Home > Nederlands > Montague Keen, 21 januari 2018

Montague Keen, 21 januari 2018

Ik stond aan je zijde, mijn lieveling, toen je bij de begrafenis van je dierbare vriendin Bronwen aanwezig was. Er moest een manier worden gevonden om te zorgen dat je erbij aanwezig kon zijn. Ze genoot van elk moment van haar begrafenis. Het was alles wat ze kon wensen dat het zou zijn. Ze heeft er geen moment van gemist. Ze wil graag dat je weet dat ze

Eindelijk begint de mensheid te begrijpen hoe de cabal te werk gaat bij het onderdrukken van jullie menselijke geest. Jullie hoeven alleen maar te kijken naar wat er wordt gedaan en gezegd in een poging om meneer Trump neer te halen. Wees op je hoede dat jullie niet ongewild de cabal van dienst zijn bij het verhinderen van de missie van meneer Trump om jullie van de gruweldaden te bevrijden die worden begaan zodat jullie natuurlijke instinct wordt onderdrukt. Degenen binnen de cabal zijn, hoewel gering in aantal, goed georganiseerd en zij hanteren een controlesysteem waarvan jullie je nu pas bewust worden. Wie wil dat de mensheid op Aarde blijft bestaan? Is de mensheid bereid een vinger uit te steken om de Aarde te beschermen? Het verlenen van lippendienst is niet voldoende, er is actie nodig. Jullie dienen je stem te laten horen. Toen jullie sliepen, daarbij negerend wat in stelling werd gebracht om van jullie af te komen, was de cabal bezig haar overname tot in de details te plannen. ZE WAREN ERVAN OVERTUIGD DAT ZE ZOUDEN WINNEN. Maar op het laatste moment diende meneer Trump zich aan, die hun plannen dwarsboomde.

Iedere dag kunnen jullie zien hoe meer en meer wordt blootgelegd. Jullie zijn in shock te zien hoe de cabal jullie heeft gebruikt en misbruikt. Hoewel ze alles beheersen wat de mensheid nodig heeft om op Aarde te kunnen overleven, ZIJN ZE ZONDER JULLIE HULP NIET IN STAAT HUN PLANNEN UIT TE VOEREN. Zonder dat jullie voor hen werken, beste vrienden, ZIJN ZE HULPELOOS.

Trek je van hen terug en weiger voor hen te werken; dan is het met ze gedaan. Geef of neem geen van hun dodelijke VACCINATIES. Weiger hun GM-voedsel. Verdiep jezelf in wat het lichaam nodig heeft om te kunnen overleven. Natriumbicarbonaat voorkomt kanker. Kokosolie is succesvol tegen Alzheimer. Ahornsiroop is goed voor de hersenen, in het bijzonder in combinatie met natriumbicarbonaat. Onderzoek het. Medicijnen zijn niet de oplossing omdat deze werden bedacht om jullie ervan afhankelijk te maken en om geld voor de cabal te genereren. Medicijnen worden ingezet om jullie te blijven onderdrukken en in angst te houden.

GRIEP – Biologische Oorlogvoering (YouTube)

Het licht blijft zich uitbreiden en legt alles wat in de schaduw verborgen lag bloot. Ongeacht hoe sterk de duistere kant probeert te verhinderen dat het Licht zich verspreidt, zal ze hierin niet slagen. Jullie hebben net kunnen zien hoe de Democraten in Amerika met modder hebben gegooid in een poging dhr. Trump neer te halen. Ze zijn bang. Het enige vooruitzicht wat ze vanwege hun misdaden tegen de mensheid hebben, is zeer lange opsluiting. Hun spel is uit. Het is tijd om de gevolgen van hun daden onder ogen te zien. Jullie wereld wordt te hulp geschoten om jullie zo bescherming te bieden. De PARASIETEN verstoppen zich, maar kunnen zich bijna nergens verbergen. Ze zijn ontmaskerd. De mens is nu in staat hen te zien als het uitschot dat ze zijn en al het geld in de wereld zal hen niet kunnen redden. Er is geen eer onder dieven.

Kijk naar jullie geschiedenis VOOR HET CONCILIE VAN NICEA ALLES VERANDERDE. Daar zullen jullie de waarheid ontdekken. Verwerp alles dat jullie via religie en ‘educatie’ werd geleerd en wat van jullie slaven heeft gemaakt. Begin opnieuw, waarbij de waarheid je vooruit leidt om op die manier iedereen met een schone lei te laten beginnen, zonder lijden, oorlogen, honger en pedofilie, zaken die de cabal naar de Aarde heeft gebracht. Al hun geheime eden zullen nutteloos worden en hun macht zal voor altijd worden verwijderd. Zijn jullie bereid deel uit te maken van dit vredelievende korps en alles wat duister en destructief is te verwijderen om het door vrede en harmonie te vervangen? Jullie werden allemaal uitverkoren om in deze tijd op Aarde te zijn en om het klaar te spelen.

Dit is een OORLOG. Goed en kwaad, licht en duister; het is geen makkie, maar de beloning zal jullie wildste dromen ver overtreffen. Zorg dat je deze procedure op geen enkele manier verstoort, want anders zul je je hiervoor moeten verantwoorden. De mensheid is hiervan afhankelijk. Al diegenen die de mensheid via hun geheime eden en praktijken hebben misbruikt en gecontroleerd, zullen hulpeloos achterblijven en aan de genade van de mensheid zijn overgeleverd. Een dergelijke kwaadaardige macht zal voor altijd van de Aarde worden verwijderd. De mensheid is nu voldoende ontwaakt om de plannen voor wereldvrede voort te kunnen zetten. Het is één ding om te weten wat er dient te worden gedaan. Het is een heel ander ding om het in de praktijk te brengen. Er is actie nodig.

Het delen van informatie is de eerste stap. Vervolgens het uitwisselen van gedachten, zodat iedereen de situatie volledig begrijpt en weet wat er moet worden gedaan. Gezamenlijk staan jullie sterk. Gebruik die kracht ten goede van de gehele mensheid.

De zon zal op Aarde weer gaan schijnen, zijn ENERGIEEN zullen de mensheid en de Aarde herstellen, de Aarde die alles produceert wat de mens nodig heeft om te kunnen bestaan. De mens heeft de energie van de zon nodig om te kunnen overleven. Dus heeft de cabal jullie deze energie, die jullie nodig hebben om te overleven, onthouden. Wij, aan deze kant van het leven, doen ons uiterste best om de Ieren te laten ontwaken, tot nu toe zonder veel succes, al moet ik toegeven dat er wel enig succes is behaald. Het is voor ieder menselijk wezen belangrijk dat dit gebeurt. Het Vaticaan en haar cohorten doen alles wat in hun macht ligt om dit tegen te houden. Onthoud, als je hierover iets op TV ziet of in de kranten leest: het is niet waar. Deze media zijn in het bezit van en worden gebruikt door de cabal om jullie onder de duim en onder hun controle te houden.

Dave, de jonge man die in Amerika onrechtmatig in de gevangenis wordt vastgehouden, bedankt jullie voor je hulp. Hij wil zijn missie voor de mensheid voltooien, maar dit wordt tegengehouden. Dit is een perfect voorbeeld van hoe de cabal te werk gaat.

Mijn lieverd, het was voor jou schrijnend om je vriendin Bronwen vaarwel te moeten zeggen. Ze verkeert aan deze kant van het leven in blakende gezondheid. Ze richt haar volledige energie nu op jou en op ons werk.

Altijd naast je, je aanbiddende,

Monty


BERICHT VAN VERONICA KEEN:

Zorg er alsjeblieft voor dat Dave McCann gerechtigheid krijgt. Laten we het corrupte rechtssysteem in Amerika laten zien dat we hen in de gaten houden. We kunnen dit doen door ansichtkaarten en brieven naar Dave te sturen. De autoriteiten in de gevangenis lezen alle correspondentie, ze nemen kennis van alles. Dave is één van ons en wij steunen hem. Wij kunnen ervoor zorgen dat de absolute waarheid over de valstrik om hem in de val te lokken zal worden blootgelegd. Als hij voor de mensheid niet belangrijk zou zijn, zou de cabal niet zoveel moeite hebben gedaan om hem op te sluiten.

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Ik heb Dave’s toestemming om jullie te vragen hem te hulp te komen. Hij is uiterst dankbaar voor het feit dat jullie hem de helpende hand reiken. Hij zit vast in Amerika, zonder vrienden en familie en geen enkel bezoek.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFundingWebsite: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!