Home > Nederlands > Montague Keen, 4 februari 2018

Montague Keen, 4 februari 2018

Wij in de geestenwereld streven ernaar om de duistere controle op een systematische manier van de Aarde te verwijderen. Ik kan jullie zeggen dat hierbij goede vorderingen worden gemaakt. Velen van jullie zijn je hiervan bewust. We hebben jullie energie en jullie bereidheid nodig om bij dit proces te helpen. Binnen een paar maanden zullen jullie het zien gebeuren. Dave maakt deel uit van deze transformatie. Dit is de WERKELIJKE REDEN dat hij in de gevangenis zit. Weet dat jullie vooruitgang boeken. Jullie verlangen naar vrede en bescherming voor de mensheid zal de energie voortbrengen die nodig is om het te laten gebeuren. De 3-dimensionele wereld wordt zelfs al op het moment dat we dit schrijven verwijderd. Er is veel gaande. NU IS DE TIJD.

We kunnen onze plannen niet openbaar maken. Vertrouw ons en werk met ons samen en dan zal al het duister en anti-menselijke worden verwijderd. Ik heb jullie beloofd dat degenen die de Aarde hebben geïnfiltreerd, de Anunnaki, eens zouden worden verwijderd. Hun plannen om de mensheid te vernietigen zullen NOOIT TOT VERVULLING KOMEN.

De komende paar weken zullen belangrijk zijn waarbij wij in het hiernamaals geen gebruik maken van tijd. Het is soms moeilijk om te bepalen wanneer zaken zullen plaatsvinden. Jullie kunnen niet worden ingelicht over het werk dat mijn vrouw verzet. Dat zou niet veilig zijn. Ze moet het werk voltooien dat ze op Aarde verricht voor die ene in de gevangenis. Werk samen, omdat jullie samengevoegde energie de veranderingen sneller tot stand zal brengen.

Wij in de geestenwereld willen graag diegenen onder jullie bedanken die de moeite hebben genomen om Dave de hand te reiken. Het zorgde ervoor dat hij zich opnieuw deel van het menselijk ras ging voelen. Jullie zullen nooit kunnen begrijpen hoeveel jullie brieven en kaarten voor hem betekenen. Hij bedankt jullie uit de grond van zijn hart. Binnenkort zal hij in staat zijn om jullie persoonlijk te bedanken.

Opmerking van Veronica: Dave is gek op het Zes Landen Rugby. Hij heeft zelf rugby gespeeld. Schrijf hem daar alsjeblieft over.

Degenen die alles achter de schermen controleren, worden iedere dag verder ontmaskerd. Ze hebben het nodig om te moorden, het bloed van baby’s te laten vloeien en dit bloed te drinken om op Aarde te kunnen overleven. Bescherm jullie baby’s en jullie kinderen, omdat ze door de parasieten als voedsel worden gezien. Doe onderzoek naar het aantal kinderen dat zonder een spoor achter te laten is verdwenen. Dan zullen jullie een besef krijgen van de omvang van deze kwaadaardige praktijken. Deze aantallen dienen bekend te worden gemaakt. Volgens de politie worden deze cijfers niet bijgehouden, wat vertelt dit jullie. De politie kan jullie echter wel alle details van gestolen auto’s geven. Door te verhinderen dat de cijfers bekend worden, werken ze mee aan deze duivelse praktijken.


Bericht van Veronica:

Omdat er zoveel telefoontjes binnenkwamen met informatie waarop onmiddellijk actie ondernomen moest worden, moest ik stoppen samen met Monty te schrijven. Het is een ongekende week geweest. Bijzonder stressvol. Ik hoop morgen met Monty verder te kunnen gaan.

Bekijk alsjeblieft de volgende video’s omdat deze bijzonder veel verklaren:

Rothschild Genocide: Innovating the Population to Zero De bevolking tot nul innoveren. (Stop the Crime.net)

Qanon Conjecture 2.9.18. Staat het op het punt te gebeuren? Voorstel voor alternatief verhaal. Wie werden gearresteerd?


BERICHT VAN VERONICA KEEN:

Zorg er alsjeblieft voor dat Dave McCann gerechtigheid krijgt. Laten we het corrupte rechtssysteem in Amerika laten zien dat we hen in de gaten houden. We kunnen dit doen door ansichtkaarten en brieven naar Dave te sturen. De autoriteiten in de gevangenis lezen alle correspondentie, ze nemen kennis van alles. Dave is één van ons en wij steunen hem. Wij kunnen ervoor zorgen dat de absolute waarheid over de valstrik om hem in de val te lokken zal worden blootgelegd. Als hij voor de mensheid niet belangrijk zou zijn, zou de cabal niet zoveel moeite hebben gedaan om hem op te sluiten.

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Ik heb Dave’s toestemming om jullie te vragen hem te hulp te komen. Hij is uiterst dankbaar voor het feit dat jullie hem de helpende hand reiken. Hij zit vast in Amerika, zonder vrienden en familie en geen enkel bezoek.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding


BERICHT VIA DAVE McCANN

Veronica wil graag eenieder bedanken die Dave sinds onze laatste boodschap hebben geschreven. Hij is bijzonder getroost door de opbeurende berichten die hij van mensen met goede wensen heeft ontvangen. Het gevoel van isolatie is verlicht.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!