Home > Nederlands > Montague Keen, 21 september 2014

Montague Keen, 21 september 2014

LET OP DE GEWIJZIGDE BANKGEGEVENS ONDER AAN DE BOODSCHAP

Mijn lief, je bemerkt vele dramatische veranderingen. Ze zijn nodig om je trillingsenergie te verhogen ter voorbereiding op het voltooien van je missie. We helpen je. We proberen de pijn van deze reis te verzachten. Je moet worden wie je bent. Je zult deze reis afmaken. Pas op voor degenen die proberen te infiltreren met beloften van hulp, die spreken over licht en liefde, maar wiens enige bedoeling is om het licht te vernietigen. De aanvallen die je kreeg te verduren tijdens je bezoek aan Ierland hebben je ernstig geschaad. Je begint er nu van te herstellen. Die persoon probeert jou en ons werk nog steeds te schaden, maar hij zal niet slagen. Hij is ontmaskerd. De inspanningen waarmee de Cabal probeert de bijeenkomst te verhinderen is nogal onthullend. Het laat zien hoe bang ze zijn om iemand daar de energie te laten bevrijden. De geplande bijeenkomst kan nu niet plaatsvinden aangezien er teveel bemoeienis is geweest met sleutelfiguren. We zullen doen wat we van plan zijn te doen, maar zullen de Cabal er van te voren niet van laten weten. We zullen ze verrassen wanneer de tijd rijp is. Degenen die eisen dat je alles op papier aan de kaak stelt hebben geen idee hoe dom dit zou zijn. Ze zijn nog steeds gevangen in 3-D modus en kunnen daar niet buiten kijken.

Velen van jullie herbeleven vroegere ervaringen met als doel herinneringen aan wie je bent op te wekken om je zo te helpen in te zien wat er van je verwacht wordt in dit leven. Het helpt je meer bewust te worden van de gevaren die rondom je op de loer liggen, omdat de duistere garde steeds op zoek is naar zwakke plekken die ze kunnen bespringen.

Mijn lief, het is noodzakelijk dat je, opnieuw, de dood ervaart die je in Egypte ervoer op aangeven van een hoge priesteres. Ze beroofde je van je energie. Het is nu tijd om die energie terug te claimen omdat die aan jou toebehoort. Het was een uiterst pijnlijke ervaring. Ik verzeker je dat je niet alleen was. Het legt zoveel informatie bloot en het verklaart veel over dit leven. Velen, velen van jullie Atlantiërs, zijn teruggekeerd om de schade te herstellen die in die tijd werd aangebracht. Jullie ontmoeten elkaar en werken samen om het Licht te herstellen. Er zijn anderen op Aarde die MASKERS dragen om hun ware bedoelingen te verhullen. De Aarde is geen veilige plaats om te vertoeven, dus kun je je niet veroorloven je waakzaamheid ook maar een moment te verliezen. De onbenullen die aandacht zoeken, blazen zonder nadenken direct hoog van de toren om fraude en corruptie te schreeuwen. Ze worden door de Cabal gebruikt om fraude te laten zien daar waar ze niet bestaat.

Jullie zijn slechts enkele weken verwijderd van de grootste verrassing van jullie leven. Iedereen die nu nog slaapt zal gedwongen worden te ontwaken voor de WAARHEID en zullen de realiteit onder ogen moeten zien. Velen, zoals ik, hebben geprobeerd jullie op een vriendelijke manier wakker te schudden maar angst hield jullie gevangen in de valse realiteit. Het is beter ontwaakt, waakzaam en voorbereid te zijn.

Het doel van de Centra, wereldwijd, is het jullie mogelijk te maken een wereld van overvloed te scheppen en alles wat corrupt is te verwijderen. Denk er eens over na…… de cabal produceert al het voedsel en het levert het water en het geld dat jullie nu nodig hebben voor jullie bestaan. Zodra dat verwijderd is (en dat zal gebeuren) wat rest jullie dan nog? Waar kunnen jullie dan aankloppen voor hulp?

Degenen die in angst leven zullen zeggen dat ik angst oproep. Ik laat jullie alleen maar zien wat met hoge snelheid op jullie afkomt. Degenen die gelogen hebben over de intenties van hun landen, hebben de mensheid grote schade toegebracht. Jullie hulp is nodig om de Centra voor te bereiden en te creëren en degenen op te roepen die in deze Centra willen gaan werken. Jullie giften zullen dit mogelijk maken. Veronica wil ze opzetten voordat ze naar de Geestenwereld overgaat. Degenen die suggereren dat ze zichzelf wil voorzien van een nieuw huis, kunnen er niet verder naast zitten. Vraag jezelf af, zou ze er werkelijk voor kiezen weg te verhuizen uit de nabijheid van haar familie op de leeftijd van 77? Ze is dit werk aangegaan voordat ze naar de Aarde terugkwam. Ik, Monty, heb haar hierover onderwezen. Ik moest me opnieuw bij het Netwerk aan de andere kant aansluiten, zodat ze van daaruit begeleid kan worden. Samen proberen we jullie toekomstige leven op Aarde zoals het bedoeld is voor te bereiden, met alle corruptie verwijderd. Een ieder zou deel moeten hebben aan het terugbrengen van het Licht. Hulp is beschikbaar voor een ieder die dat nodig heeft.

Er woedt een strijd rondom jullie die zich net buiten jullie 3D perspectief afspeelt, waardoor jullie het niet duidelijk kunnen waarnemen. Zij die het wel kunnen zien, proberen jullie ervan bewust te maken. Alle “false flag” operaties zouden jullie moeten alarmeren over wat de cabal van plan is en hoever ze bereid is te gaan om aan de macht te blijven.

Trap niet in de sprookjes van sommigen die proberen jullie een vals gevoel van veiligheid aan te praten om jullie op die manier benaderbaar te houden voor de plannen van het duister. Dit is de Eindstrijd: jullie moeten besluiten nemen. Als eenmaal het Licht op Aarde is gevestigd, zal alles duidelijk worden. Het is heel zwaar voor hen die de waarheid aan het licht brengen. Ze worden vanaf vele niveaus aangevallen. Degenen binnen de cabal vechten voor hun bestaan maar ze horen niet op Aarde thuis. Hun poging jullie wereld over te nemen heeft gefaald. Jullie gaan nu door de laatste fasen van hun poging tot totale controle van jullie wereld. Dat is niet prettig: dat is OORLOG nooit. Hun vakkundige pogingen de Derde Wereldoorlog te starten falen, waardoor ze wanhopig en gevaarlijk zijn. Ze verliezen elke dag aan kracht. Zij die ontwaakt zijn doorzien hun leugens en zullen ze niet steunen. Help elkaar de angst te verwijderen. Ongeacht wat de cabal doet om angst te creëren, trap er niet in.

Kijk naar de toekomst die jullie bezig zijn te scheppen. Geen onrechtvaardigheid, geen oorlog: iedereen levend in harmonie, zonder hindernissen veroorzaakt door religies en naties. Dan komen onze twee werelden samen in vrede en liefde. Stuur alsjeblieft licht en liefde naar degenen die nodig zijn om een betere wereld voor iedereen te helpen creëren. Samen zullen jullie het voor elkaar krijgen.

Mijn lief, de aanvallen op jou laten zien hoezeer ons werk gevreesd wordt door de cabal. Wees gerust, ze kunnen onze missie niet dwarsbomen. Rust alsjeblieft, je zult je kracht nodig hebben.

Voor altijd, je aanbiddende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob en MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl