Home > Nederlands > Montague Keen, 1 mei 2017

Montague Keen, 1 mei 2017

Mag ik jou er respectvol aan herinneren dat je geen lentekuiken meer bent. Je moet proberen kalmer aan te doen. Het werk dat je op je hebt genomen om te helpen de energie van vele plekken op jullie wereld vrij te maken, kost tijd en vordert goed. Het wereldwijd openen van vortexen om zo de goede energie vrijelijk te laten stromen is zeer de moeite waard. Het transformeren van de kwaadaardige energie die op de meest onverwachte plekken werd geïmplanteerd is eveneens van groot belang. Dat jij en onze vriend dit samen kunnen doen is mooi. Jullie behandelen zeker delen van de wereld waarvan jullie nooit hadden gedacht dat jullie je ermee zouden verbinden. Als de mensen zouden kunnen worden aangemoedigd om deze taak op zich te nemen ten voordele van iedereen, dan zou de transformatie van jullie wereld enorm veel sneller gaan. Door dit te doen worden de celdeuren geopend die jullie gevangen hebben gehouden in een leven dat enkel beschreven kan worden als een strijd om het bestaan.

Het probleem is dat jullie een buitenaards ras hebben toegestaan jullie wereld over te nemen en slaven van jullie te maken. Jullie ontwaken nu pas voor dit feit en jullie zijn op zoek naar antwoorden. Zij vormen de 1% en jullie zijn de 99%. Jullie hebben hen niet nodig, maar zij jullie wel. Terwijl het licht van de waarheid nu over de Aarde spoelt, wordt alles duidelijk en kunnen jullie in actie komen. Weiger hun onrealistische eisen te gehoorzamen. Het belangrijkste WAPEN dat ze gebruiken om jullie in toom te houden is (uiteraard) GELD. Om die reden hebben ze het geldsysteem bedacht. Banken hebben als uiterst handig gereedschap gediend en ze hebben deze op elke mogelijke manier tegen jullie ingezet. Hun grote angst is dat jullie wakker worden en kunnen zien waar zij mee bezig zijn.

Zij zijn parasieten die kunnen bestaan door het lijden van de mensheid. Jullie weten wat er met hen dient te worden gedaan: verwijderen en ervoor zorgen dat ze nooit meer terug komen. De deur moet achter hen stevig op slot worden gedaan. ZE ZULLEN VERTREKKEN, want ze kunnen zich niet staande houden tegenover een ontwaakte mensheid. Ze verliezen iedere minuut meer terrein. Ze hebben via satanische rituelen jullie kinderen geofferd, zodat ze hun bloed konden drinken en hun vlees konden eten, aangezien dit het enige is wat hen op Aarde kan laten bestaan. Deze praktijken kunnen niet langer verborgen worden gehouden. Het heeft vele jaren gekost voordat dit naar buiten kon komen, waar het openlijk kan worden besproken. Dit, mijn vrienden, betekent een enorme stap vooruit. Sta niet toe dat dit opnieuw in de verborgenheid verdwijnt: reken er mee af!

Jullie vrienden van buiten (zoals Veronica en ik hen graag noemen) zijn waakzaam. Ze dwarsbomen iedere poging om een Derde Wereldoorlog te starten. Jullie hebben vrienden buiten de aarde en ook in het hiernamaals die met toewijding de taak op zich hebben genomen om de mensheid en de Aarde te beschermen. Werk met hen samen en vertrouw erop dat jullie doel in deze tijd is om de mensheid te beschermen en in stand te houden. Jullie willen toch graag dat jullie kinderen een gelukkige ervaring op Aarde opdoen. Niet de nachtmerrie die jullie hebben moeten doorstaan. Jullie hoeven niet ver naar de parasieten te zoeken want ze staan recht voor je neus, 24 uur per dag, terwijl ze van alles van jullie eisen. Het is tijd om ze gedag te zeggen. Jullie dienen ervoor te zorgen dat jullie nooit weer in hun gladde praatjes trappen om greep op de wereld te krijgen. Jullie willen graag dat jullie kinderen veilig zijn, zodat ze zonder angst kunnen leven in een wereld waar vrede en respect voor de gehele mensheid de norm is.

Deze parasieten produceren de wapens waarvan ze willen dat jullie deze tegen je eigen medemens inzetten. Denk hier eens over na..... ze betalen jullie om te doden en vernietigen de rest van de mensheid. Welk ander ras op Aarde zou dit doen? Oorlog wordt ingezet om de mensheid uit te roeien ONGEACHT HET FEIT HOE DIT IS VERPAKT. Wanneer het niet lukt om een oorlog te starten, zorgen ze ervoor dat er sprake is van HONGERSNOOD, OVERSTROMINGEN of een UITBRAAK VAN ZIEKTE. Deze zaken creëren de energie van dood en lijden, wat de parasieten zo nodig hebben.

De Mensheid ontwaakt en de Aarde raakt bevrijd van hun controle. Jullie dienen nu de moed en de wil te tonen om dit af te maken. Ze kunnen hun oude methoden van controle niet meer gebruiken, dus zoeken ze naar nieuwe ideeën. Ze weten zichzelf ontmaskerd, zonder plannen om met de situatie om te gaan, daar nooit werd verwacht dat de mens wakker zou worden. Tenslotte hebben ze jullie voedsel, lucht en water vergiftigd, en jullie gedachten via TV en kranten gevuld met absolute troep. Ze hebben ieder aspect van jullie leven gecontroleerd. Nu verkeren jullie in de positie om hen rekenschap af te laten leggen, en jullie zijn dit ook van plan.

Dit is jullie grote kans om het leven te leven zoals het geleefd zou moeten worden. De parasieten zullen jullie bedreigen; dus laat ze maar komen, aangezien ze jullie niet kunnen schaden zonder jullie hulp. Jullie hebben de overhand, gebruik die dus om jezelf te bevrijden van het juk van slavernij. Wanneer de prachtige energie vrijelijk over jullie wereld stroomt zullen planten groeien en zullen jullie van weldadig voedsel kunnen genieten, water drinken zonder het giftige fluoride en opnieuw onvervuilde lucht kunnen inademen. Alle ziekten, gecreëerd door deze verschrikkelijke praktijken zullen iets uit het verleden zijn. Ze zullen verdwijnen, tezamen met de parasieten, om nooit weer terug te komen.

Het grote ontwaken vindt NU plaats, dus houd het momentum gaande. Het pad vooruit heeft zich voor jullie geopend, en het enige dat jullie hoeven te doen is het verleden vaarwel te zeggen terwijl jullie de toekomst van je dromen creëren. Wees niet zo dom om de parasieten je te laten bedreigen. Ze zullen TV en de Pers gebruiken, maar jullie kennen de waarheid en jullie kunnen je ogen er niet meer voor sluiten nadat deze eenmaal geopend zijn. Baseer je beoordeling op solide bewijs, waarbij je de tijd hebt genomen om het zelf te onderzoeken en deel dit met anderen. Jullie hebben enorme stappen vooruit gezet richting je doel. Vrijheid wacht jullie. Jullie kunnen de energie omhoog voelen gaan. Het kan niet worden gestopt.

Dringend wordt om jullie gebeden gevraagd om de jongeman te helpen redden die in de Verenigde Staten in de gevangenis zit, valselijk beschuldigd van een misdaad die nooit heeft plaatsgevonden. Jullie gedachten en gebeden zouden wel eens cruciaal kunnen zijn voor zijn vrijlating. Help hem alsjeblieft.

Mijn lief, probeer alsjeblieft wat rust te krijgen. Er rust heel veel op je schouders.

Altijd, je aanbiddende Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!