Home > Nederlands > Montague Keen, 28 April 2013

Montague Keen, 28 April 2013

Het verlangen naar vrede en de terugkomst van liefde moet het belangrijkste zijn in ieders hart en gedachten, nu het Grote Ontwaken zich uitbreidt en aan kracht wint. Een ieder van jullie is belangrijk. Jullie toekomst en de toekomst van jullie planeet hangt af van welke stappen je op dit moment zet. Jullie planeet wordt gereinigd van de duistere energieën die over jullie heersten: hun tijd is voorbij.

Er zijn er die zich nu willen distantiëren van de Duistere Garde. Ze willen alles dat verborgen was onthullen. Velen worden bedreigd, om te voorkomen dat ze zich uiten. De Duistere Garde kan ze niet allemaal controleren: alleen degenen wiens levens worden gedomineerd door de TV en de zogenaamde nieuwsbladen. Domme mensen die, zonder vragen te stellen, accepteren wat de TV ze allemaal voorschotelt.

Jullie moeten allemaal de verantwoordelijkheid nemen voor wat jullie als waarheid accepteren. Jullie zijn geen marionetten. Jullie hebben verstand, dus gebruik het. Zeg NEE tegen oorlog, en NEE tegen een invasie van andere landen. Jullie medemens heeft jullie bescherming nodig. Ik heb jullie eerder al gezegd dat het allemaal onderdeel is van HET PLAN voor overname. Domme mensen geloven de praatjes die de cabal bezigt en helpen ze daarbij om land na land te vernietigen. Jullie zijn toch zeker intelligent genoeg om dit zelf te kunnen zien? Het is zo duidelijk. Wanneer jullie dit onderkennen zal het doden stoppen en zal vrede terugkeren. De mensen worden gecontroleerd als nooit tevoren. Jullie hebben helemaal geen vrijheid. Jullie hebben dit laten gebeuren, aangezien jullie door te zwijgen je toestemming hebt gegeven. Willen jullie echt al slaapwandelend uitsterven?

Vindt jullie stem en spreek je uit. Weiger nog langer willoze marionetten te zijn. Jullie zijn machtige lichtwezens. Laat dit licht van de waarheid helder schijnen, om als bakens te fungeren voor anderen die tot jullie komen voor begeleiding. Jullie zullen alle hulp krijgen die jullie nodig hebben. Je hoeft het maar te vragen en het zal worden gegeven. Heb vertrouwen in jezelf. Jullie kunnen het.

Zie jezelf zoals je bent, niet zoals je verteld werd dat je bent. Geloof dat je het kunt en je zult het doen. Het is allemaal een kwestie van geloven in je eigen kracht en weten wie je bent. Stop met geloven in de propaganda die nu (in het licht van de waarheid) zo belachelijk en zo duidelijk is. Lach om de pogingen om angst in jullie gedachten te creëren en kijk met heldere ogen naar wat jullie wordt voorgehouden. Dan, en alleen dan zullen jullie in staat zijn de ketenen te verwijderen die jullie zowel geestelijk als fysiek gevangen hielden. Het is tijd om jullie vrijheid terug te nemen. Neem de controle over jullie eigen leven en wordt de spirituele wezens die jullie daadwerkelijk zijn.

Stel je open naar jullie gidsen en helpers: ze wachten vurig op jullie roep om begeleiding. Jullie harten zullen jullie leiden, dus vertrouw alleen op jullie hart en ziel en jullie weg zal duidelijk worden. Dit is zo’n belangrijke periode in jullie leven. Jullie kunnen het je niet veroorloven fouten te maken. De mensheid zal als één samenkomen, want zo is ze en zo was ze altijd, totdat de overname plaatsvond.

De ziellozen zullen moeten vertrekken en jullie met rust laten om te herstellen en vrede en harmonie te stichten tussen alle mensen. Kijk naar hetgeen gebruikt werd om de levens van de mensen te controleren: GELD. Wie vond het monetaire systeem uit? Wat was de bedoeling? Het was zeker niet in het belang van de Mens, want het diende alleen maar om mensenlevens te vernietigen. Het zal niet langer nodig zijn voor de Mens om er slaaf van te zijn. Het doel ervan was om de mensheid tot slaaf te maken. Zorg ervoor dat jullie kinderen opgroeien, vrij van deze slavernij. Het is tijd om alle controlemiddelen uit te dagen en ze te zien voor wat ze zijn.

Kijk in de ogen. Let ook op de lichaamstaal, want degenen die heersen, vertellen je wat duidelijk NIET WAAR is. Spoedig zullen ze zich realiseren dat liegen niet meer werkt. Ze zullen zich zo betrapt voelen dat ze niet meer in staat zijn te functioneren. Zo simpel is het. Lach om de verhalen waar ze mee komen om jullie te pushen nog een oorlog te accepteren. Ze denken dat jullie niet intelligent genoeg zijn, omdat ze denken dat jullie nog steeds marionetten zijn, die hun meesters gehoorzamen. Laat zien dat dit niet zo is. Geloof in jezelf.

Lees boeken over spiritualiteit die je helpen om je te verbinden met je eigen spiritualiteit. Jullie moet alleen de juiste richting worden gewezen en jullie zullen o.k. zijn. Zulke boeken zullen helpen je intuïtie te vertrouwen. Dan zullen jullie worden wie jullie zijn. Tijd, zoals jullie die nu kennen, zal ophouden te bestaan. Dit zal jullie de vrijheid geven de wereld om je heen te ontdekken en er van te genieten. Ouder worden is eveneens een kwestie van ‘mind-control’: je hebt de neiging te worden wat er van je verwacht wordt te worden, zonder na te denken over hoe je het zelf in de hand kunt houden.

Toen ik op Aarde was, beschouwde ik mezelf nooit als oud. Oud zijn is een bewustzijnsvorm, eentje waarin ik niet wilde zijn. Dus leefde ik mijn leven ten volle, tot aan mijn heengaan. Wanneer jullie leren controle over jullie eigen leven te nemen, zal dit ook voor jullie de norm worden. Jullie hele leven zal beter worden als je de controle terugneemt. Het zal geen oorlog kosten om dit te doen, alleen maar liefde in jullie hart en het vertrouwen in jezelf om te weten dat dit is wat je moet doen.

Mijn vrouw en ik nemen deze gelegenheid waar om iedereen te bedanken die haar een fijne verjaardag wensten. Liefde sturen naar elkaar: dat is wat er moet worden gedaan. Laat liefde schijnen om elke dag te verlichten, alsmede de levens van allen die op Aarde verblijven.

Maak je geen zorgen, mijn lief, alles valt mooi op zijn plaats. We zullen je begeleiden wanneer de tijd rijp is. Wat gedaan moet worden zal gedaan worden!

Voor altijd aan je zijde, mijn lief. Je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob

BERICHT VAN VERONICA
Er is me om informatie gevraagd omtrent hetgeen de Ierse mensen hebben gedaan. Er staat wat informatie over op de homepage van de website www.montaguekeen.comWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl