Home > Nederlands > Montague Keen, 14 mei 2017

Montague Keen, 14 mei 2017

PLANEET AARDE GEHACKT, DE GROOTSTE AANVAL IN DE GESCHIEDENIS
Alex Jones Kanaal

We hebben jullie hierop voorbereid. We hebben jullie gewaarschuwd je voor te bereiden op de ultieme poging om de controle over de Aarde over te nemen en de mensheid te vernietigen. Mensen die niet sterk in hun schoenen staan worden gemanipuleerd om de cabal van dienst te zijn door het vuile werk voor hen te doen. Er zijn mensen die nooit volledig het Licht hebben kunnen betreden; ze staan met één voet in ofwel religie dan wel de Staat. De Jezuïeten voeren nog steeds mindcontrol op hen uit. Deze mensen kunnen gevaarlijk zijn en moeilijk te vertrouwen. Zij zijn niet sterk genoeg om hun rug recht te houden, aangezien hun geest gevuld is met angst en twijfel, in het bijzonder de geest van de Ieren, want als de Jezuïeten ooit Ierland kwijt zouden raken zou alle hoop zijn verloren, met als resultaat volledige ondergang.

Er is moed voor nodig om voor waarheid te staan en dat te doen wat goed is voor de mensheid. Zie hoe deze mensen diegenen aanvallen die proberen jullie op de Event voor te bereiden. Ze vallen op een ziekelijke manier datgene aan waar ze ooit voor hebben gestaan. Men zou medelijden met hen moeten hebben aangezien ze in angst leven. Binnenkort zal het niet meer mogelijk zijn om in ieder kamp één voet te hebben. Er wordt veel onderdrukt en er worden problemen gecreëerd waar die niet zijn. Probeer dit geen vat op je te laten krijgen. Sta erboven, want het is van tijdelijke aard en zal niet lang kunnen bestaan. Jullie weten dat de cabal zal falen.

Vanaf deze zijde van het leven brengen we alles in stelling, zodat wanneer het moment daar is alles op zijn plek zal kunnen vallen. Beide zijden van het leven werken op de leylijnen om ervoor te zorgen dat de mensheid de nodige energie bezit om zonder problemen de Transitie te voltooien. De cabal heeft kwaadaardige mensen in stelling gebracht die zich achter maskers verbergen. Zij vermommen zich als liefdadigheidswerkers. Dat zijn ze echter niet. Ze maken gebruik van zwarte magie om alles wat ze maar willen te veranderen, aan te passen of te verwijderen. Dit is al generaties lang gaande. Het werd geperfectioneerd ten tijde van Koningin Elizabeth I van Engeland. Ze zijn in staat een positieve uitkomst te onderdrukken terwijl de mensheid in verwarring en beduusd achterblijft. Ze hebben met succes kennis weten achter te houden om op die manier de mensheid in het duister te houden.

Energiewerkers zijn in deze tijd uiterst belangrijk, aangezien zij de goede energie uit de leylijnen en de gewijde plekken kunnen vrijmaken. Ik spoor jullie aan je vermogen ten goede van de mensheid in te zetten. Duistere geesten worden ingezet om problemen te veroorzaken, of om vertraging te veroorzaken; wat ze maar wensen. Jullie zijn echter in staat deze problemen te verwijderen door deze naar het Licht te sturen. Stel je open voor je eigen kracht en zet dit in om jezelf en de rest van de mensheid te beschermen.

De satanische geheime diensten maken voortdurend gebruik van duistere geesten om hun eigen doelen te bereiken. Ik heb Veronica geïnformeerd dat een lid van mijn bloedfamilie doorgaat haar duivelse krachten te gebruiken. Het doet me danig verdriet om te zien hoe zij opereert, terwijl ze altijd de vermomming van respectabele vrouw draagt. Mensen die de moed van hun overtuigingen ontberen kunnen zo eenvoudig worden gemanipuleerd. Wanneer je naar de geestenwereld terugkeert is het een geheel andere zaak. Je krijgt de volledige waarheid onder ogen. Het is moeilijk om diegenen, waarvan je ooit hebt gedacht dat het oprechte mensen waren, te zien worden ontmaskerd als kwaadaardige manipulatoren die zovelen een rad voor ogen hebben gedraaid.

Zij die zich binnen de cabal bevinden zullen zichzelf ontmaskerd zien worden; hun verraderlijke manipulatie van het menselijk ras zal open en bloot voor jullie ten toon worden gespreid. Ze zullen om vergiffenis smeken. Hun misdaden tegen de mensheid werden vanaf het begin op een gedegen manier gepland. Ze schonken jullie, noch de kinderen die ze voor hun eigen plezier hebben gemarteld, verkracht en vermoord, genade om op die manier het voortduren van hun bestaan op Aarde te garanderen. Jullie dienen beslissingen te nemen die niet moeten worden onderschat. Wanneer jullie eenmaal in je eigen kracht gaan staan, zullen jullie voor niemand bang zijn en de Transitie met waardigheid uitvoeren. Er zal op worden toegezien dat gerechtigheid zal geschieden. Alles dat ooit aan de gehele mensheid heeft toebehoord zal haar worden teruggegeven. Dit zijn opwindende tijden, dus wees niet bang, want het recht zal zegevieren.

Alles dat werd gebruikt om jullie te controleren via valse beloften, waaraan ze zich nooit hielden, zal worden ontmaskerd. Alle religies zullen van het aangezicht van de Aarde worden weggevaagd. Alles zal in een nieuw licht worden gezien: het licht van de waarheid. Hoewel degenen met politieke macht nog steeds roepen om een derde wereldoorlog zullen ze hun wens niet in vervulling zien gaan. De cabal maakt gebruik van vele manieren om mensen te vernietigen. Toen Veronica jong was, was tuberculose de gesel van Ierland. Het raakte bijna elke familie. Dit was een vloek die over Ierland was uitgesproken en deze was uiterst effectief. Het werd gedaan door middel van zwarte magie en die was gevat in een plaquette die op Tara was geplaatst. Dit is maar één van de manieren waarop ziekte wordt verspreid, waar en wanneer de cabal maar wil.

Jullie leven in een wereld waar jullie heel weinig van weten. Momenteel controleert de cabal alles: jullie gezondheid, voedsel, water, lucht enz. Jullie zijn als marionetten waarmee gespeeld kan worden. Ze geven geen jota om jullie. Dus kunnen ze jullie ongestraft vermoorden. Het is tijd uit de tredmolen van het leven te stappen en te worden wie jullie werkelijk zijn. Wanneer jullie eenmaal alle belemmeringen die jullie aan de cabal binden verwijderen, zijn jullie vrij om de Aarde in al haar pracht te onderzoeken.

Amerika spreekt opnieuw over Project Bluebeam. Ze denken dat ze in staat zullen zijn genoeg van jullie bang te maken om het hen mogelijk te maken de controle terug te nemen. Dit zal niet worden toegestaan aangezien de Andromedanen Project Bluebeam zullen ontmaskeren voor wat het is: de laatste hoop van een kwaadaardig regime. Jullie kennen de waarheid en die kan niet worden veranderd. Het succes is aan jullie, dus grijp dat met beide handen. Geloof in je zelf, want dit is jullie tijd.

Mijn lief, de aanvallen zijn te verwachten aangezien degenen in de cabal slechte verliezers zijn. De verraderlijke dreigementen zijn zielig. Het ligt aan de Jezuïtische indoctrinatie die nog steeds de boventoon voert in Ierland.

Bid voor hem. Wij waken over hem.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!