Home > Nederlands > Montague Keen, 27 december 2015

Montague Keen, 27 december 2015

Hoewel jullie het mogelijk niet duidelijk zien, hebben jullie in 2015 grote vooruitgang geboekt. Ondanks de pogingen van religie en Staat om jullie onder hun controle te houden, zijn velen van jullie dapper het Licht ingestapt, weigerend ineen te krimpen in onderworpenheid. Nu is duidelijk te zien hoe alles dat jullie in het verleden accepteerden en vertrouwden, onderdeel is van het Grote Plan om de mensheid van de Aarde te verwijderen. Jullie werden aangemoedigd zelf de hand te hebben in jullie eigen vernietiging. Hoe KWAADAARDIG is dat? Jullie droegen vrijwillig hun uniformen, doodden voor hen. Jullie vernielden heilige plaatsen en objecten die met een bepaalde reden bleven bestaan, zodat de mens zou kunnen ervaren wie hij is en wat zijn ware geschiedenis is. De cabal wil elk bewijs voor de mensheid van de Aarde verwijderd hebben. De gehersenspoelden onder jullie doen dit met plezier voor ze. Dan laten ze trots hun medailles zien, hun beloning voor het vernietigen van de mensheid. Hoe ziek is dat? Op het moment dat jullie hun uniform aandoen, of het nu Leger of Politie is, verlies jullie je menselijkheid. Jullie worden robots die gehoorzamen aan hen die je dient.

Door meditatie kun je je met je hogere zelf verbinden om je kracht te vinden. Velen uit de tijd van Atlantis en Lemurie keerden naar de Aarde terug om er voor te zorgen dat jullie niet dezelfde fouten zouden maken die zij ooit maakten. Verbind je met hun meditatie of doe simpelweg wat voor jou werkt. De cabal heeft er voor gezorgd dat jullie elk moment van je leven worden gebombardeerd door mind-controle d.m.v. het gebruik van taal, symbolen, “muziek”, opvoeding. Tenzij je op een afgelegen, onontdekte plek woont, waar alle valkuilen van het moderne leven niet bestaan, voer je een strijd met het controlesysteem. Totdat je het duidelijk kunt zien ben je kansloos. Eenmaal ervoor ontwaakt VERLIEST HET AL ZIJN MACHT OVER JE EN BEN JE VRIJ. Dan zie je degenen die je hun wil opleggen, je dwingend te leven als een gekooid dier, te bang om niet te gehoorzamen. Je vraagt je af hoe het menselijk ras in deze deplorabele toestand terecht is gekomen. Jij, ja eenieder van jullie die dit leest, weet in zijn hart dat je op Aarde bent om de noodzakelijke veranderingen voor de mensheid te bewerkstelligen om de macht terug te nemen en ervoor te zorgen dat de mensheid doorgaat om op Aarde te leven. Degenen die niet op Aarde thuishoren kunnen ongehinderd vertrekken. Degenen die om vergeving vragen, die zweren te dienen en de mensheid te assisteren om de kwaliteit van het leven voor iedereen te herstellen, kunnen dit doen. Wanneer alle ziekten die door de cabal in hun laboratoria zijn ontwikkeld en op de mensheid zijn toegepast niet langer bestaan, zal het leven makkelijker worden. De cabal vernietigde de kwaliteit van leven voor alle mensen. Dit alles zal stoppen. Ze vinden het steeds moeilijker om hun vileine medicamenten en vaccins aan een ontwakende mensheid op te dringen. De macht ligt bij de 99% en dat weten ze. Kom tezamen en maak 2016 het jaar waarin alle corruptie in al zijn vele vormen van de Aarde is verwijderd. Help ze niet bij hun VALSE VLAG operaties of hun propaganda. VRIJHEID is jullie doel.

Veronica, je moet je kracht bewaren. Er wordt veel van je verwacht. 2016 is Ierland’s jaar om af te maken wat het in 1916 begon. VOLLEDIGE VRIJHEID, NIETS MINDER. Vrijheid van Staat en een godsdienst die zo’n kwaadaardige greep had op Ierland. Wanneer Ierland vrij is, zal de hele mensheid vrij zijn, om nooit meer door banken of godsdienst te worden verkracht. Wees dapper, mijn Ierse vrienden, jullie zijn er bijna. Jullie toekomst ligt in jullie handen.

We omringen je met onze liefde, mijn lief, om de kwaadaardige aanvallen tegen te gaan. Je weet zonder twijfel dat we op de goede weg zijn.

Altijd, je aanbiddende, Monty.

The Silver Legion

Transcripts


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!