Home > Nederlands > Montague Keen, 28 mei 2017

Montague Keen, 28 mei 2017

Dit zijn buitengewone tijden waarin het onverwachte gebeurt en mensen worden ontmaskerd voor wie ze werkelijk zijn, niet wie ze pretenderen te zijn. Dit gebeurt op wereldwijde schaal. Ik herinner jullie er nogmaals aan dat “niets is wat het lijkt”. Jullie moeten alert blijven. Observeer alles wat jullie op onverwachte manieren te zien krijgen. Veronica, mag ik je aan je bezoek aan Tara herinneren toen jullie, J, A, B en G aan de Lea Fail stonden. De bedoeling was dat eenieder van jullie de Revocaties van Andrew Bartzis hardop voor zou lezen. Jullie lazen ieder een onderdeel, behalve G, die stond te stoethaspelen en buitengewoon bang werd. Hij was niet in staat de tekst op te lezen. Dit mijn lief, zou je de ogen hebben moeten openen voor het feit dat hij het niet met jullie eens was, of met onze bedoelingen. Hij staat onder controle van de Jezuïeten die hij dient, of dat nu via mindcontrol gebeurt of door intentie. Jullie hoeven nu niet meer te twijfelen, aangezien hij zijn hand heeft overspeeld door jou en ons werk voor de mensheid te bedreigen. Bid voor hem. Hij is een man die vervuld is van angst en die met één been in beide kampen staat: moet hij het Vaticaan blijven dienen of uit hun klauwen ontsnappen? Hij kan zich nergens verstoppen want alles wordt ontmaskerd.

We hebben succes, aangezien er grote vooruitgang wordt geboekt in het bevrijden van de mensheid uit de ketenen van de knechting door buitenaardse krachten, geheime genootschappen en regeringen die tot nu toe verborgen zijn gebleven. De groten uit het verleden verblijven op Aarde om ervoor te zorgen dat deze grote overgang naar het Licht ook daadwerkelijk plaatsvindt. Iedere hulp wordt geboden om jullie te helpen vooruitgang te boeken, om een wereld zonder angst te creëren waar de mens in vrede kan leven. Wij, aan deze zijde van het leven, laten jullie daadwerkelijk zien waar de energie werd geblokkeerd, kennis onderdrukt en sterrenpoorten verborgen. Het geeft ons grote vreugde om met jou en je vrienden samen te kunnen werken om dergelijke energieën vrij te maken. De 3 in 1 is actief. Het wordt iedere dag steeds actiever.

Onze oude vriend, Gerald [Professor Gerald Hawkins uit Washington, die in 2003 naar de geestenwereld is overgegaan] is opgewonden om op een directe manier met je samen te werken, mijn lief, en om je de plekken zichtbaar te kunnen maken waar je op dient te werken. Veel van deze plekken waren voor jou onbekend. Vanwege hun grote kracht werden ze voor de mensheid verborgen gehouden. De Atlantische verbinding moest worden hersteld. Dit was uitermate belangrijk aangezien de frequentie hoger dient te zijn. Velen zullen de verandering opmerken. Onze vooruitgang kan niet worden tegengehouden. Wij bevinden ons in een stroomversnelling.

Afgelopen week was voor jou een stressvolle, mijn liefste. Ik kan je verzekeren dat het een succesvolle week was. De schok om het slechte nieuws omtrent je vriend te vernemen heeft je danig geraakt. Ja, je moest inderdaad naar het ziekenhuis. Dit was belangrijker dan samen met mij te schrijven. Jouw bezoeken hebben haar geholpen.

Ons vermogen jou overdag in slaap te brengen geeft ons de mogelijkheid om op een directe manier met je samen te werken. Het stelt ons in staat jou precies te laten zien welke richting je op dient te gaan en wat je moet doen. Simon, Scotia, Gerald en ik waarderen je inbreng en die van je vrienden. Zij die de werking van energie begrijpen zouden dit werk, als dit mogelijk is, in groepen uit moeten voeren, terwijl voorzichtigheid altijd geboden is wat betreft wie je in de samenwerking vertrouwt. Mensen nemen vele gedaanten aan. Het zijn niet hun woorden waar je op dient te letten, maar door hun daden zul je hen herkennen.

De valse vlag gebeurtenis in Manchester, Engeland, werd als excuus gebruikt om het Leger in de straten te laten verschijnen, omdat de cabal bang is voor haar eigen veiligheid. De duistere krachten die in jullie wereld aan de macht zijn nemen voorzorgsmaatregelen. Hun duivelse plannen zijn blootgelegd. Ze zijn aan jullie genade overgeleverd en ze hebben jullie nodig om hen te beschermen! Hoe lang gaan jullie nog door dergelijk kwaad te steunen en te beschermen? Zonder jullie zijn ze nergens, want geld alleen kan hen niet beschermen. Ze zijn aan het einde van hun heerschappij van terreur, angst en controle. Binnenkort zullen ze om genade smeken.

De cabal produceert al het wapentuig om oorlogen te voeren, alle medicijnen en vaccinaties etc. Ze leven in luxe terwijl jullie worstelen om te overleven. Toch gaan jullie door hen te dienen. WAAROM?

Jullie hadden ze op ieder moment in jullie geschiedenis ten val kunnen brengen. Voor velen van jullie was het een pijnlijk proces om het feit te accepteren dat jullie zijn bedrogen en op een meedogenloze manier door deze cabal werden gebruikt. Ze hebben voortdurend oorlogen, hongersnood en overstromingen gecreëerd; wat er ook maar nodig is om te zorgen dat jullie lijden. Jullie hebben hen geholpen om dit te kunnen doen via geld dat ze uit het niets hebben gecreëerd. Beide zijden van het leven werken nu samen om de mensheid uit haar knechting te bevrijden. Jullie wil om hierin te slagen zal jullie motiveren om een betere wereld te creëren voor iedereen. Jullie staan op de drempel van een nieuw begin voor de mensheid. Het ligt nu binnen handbereik. Geloof hierin, jullie kunnen dit, en jullie zullen het volbrengen!

Het is tijd om angst te elimineren. Jullie werden geconditioneerd om bang te zijn voor alles. Het is een wapen dat wordt gebruikt om jullie te controleren. Ban de op chemische middelen gebaseerde geneesmiddelen uit jullie levens en ga in plaats daarvan op zoek naar natuurlijke remedies. Tegen degenen die via chemtrails gevaarlijke chemicaliën in de lucht verspreiden zeg ik; jullie zullen je voor je daden moeten verantwoorden. Vergiftig het water dat de mensheid voor haar overleving nodig heeft niet. Jullie vermoorden je eigen soort.

Ierland wordt voorbereid op haar toekomstige rol in jullie wereld. Beide zijden van het leven zijn hier druk mee bezig. De cabal is bang dat de Ieren ooit zullen ontdekken wie zij werkelijk zijn. Het Vaticaan en de Kroon zijn er tot nu toe in geslaagd om hen onwetend en onder controle te houden, maar hun tijd raakt snel op en zij weten dit.

Bij de jongeman in de gevangenis in Amerika zijn alle hechtingen verwijderd. Het zal enige tijd duren voordat zijn lichaam en zijn geest van een dergelijke verschrikkelijke aanval herstellen. Bid alsjeblieft voor hem omdat hij volledig onschuldig is. Hij is één van ons. Onze dankbaarheid gaat uit naar degenen die hem in hun gebeden gedenken.

Mijn lief, deze week is er grote vooruitgang geboekt. Dank je voor je inbreng. We willen allemaal met jou en je vrienden samenwerken.

Probeer alsjeblieft wat rust te nemen. Het komt allemaal tot een climax. De cabal worstelt om overeind te blijven. Overleven en hebzucht zijn altijd hun drijvende kracht.

Ik blijf jouw aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!