiste tijd om alle corruptie uit het verleden te verwijderen. Zijn jullie er toe in staat, of blijven jullie je verstoppen achter jullie versleten verontschuldigingen?

Wat er nu in Ierland gebeurt is dat invloeden van buitenaf de wil van de regering dwingen op een manier te handelen die schadelijk is voor het Ierse volk en voor Ierland zelf. Ik roep de vrouwen van Ierland op om nog eens naar voren te treden en eensgezind te handelen om de corruptie te verwijderen. Vrouwen overal moeten zich realiseren dat het de vrouwelijke kracht is die zal slagen in het maken voor de veranderingen die nodig zijn om de Planeet Aarde in het Licht te brengen. De mannen zullen jullie steunen. Dit is wat er moet gebeuren zodat we kunnen overleven. Dit is het Eindspel.

Ik, Veronica Keen, moet erop wijzen dat TIM SMITH uit Chicago in de VS, mij op geen enkele wijze vertegenwoordigt. Evenmin spreekt hij namens mij. Hij heeft NIETS te maken met mijn Stichting en zal dat ook nooit hebben.

Ik wil niet dat er ook maar iemand misleid wordt. Velen proberen te infiltreren. Ze veroorzaken problemen. Het is hun wanhoop om te overleven wat ze voortdrijft. Je kunt er alleen maar medelijden mee hebben.

Mijn lief, het leven is een worsteling wanneer er zoveel naar je wordt gegooid. Je kent de uitkomst, het zal zijn zoals we hebben laten zien.
Altijd aan je zijde, je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: RobP.S. Ik woon in Londen, Engeland. US postal orders kunnen alleen in de VS geïncasseerd worden. Ze kunnen niet gebruikt worden in Engeland.
Elke financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Veronica Keen
Paypal

Hieronder de IBAN code en de BIC code. Dank je voor je hulp.

IBAN; GB11NWBK60233682587809
BIC; NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl