Home > Nederlands > Montague Keen, 28 januari 2018

Montague Keen, 28 januari 2018

Er woedt op Aarde een strijd om de controle over de geest van de mensheid. De tijd voor de cabal loopt ten einde. Ze merken nu dat ze worden ontmaskerd en niet meer in staat zijn om hun kwaadaardige handelingen te verdedigen. Ze hebben altijd maar één angst gekend: dat de mens in de straat wakker zal worden om zich te realiseren wat de plannen van de cabal voor hen zijn en dat die op hen worden uitgevoerd. Binnenkort zullen degenen binnen de cabal merken dat ze aan het lot van hen die ze proberen te vernietigen, zijn overgeleverd en dit beangstigt hen. Ze zijn volkomen afhankelijk van ons, en dat wij hen dienen, om te zorgen dat ze op Aarde kunnen blijven bestaan. Geld alleen zal niet voldoende zijn. Dit is voor hen een harde les omdat ze, hoewel ze ons haten en verachten, zonder onze hulp niet kunnen bestaan. Dat is niet een goede positie om in te verkeren, is het niet?

Alles wat de cabal nodig heeft, hebben ze bij jullie weggenomen terwijl ze jullie een vals gevoel van veiligheid hebben aangepraat. Ze hebben ervoor gezorgd dat jullie hun oorlogen hebben uitgevochten om vervolgens DE ROOFBUITEN van deze oorlogen VOOR ZICHZELF IN TE PIKKEN. Wat hebben jullie ermee gewonnen? Behalve verwondingen en lijden door het ruimen van jullie medemens. Let op mijn woorden, mijn vrienden, wanneer Hillary Clinton President van de V.S. was geworden, dan hadden jullie nu middenin een derde Wereldoorlog gezeten. De cabal is wanhopig en zal haar uiterste best doen om een REDEN VOOR OORLOG TE CREËREN. Sta jezelf niet toe om te worden bedrogen door het accepteren van welke van die redenen dan ook. Jullie zijn de 99%, dus benut de kracht die dit jullie biedt.

Wees voorbereid op wat er ook voorbij mag komen en zorg ervoor dat je genoeg voedsel en water in huis hebt om door te kunnen gaan totdat de zaken rustiger worden en voorraden zijn hersteld. Dit is onvermijdelijk, omdat wanneer de banken sluiten, dit alles zal beïnvloeden. Hulp zal zich aandienen in de vorm van replicatoren etc. om de overgang te vergemakkelijken. Het kwaadaardige controlesysteem dat op Aarde van kracht is dient te verdwijnen. Hun tijd is voorbij. Ze zullen vechten om aan de macht te blijven, maar dit zal niet worden toegestaan.

De toekomst die jullie zullen creëren zal op waarheid zijn gebaseerd. Alle controlesystemen die op VALSE RELIGIES en EEN ONJUISTE GESCHIEDENIS waren gebaseerd zullen worden verwijderd en vernietigd, zodat de mens zijn ware bestemming op Aarde leert kennen. De mens zal leren zijn medemens te waarderen en de verschillen te accepteren; want dit is in deze veelbelovende tijd van verandering op Aarde onze bestemming. Er wordt van eenieder van jullie bijzonder veel verwacht, aangezien jullie je voor je ware bestemming zullen openen. Er zijn mensen die in deze transitie een rol hebben te vervullen, waarbij de cabal er alles aan heeft gedaan om hen via valse beschuldigingen op te sluiten. Bid alsjeblieft voor hen en help op iedere mogelijke manier. We hebben alle hulp nodig om de Transitie tot stand te brengen. Steun elkaar en bied de reikende hand wanneer dat nodig is. Jullie begeven je allemaal richting hetzelfde doel.

Het lijkt erop dat de cabal bezig is met haar Project Blue Beam van start te gaan. Ze zijn van plan afbeeldingen in de lucht te projecteren zoals ze dat hebben gedaan toen ze de vliegtuigen hebben geprojecteerd die de Twin Towers in New York invlogen, om op die manier een illusie van een aanval te creëren. Dit zal worden gedaan om de massa angst aan te jagen zodat ze onderdanig blijft. Onze vrienden van Andromeda zullen zich echter daadwerkelijk laten zien en ons te hulp schieten. Zij zijn onze vrienden. Dit hebben ze in 2010 bevestigd: het is op geluidsband vastgelegd. Blue Beam zal de laatste wanhoopspoging zijn om haar macht te behouden. Laat je door hen niet voor de gek houden.

Project Blue Beam (YouTube)

Aan deze kant van het leven kunnen we zien en zijn we ons volledig bewust van de wanhoop waarmee de cabal probeert dhr Trump te vernietigen en te verwijderen. Trump is een zakenman, geen politicus, dus hij luistert alleen naar zijn geweten. Hij is door politici niet gemakkelijk voor de gek te houden en voor Amerika en het volk dat banen en huisvesting nodig heeft, doet hij zijn uiterste best. De resultaten van wat hij bereikt zijn nu al zichtbaar. Het zou mooi zijn als er in andere landen méér mensen zoals Trump waren om dergelijke veranderingen tot stand te brengen. Hij is als een frisse wind, die de vastgeroeste groep Amerikaanse politici flink door elkaar schudt.

Q-Anon's Explosive New Post (YouTube)

De Aarde staat op het punt de ketenen van de cabal van zich af te schudden. Hun dagen zijn geteld. Jullie zullen voor het eerst vrijheid kunnen proeven. Alles wat onder controle van de cabal staat zal worden verwijderd en de zon zal weer gaan schijnen om het menselijk ras compleet te maken en te helen. Jullie weer zal opnieuw het natuurlijke proces worden dat het eerder was. Voedsel zal groeien op natuurlijke bodem, niet langer met chemicaliën verzadigd. Men zal opnieuw de vitamine D van de zon kunnen absorberen en de mens zal weer tot bloei komen zoals dat in het verleden is gebeurd. Dit is waar we naartoe werken: menselijke wezens die opnieuw op Aarde floreren.

Ben je bereid om ons te helpen dit te bereiken? Geen oorlogen meer, maar in plaats daarvan vrede en harmonie voor iedereen. Jullie weten dat het moorden moet stoppen. Zij zijn niet van plan om in vrede te leven, omdat ze de zuurstof van angst en bloedvergieten nodig hebben om hier te kunnen bestaan. De mensheid is niet langer bereid toe te staan dat kinderen door deze PARASIETEN op brute wijze RITUEEL WORDEN VERKRACHT, GEMARTELD en OPGEGETEN. Dit moet nu stoppen. In het verleden werd hiervan weggekeken. Het werd veel te lang getolereerd. Het kan niet langer verborgen worden gehouden.

Mijn lieverd, ja . . . je hebt de juiste informatie gekregen wat betreft waar de aanvallen vandaan komen. Ook zij verliezen hun macht.

Altijd bij je, je aanbiddende,

Monty.


BERICHT VAN VERONICA KEEN:

Zorg er alsjeblieft voor dat Dave McCann gerechtigheid krijgt. Laten we het corrupte rechtssysteem in Amerika laten zien dat we hen in de gaten houden. We kunnen dit doen door ansichtkaarten en brieven naar Dave te sturen. De autoriteiten in de gevangenis lezen alle correspondentie, ze nemen kennis van alles. Dave is één van ons en wij steunen hem. Wij kunnen ervoor zorgen dat de absolute waarheid over de valstrik om hem in de val te lokken zal worden blootgelegd. Als hij voor de mensheid niet belangrijk zou zijn, zou de cabal niet zoveel moeite hebben gedaan om hem op te sluiten.

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Ik heb Dave’s toestemming om jullie te vragen hem te hulp te komen. Hij is uiterst dankbaar voor het feit dat jullie hem de helpende hand reiken. Hij zit vast in Amerika, zonder vrienden en familie en geen enkel bezoek.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding


BERICHT VIA DAVE McCANN

Veronica wil graag eenieder bedanken die Dave sinds onze laatste boodschap hebben geschreven. Hij is bijzonder getroost door de opbeurende berichten die hij van mensen met goede wensen heeft ontvangen. Het gevoel van isolatie is verlicht.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!