Home > Nederlands > Montague Keen, 11 juni 2017

Montague Keen, 11 juni 2017

Mijn lieve vrouw heft ten behoeve van jullie vele lange uren gewerkt om energie vrij te maken die bij jullie werd weggehouden. Dit werk was bijzonder nodig omdat het laat zien hoe ver de cabal is gegaan om jullie in haar duistere greep te houden. Ik wil graag haar vriend uit Nederland en haar vriend uit Ierland bedanken, die haar zo vol toewijding hebben geholpen. Dit was een team-inspanning. Ze hebben de hele wereld erin betrokken. Ze hebben de plekken gelokaliseerd die werden gebruikt om de kennis te verbergen. Ze hebben de gewijde plekken gelokaliseerd waar de energie werd geblokkeerd zodat het niet naar de mensheid kon vloeien om het leven op Aarde te verbeteren. Ons werk vordert en kan niet worden tegengehouden. De energie van de vijanden van de mensheid is snel aan het verdwijnen. Ze zien iedere dag hoe hun macht kleiner wordt. Ze zijn wanhopig geworden. Binnenkort zullen ze aan jullie genade zijn overgeleverd. Bereid je op dat moment voor en maak plannen.

Open je ogen en zie wat er overal om jullie heen gaande is. De mensen vinden opnieuw hun stem. De leugens van de Regering worden ontmaskerd en jullie kunnen oorlog zien voor wat het is, niet voor wat jullie werd verteld dat het is. Voor dergelijke mensen is er in jullie wereld geen plek meer. De moordenaars van de mensheid kunnen zich nergens meer verbergen. Hun spel is uit. “Massavernietigingswapens” kunnen nooit meer worden gebruikt om de mens via bedrog oorlogen in te leiden.

Veronica is bijzonder uitgeput. Op haar leeftijd iedere dag lange uren werken is niet gemakkelijk. Ze heeft haar leger aan deze kant van het leven, net als op Aarde, die allemaal samenwerken om ervoor te zorgen dat alle duistere invloeden van de wereld worden verwijderd.

Mijn lieveling, we hebben jou en je vrienden geholpen en we hebben veel meer bereikt dan je kunt weten. We zijn opgetogen dat we zo eenvoudig in staat zijn geweest om met jou en je vrienden contact te maken. Dit werk zal doorgaan aangezien er veel werk te verzetten is.

Neem alsjeblieft rust.

Altijd, je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!