Home > Nederlands > Montague Keen, 21 juli 2013

Montague Keen, 21 juli 2013

Er is zo veel verwarring overal. Het veroorzaakt wantrouwen waar het niet zou moeten zijn. Ik waarschuwde je dat er programma’s worden afgedraaid die zich inmengen in ’s mensen denken en geesten. Ze worden gebombardeerd door geluidstechnologie die jullie bewuste geesten niet kunnen waarnemen. Jullie zijn verwikkeld in de grootste strijd sinds tijd begon. Helaas erkennen de meesten van jullie dit feit niet. Jullie geloven dat jullie in de waarheid leven, terwijl jullie in feite het spoor helemaal bijster zijn. Ego’s worden gemasseerd en mensen worden als klei in de handen van de manipulators. Ze worden een gemakkelijke prooi. Vervolgens wordt het moeilijk voor deze mensen om te geloven dat ze het wellicht mis hebben en aldus wint de Cabal weer een ziel.

Iedereen moet op zijn hoede zijn. Weiger om overgehaald te worden en ga je hart binnen. Daar vind je de absolute waarheid en dat moet je hooghouden, wat het je ook kost. De Cabal heeft alles te verliezen, dus is het geen verrassing dat ze elk gereedschap in hun uitgebreide arsenaal zullen gebruiken om de controle te behouden. Als ze de strijd niet zouden verliezen zouden ze niet zo wanhopig zijn. Dus, mijn lief, houdt vast aan de waarheid, wat er ook gedaan wordt om te proberen je er van af te wenden. Je hebt de uitkomst gezien. Ik begeleid je, mijn lief, en je hebt een paar mensen om je heen die zich niet laten paaien. Anderen kunnen mogelijk afvallen en dit is hun keuze – ze oefenen hun vrije wil uit.

Je ziet het bewijs dat de wereld ontwaakt. E-mails bereiken je vanuit landen waarvan je nooit vermoedde dat ze ontwaakt waren. Het licht wint de strijd door te strategie te volgen die we je voorhielden en daar aan vast te houden. Hoewel velen probeerden je er van af te leiden, zullen we succesvol zijn. Sommigen zijn onwetend besmet, zich er niet van bewust dat ze door de Duistere Krachten gebruikt worden. Behandel ze dus met liefde en zorg, want de geest is breekbaar en kan geschaad worden.

Velen zullen jullie planeet moeten verlaten. Ze kunnen zich nergens verbergen wanneer het LICHT de omvang van hun corruptie aan de kaak stelt. De energie van het volle licht zal het ze onmogelijk maken op Aarde te overleven. Het menselijk ras heeft geleden en de planeet zelf heeft eveneens veel schade geleden. Overal waar licht was, hebben ze geprobeerd het uit te roeien. Alle gewijde plaatsen werden geschonden.

Maar ik zeg jullie, het Licht is er nog. Het is alleen maar verborgen. Het kan en zal worden hersteld. Vele methoden worden gebruikt om dat te doen. Alleen de zuiveren van hart kunnen het volbrengen. Ze zullen succesvol zijn. Allen zullen terugkeren naar het licht.

Wees behoedzaam wanneer je met de geestenwereld spreekt en om begeleiding vraagt. Want er zijn duistere geesten die doen alsof ze goede geesten zijn. Ze brengen mensen op een dwaalspoor met verkeerde informatie. Vergeet nooit dat er duisternis is aan beide kanten van het leven. Wanneer ik doorkom via een medium geef ik altijd bewijs om aan te tonen dat ik het daadwerkelijk ben die spreekt. Check je bronnen zorgvuldig. Je bent het aan jezelf en degenen die je adviseert verplicht. Toen ik pas naar de geestenwereld kwam waren er mensen die geld vroegen om “Monty Keen” te vinden en informatie te brengen omtrent verwanten die overgegaan waren naar de geestenwereld. Ik was nooit, en zal ook nooit deelnemer zijn aan zo’n wrede misleiding. Zelfs vandaag nog wordt mijn naam gebruikt door degenen die willen bedriegen.

Het is tijd om in waarheid en licht samen te komen, om je licht het duister te laten penetreren om het te ontmaskeren. Hopelijk zullen velen van de duisteren er voor kiezen naar het licht terug te keren waar ze verwelkomd zullen worden. Laat het licht van de waarheid helder uit jullie ogen stralen. Jullie hele wezen zal licht worden. Zend licht en liefde naar die landen waar tweedracht heerst en die worstelen om de aanvallen van de Duistere Krachten te overleven. De oorlogen die worden gevoerd tegen de onschuldigen zijn allemaal bekokstoofd door degenen die niets anders willen dan jullie planeet vernietigen en de bevolking plukken voor hun eigen doeleinden. Reik uit naar die landen en weiger gebruikt te worden om geweld te beginnen. Huurlingen hebben hun ziel verkocht voor gewin. De dood van onschuldigen ligt stevig op de schouders van deze harteloze mensen. Wat je een ander aandoet kan jou op een dag worden aangedaan. Je wordt altijd verantwoordelijk geacht voor je daden.

Wanneer je eenmaal aan de geestenkant van het leven bent, bezie je de Aarde als geheel, en ben je geschokt wanneer je de zaden van wantrouwen en misleiding ziet die worden gebruikt om diegenen waarvan je wordt verteld dat ze “anders” zijn aan te vallen. Soms word je verteld dat je bang moet zijn voor moslims. Soms zijn het de zwarte mensen, en soms de Chinezen. De lijst gaat door. Het wordt allemaal door de Cabal gemanipuleerd om bloedvergieten en angst te veroorzaken.

Als je in liefde en licht bent, zie je je mede-lichtwezens niet als vijand. Je ziet ze als SLACHTOFFERS van de Cabal, die het zo eenvoudig vindt om de zaden van wantrouwen en angst te zaaien: ze zijn er meesters in. Deze tactische zet heeft altijd voor ze gewerkt, tot nu toe. Trap er niet weer in. Want ze beheersen bijna alles op Aarde wat je leest en ziet, je weet dat ze een nieuw Pearl Harbor kunnen produceren wanneer ze willen en het afschuiven op welk ras ook dat het volgende slachtoffer van hun aanvallen moet zijn.

Waarom kunnen jullie niet zien dat je wordt gemanipuleerd? Neem de controle over jullie gedachten terug en zie de waarheid voor wat die feitelijk is. Stop marionetten van de Cabal te zijn. Dit is jouw levenservaring op Aarde, dus neem er controle over en wees wie je bent, niet wie je gezegd wordt te zijn. Stap uit het 3-dimensionale denken dat je werd opgelegd om je in het duister te houden. Omhels het licht en deel het met iedereen om je heen. Het licht omhelst elk menselijk wezen, onafhankelijk van ras of geloof. Het ziet geen vijanden, want het is gebaseerd op waarheid. Verwijder alles dat een angstbasis heeft uit je leven en geniet van de vrijheid die dit je brengt. Je kunt het. Het kost allen wat tijd en een beetje moed om de eerste stappen te doen. Dan zul je je voor het eerst realiseren hoe je werd gecontroleerd.

Vrijheid wacht jullie allen. Geen angst of conflict meer. Dit moet jullie zeker allemaal aanspreken, waar je je ter wereld ook bevindt. Eis jullie planeet terug en maak weer deel uit van het universum. Dit is jullie toekomst. Wees er blij mee, met open armen en open harten.

Samen kunnen jullie het doen. Behandel de propaganda dus met de minachting die het verdient. Word er bewust van. Word VRIJ.

Ik weet, mijn lief, het is bij tijden zwaar. Aanvallen, fysiek of verbaal, doen pijn. Het is het licht dat wordt aangevallen; het is niet persoonlijk. Het wordt aangespoord door het duister.

Ik ben altijd aan je zijde. Je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl