Home > Nederlands > Montague Keen, 28 juli 2013

Montague Keen, 28 juli 2013

ONZE LEVENS BEGINNEN TE EINDIGEN OP DE DAG DAT WE GAAN ZWIJGEN OMTRENT DE DINGEN DIE ER TOE DOEN
Martin Luther King

De ontwaakten moeten bijeenkomen om zich te realiseren dat ze zowel de kracht als de mogelijkheid hebben om zich uit te spreken. Jullie zwijgen heeft er toe bijgedragen dat er wetten werden uitgevaardigd om er voor te zorgen dat iedereen die het niet met de Cabal eens is het zwijgen wordt opgelegd. Jullie kunnen niet achterover leunen en zeggen, “Dat zouden ze nooit doen”. Ze doen het!

Ze bouwen daadwerkelijk gevangenissen waar degenen die ze niet nodig hebben heen zullen gaan. Velen van jullie helpen hen daar blindelings mee, door te zeggen, “Dat is mijn werk” of “Ik heb een gezin om te eten te geven”. Hoewel het begrijpelijk is, kijk wat je helpt te creëren voor je gezin en voor miljoenen andere onschuldige gezinnen. Je kunt niet je ogen sluiten voor wat er gedaan wordt, vlak voor jullie neus. Ze hebben zoveel vertrouwen dat ze geen moeite doen om hun kwade plannen te verheimelijken. Ze zien zichzelf als volledige controle over de mensheid hebbend.

Ieder van jullie heeft een stem, dus gebruik hem. Het 3-dimensionale denken waar jullie aan gewend zijn geraakt moet achter worden gelaten. Het is alleen maar het denken, het is wat jullie werd geleerd, zowel door religie als door opleiding: het houdt jullie gevangen. Het denken nam jullie harten en zielen over. Jullie noemen het logisch denken maar het is wat je gevangen en onder controle houdt. Ik vraag jullie nu, leer om je hart binnen te gaan. Het zal je een echt plaatje geven van de feitelijke realiteit en waarin je dienstbaar kunt zijn om te verwerkelijken. Elke vorm van hulp is voor jullie beschikbaar. Jullie zijn niet alleen. Jullie moeten de eerste stappen zetten om het duister uit jullie realiteit te verdrijven.

Wees er van bewust dat velen die op het pad van het licht waren worden overschaduwd, en soms verkeerde informatie kunnen geven. Jullie moeten stevig in je waarheid staan. Je hart zal je gids zijn. Velen ondergaan zulke interne gevechten wanneer ze proberen op hun ware pad te blijven. De Duistere Garde verliest terrein en wordt verdorvener in haar pogingen om aan de macht te blijven. Verbind je met je eigen Beschermengel voor bescherming en raad. Wat jullie momenteel doorleven was gepland. Het is de laatste strijd tussen de Heren des Lichts en de Heren der Duisternis. In je hart weten jullie dat het licht alle sporen van de duisternis zal verwijderen. Dit is wanneer het Nieuwe Tijdperk begint en elk land ter wereld er baat bij zal hebben. De vrede zal hersteld worden.

Onze plannen voor de toekomst zijn groots. We zullen ze onthullen op een ‘need to know’ (noodzakelijk om te weten) basis. Focus je gedachten op waarheid en laat je niet afleiden, hoe uitnodigend de verleidingen om je weg te lokken ook zijn. Wat ze beloven is alleen maar illusie. Ze zijn gedachten-manipulators. Weiger om je door ze te laten inpakken. Verhoog je trilling.

Liefde is de hoogste trilling. Met liefde in je hart kan niets je raken en kan niets je afleiden. Sta angst nooit toe je leven binnen te komen en laat het je nooit van het volgen van je goddelijke pad afleiden. Iedereen met een missie wordt aangevallen, maar je kunt deze obstakels overwinnen, en wanneer je dat doet, wordt je er alleen maar sterker door. Wanneer je in een wereld leeft waar het Duister regeert, zul je getest worden door wat er gedaan wordt of waar mee gedreigd wordt. Je moet sterk zijn, vastberaden in wat je gelooft. Je moet ook door hebben wanneer anderen aangevallen worden en je moet ze steunen. Help ze te realiseren wat ze wordt aangedaan. Houd ze in liefde en licht.

Meditatie zal je verbinding met het licht sterker maken. Vind de manier die het beste bij je past en dat zal je helpen je gecentreerd te houden. Probeer de gedachteloze onzin, die om je heen is en om je aandacht vecht, te vermijden. Dat is allemaal onderdeel van het plan. Trap er niet in.

Oude portalen worden weer actief. Ze zullen hun licht verspreiden om de planeet te bekrachtigen, in voorbereiding op wat komen gaat. De toekomst die jullie creëren op dit moment is van groot belang voor de mensheid en voor jullie planeet. Stap er in met je ogen wijd open in de zekere wetenschap dat je op de juiste weg bent. Het is nodig dat jullie alle vernietigingswapens van de planeet verwijderen: het doden zal stoppen, alle oorlogen zullen ophouden en legers zullen dan gebruikt worden om alles te reconstrueren wat ze zo gemakkelijk hielpen vernielen. Het voeden van de wereld zal een prioriteit zijn. Het kan snel en efficiënt gedaan worden. We hebben veel nagedacht omtrent alles dat gedaan moet worden. Aangezien wij het volledige plaatje zien zijn we in een positie om te begeleiden en te assisteren. Dit is een gezamenlijke inspanning, met beide kanten van het leven die samenkomen om de mensheid en de planeet te redden van de duistere krachten die hen verzwolgen en die ze proberen te vernietigen.

Kijk naar de tijd wanneer alle duisternis verwijderd is en jullie planeet hersteld is, wanneer de hele mensheid samenkomt om als één te leven in vrede en harmonie. Om dit te laten gebeuren kan je gevraagd dingen op te offeren of een beetje te ploeteren, maar er zal niets van je gevraagd worden waar je echt niet mee om kunt gaan.

Als je pal staat voor waarheid kan niets je in de weg staan. Onthoud gewoon dat je in een strijd bent verwikkeld die je zult winnen. Soms moeten strijdplannen worden gewijzigd, dus wat nodig is om te wijzigen, zal worden gewijzigd, want niets is in steen gebeiteld.

We zijn op de juiste weg en dat is wat er toe doet. Onze aantallen nemen elke dag toe, nu meer landen zich openen voor de waarheid. Weet dat iedereen van jullie welkom is en gewaardeerd wordt. Jullie zijn allemaal deel van het geheel. Hoe fijn zal het zijn, wanneer alle barrières verwijderd zijn en mensen als één leven, allemaal ervaringen op planeet Aarde delend. Het zal niet lang meer op zich laten wachten.

Op een persoonlijk niveau boek je vooruitgang en we delen je opwinding. Je bent nooit te oud om te leren. Ik bedank degenen die je adviseren. Ze werden voor deze taak uitgekozen. Ondersteun degenen rondom je, die strijden tegen de Duistere Krachten, met liefde en vriendelijkheid. Houd ze in het licht. Houd ze in liefde. Ik vraag iedereen om dit alsjeblieft te doen, voor degenen die aangevallen worden en vechten om aan de andere kant uit te komen.

Ik ben altijd aan je zijde. Mijn liefde voor jou zal nooit sterven. Ik blijf altijd je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl