Home > Nederlands > Montague Keen, 21 April 2013

Montague Keen, 21 April 2013

Vandaag, op de verjaardag van je terugkeer naar de Aarde, wensen wij in de geestenwereld je een hele speciale dag met je familie. Je werd gezegend, mijn lief, met een zorgzame en behulpzame familie. Ik ben blij er deel van uit te maken. Het is mijn zielenfamilie.

We zien de chaos in jullie wereld. De cabal wordt onvoorzichtig in haar vertwijfeling om de controle te behouden. Omdat mensen nu waakzaam en bewust zijn, worden ze niet meer zo makkelijk voor de gek gehouden.

Het Amerikaanse volk heeft moed getoond. Ze hebben het BEWIJS vrijgegeven van wat ze zojuist hadden meegemaakt en weigerden de officiële lezing van wat er gebeurd was in Boston te accepteren. Dit is een grote stap voorwaarts in de jacht op de waarheid. Jullie moeten je nu gaan afvragen waarom de TV en de kranten niet geïnteresseerd zijn in de waarheid. Waarom houden de autoriteiten nog steeds vol dat hun versie van de gebeurtenissen de waarheid is? Hoe kun je ze ooit nog vertrouwen? Het is duidelijk dat ze een propaganda werktuig zijn, om jullie in het duister en onder controle te houden.

Er komt al gauw een tijd, wanneer mensen het zogenoemde ‘nieuws’ uitzetten en jullie zullen de cabal laten zien dat jullie niet langer marionetten zijn, die gehoorzaam alles dat jullie als ‘feit’ wordt voorgezet accepteren. Jullie nemen verantwoordelijkheid voor jullie eigen leven en weigeren te zijn als schapen, die de bevelen gehoorzamen van hen die proberen de planeet Aarde over te nemen.

Wanneer jullie samenkomen en je stem vinden, zullen jullie een vrijheid en een doel van zo’n monumentaal belang ervaren, dat niets anders er nog toe doet. Jullie zullen weten, zonder enige twijfel, dat jullie op het juiste spoor zitten en dat dit is, waarom jullie in deze tijd op Aarde zijn. Jullie zijn de machtige 99%, die NEE zegen tegen de overname. Waarom zouden jullie alles dat jullie rechtens toebehoord weggeven, zodat jullie niets meer worden dan slaven voor de overweldigers? Geloofden ze nou echt dat jullie niet zouden worden geholpen het Licht der Waarheid te zien?

Het heeft veel moeite gekost de corruptie van religies aan te tonen. Angst, door middel van mind-control, was hun grootste wapen. Wanneer jullie zelf de waarheid onderzoeken omtrent hoe zulke religies in de eerste plaats ontstonden, worden hun verhalen als een web van leugens ontmaskerd. Wanneer religies verwijderd zijn zal de mensheid samenkomen en als één geheel leven. Alles dat gestolen werd zal aan de mensen worden teruggegeven en door iedereen gedeeld worden. Ga jullie hart binnen, dan zullen jullie de juiste weg weten te nemen. Jullie zullen door liefde begeleid worden en dit zal alles veranderen mbt hoe jullie dingen waarnemen. De valse werkelijkheid zal ontmaskerd en afgedankt worden. De mens zal samenkomen in waarheid en licht. Alles zal worden onthuld en jullie zullen leren over jullie planeet en hoe de mens werd geschapen om haar te bewonen. Jullie zullen leren dat alles wat de mens maar nodig heeft in overvloed aanwezig is, vrij beschikbaar voor iedereen. Het is slechts een kwestie van educatie. Wanneer eenmaal alle feiten voor jullie op een rijtje zijn gezet en alles dat corrupt is verwijderd is, zullen jullie een nieuwe manier van leven op Aarde accepteren, vrij van stress en ontbering. Het was nooit bedoeld te gaan zoals het nu gaat.

Oorlogen werden aangesticht om de mensen te plukken en rijkdom te creëren voor degenen die jullie controleren. Alle zogenoemde redenen om te doden zullen verwijderd zijn wanneer de parasieten jullie wereld verlaten. Jullie staat een heldere nieuwe toekomst te wachten. Het is aan jullie allen om samen te komen en jullie kennis en expertise te delen om een wereld te creëren waar vrede en liefde heersen. Jullie zullen hulp krijgen van degenen die achter de coulissen wachten, klaar om zich op het juiste moment aan jullie bekend te maken. Geloof me, jullie staan niet alleen in dit grote streven. Jullie weten op zielsniveau dat jullie het kunnen. Jullie werden gekozen om in deze tijd op Aarde te zijn. Kijk naar de toekomst, niet naar het verleden: het verleden is voorbij, de toekomst is jullie Nieuwe Begin. De mensheid heeft lang gewacht op dit moment. Koester elk moment er van.

Het is tijd om je voor te bereiden op de toekomst. Onderricht jezelf, gewapend met de echte feiten zul je toegerust zijn om de juiste beslissingen te nemen.

Voedselproductie is van het grootste belang. Kijk naar hydroponica (kweken van planten in waterbekkens), want veel van jullie grond werd expres besmet. Er zijn overal andere manieren voor. Het is slechts een kwestie van weten welke weg te bewandelen. We zullen jullie begeleiden.

Het belang van water moet begrepen worden. Dit werd ook besmet. Het zal enige tijd vergen om het allemaal weer goed te krijgen. Vertrouw er op dat het zal gebeuren. Hulp is bij de hand.

Jullie hebben al zoveel overleefd. Jullie zijn op elke mogelijke manier aangevallen en ze zijn er niet in geslaagd jullie weg te vagen. De mens is een sterke soort, bedoeld om te overleven. Alles zal duidelijk worden wanneer jullie de feiten kennen.

Mijn lieve vrouw viert vandaag haar 76ste verjaardag. Ze moet zich voorbereiden op het ontvangen van haar gasten, dus heb er begrip voor dat we er voor vandaag mee stoppen. Mijn vrouw verzekerd me dat de informatie omtrent wat de Ieren hebben gedaan hier (website) voor jullie beschikbaar wordt gemaakt om te bestuderen. Denk er aan: samen zullen jullie slagen!

Veronica, mijn lief, geniet van je speciale dag. We zijn allemaal in de Geest bij je.

Onze liefde is met je. Je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl