Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, 7 januari 2018


Montague Keen, 7 januari 2018

Veronica:

Toen ik op 1 December om 11.50 uur de keuken inliep, werd Monty’s licht aan de kant van de garage zichtbaar om te laten zien dat hij bij me was om het Nieuwe Jaar 2018 te verwelkomen. Voor mij is het hartverscheurend om weer een jaar te moeten beginnen zonder dat hij fysiek bij mij aanwezig is. Mijn wens voor de gehele mensheid is dat iedereen op alle niveaus LIEFDE zal kunnen omarmen. Zonder de liefde van Monty, had ik niet kunnen overleven om zijn werk af te maken. Alles wat hij deed, deed hij met liefde. Hij maakte de meest eenvoudige dingen heel speciaal omdat hij dat met liefde deed. Zijn liefde leeft voort, daar herinnert hij mij voortdurend aan. Wanneer liefde ontwaakt, koester het dan; want het is het allermooiste geschenk en het is wat het leven het meest de moeite waard maakt. Ik wens iedereen een Gelukkig Nieuwjaar.

Ik kreeg een telefoontje om me te laten weten dat mijn lieve vriendin Bronwen naar de Geestenwereld was overgegaan. Ze was in mijn gedachten geweest. Ik merkte dat ik veel over haar sprak. Ze wilde graag naar het hiernamaals overgaan om daar met Monty samen te werken om onze missie, de mensheid van de cabal redden, voort te zetten.

Monty leidde me, (of moet ik zeggen, zorgde ervoor) dat ik zou kijken naar:

David Wilcock - UNDERGROUND BASES NUKED - YouTube


Het gaat hier om een discussie tussen David Wilcock en Benjamin Fulford over hoe de cabal ons controleert, hoe ze van plan zijn om de mensheid over te nemen om ons op die manier weg te vagen. Ik herinnerde mijn lieve vrouw eraan dat ik jullie al deze informatie vele jaren geleden heb gegeven. Onze vrienden van Andromeda hebben uitgelegd hoe de cabal haar plannen verder wil ontvouwen met wat zij het PROJECT BLUEBEAM noemden, een valse vlag-invasie om de mensheid bang te maken, waardoor ze akkoord zou gaan dat de cabal alle controle in handen zou krijgen. Ze willen 90% van de mensheid ombrengen. Hoe vaak heb ik jullie dit al verteld? Luister hoe Ben nu precies hetzelfde zegt. Jullie bevinden je in een benarde positie. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Deze plannen zijn al enige jaren in voorbereiding. Nu de cabal merkt dat ze wordt ontmaskerd en rekenschap dient af te leggen aan meneer Trump, proberen ze wanhopig aan hun macht vast te houden. Jullie moeten me vertrouwen als ik zeg dat meneer Trump een goede man is die naar voren is getreden om de mensheid te beschermen. Kijk kritisch naar degenen die je het tegenovergestelde vertellen. Zij staan in dienst van de cabal. Hij zal alle corruptie blootleggen. Ik raad jullie aan om nogmaals na te denken voordat je je aan de zijde van de cabal voegt om kritiek te leveren op meneer Trump, de man die moedig genoeg is om jullie te redden. Degenen binnen de cabal zijn gering in aantal maar ze heersen over jullie door middel van angst en jullie onwetendheid over hoe ze te werk gaan. Nu is het in deze fase van belang dat jullie je ogen openen, je verenigen en weigeren om als schapen naar de slachtbank te worden geleid. Voor de cabal zijn jullie ongedierte dat vernietigd dient te worden. Ze hebben geen greintje respect voor wie van jullie dan ook, dus stop jezelf voor de gek te houden dat het wel zo zou zijn. Zou de cabal anders al die medicijnen hebben geproduceerd waarvan ze zeker wisten dat artsen ze jullie geven teneinde jullie langzaam en pijnlijk te vermoorden? Zouden ze jullie lucht, water en voedsel vergiftigen als ze niet van jullie af wilden? Hoe vaak moeten jullie dit nog horen voordat jullie bereid zijn wakker te worden en actie te ondernemen? Jullie worden langzaam vermoord. Alle bewijs hiervoor is binnen handbereik. Kan het jullie zo weinig schelen, zodat jullie gewoon achteroverleunen om te worden weggevaagd en dat de cabal, die niet op Aarde thuishoort, deze van jullie afpakken? Dit is een strijd waarop de cabal zich heeft voorbereid, er onderwijl voor zorgend dat jullie in het ongewisse werden gelaten.

Het is bijna 14 jaar geleden dat ik naar de Geestenwereld ben overgegaan. Die hele tijd heb ik gepoogd jullie denken t.a.v. jullie moeilijkheden te openen. Hoeveel van jullie hebben geluisterd en zichzelf geschoold. De waarheid ligt er, voor iedereen die ernaar zoekt.

Alles wat voor het Ierse volk nodig is, is opstaan tegen hun onderdrukkers en de feiten te leren omtrent WIE ZE ZIJN EN WAT HUN WARE GESCHIEDENIS IS. Dan, en dan alleen ZOUDEN ALLE LEUGENS VAN DE CABAL ONTHULD EN AAN DE KAAK GESTELD WORDEN. Is dat te veel om de Ieren te vragen de mensheid te redden?

Het werk van Michael Tsarion is onvergelijkbaar. Hij is een expert wat betreft Ierland. In zijn ziel kent hij de waarheid. Hij heeft meer gedaan dan wie ook om te proberen de Ieren wakker te schudden. Over de duistere daden van het Vaticaan moet met betrekking tot Ierland verantwoording worden afgelegd; dat prachtige kleine eiland dat de antwoorden op zoveel zaken bevat. Wie zal mans genoeg zijn om het stramien te doorbreken dat het Vaticaan voor de Ieren heeft gecreëerd om vervolgens DE WAARHEID TE EISEN. Elk overblijfsel van het Vaticaan zal en moet van dat gewijde land worden verwijderd. Op het moment dat Ierland wordt bevrijd, zal de hele wereld binnen drie uur vrij zijn. Het moet in Ierland beginnen, mijn lieve vrouw weet waarom dat zo moet zijn. Dat is waarom ze door de cabal wordt aangevallen. De ander die betrokken is bij dit project zit opgesloten in een gevangenis in de VS. Eenieder die op één of andere wijze probeert deze missie te voorkomen, zal zwaar worden gestraft, zowel in jullie wereld als in de volgende. De redding van de mensheid en de kennis omtrent jullie ware geschiedenis is in deze tijd van het grootste belang. Jullie zijn de 99%. Waarom zijn jullie bang om NEE te zeggen tegen de 1% en hen te vertellen dat ze jullie wereld niet voor zichzelf mogen hebben.

Mijn lieverd, de problemen met de computer worden veroorzaakt om je stress te bezorgen. Het is verontrustend dat jouw lichaam steenkoud is, zelfs wanneer je in bed ligt met een elektrische deken. Dit wordt jou eveneens aangedaan. Als het werk waarvoor je hier bent om te doen niet belangrijk was, zouden ze hun tijd niet aan jou verspillen.

Wees sterk, mijn lieverd, hun macht is snel tanende. Het licht van de waarheid beangstigd hen. Ze worden ontmaskerd voor wie en wat ze zijn.

Liefde is alles. Mijn liefde omgeeft je.

Je aanbiddende Monty.


Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.Last van chronische pijn, slapeloosheid of ziekte? Wietolie kan helpenWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge