Home > Nederlands > Montague Keen, 20 december 2015

Montague Keen, 20 december 2015

De bevrijding van de mensheid is begonnen. Ierland neemt de eerste stappen om de mensheid uit haar gevangenschap te bevrijden.

Bekijk deze video

De tijd om de sleutel om te draaien, na lang op de mensheid te hebben moeten wachten totdat zij voldoende ontwaakt was om in te zien wat er moet gebeuren, is gekomen. Sinds mijn overlijden heb ik Veronica hierin begeleid. Inmiddels hebben anderen de boodschap begrepen en er hun eigen onderzoek naar gedaan. Ik bedank ze voor hun input. Ik heb jullie altijd gezegd dat Ierland de sleutel is die alles zal ontsluiten. De Ieren zijn nu ontwaakt. Ze zijn bijeengekomen en ze weigeren de banken Ierland opnieuw te laten verkrachten.

GEEN PSYCHE IS SINDS DE DAGERAAD DER TIJDEN MEER VERKRACHT DAN HET IERSE VOLK.

DE IEREN ZIJN EEN TE GRONDE GERICHT VOLK.

HET IERSE VOLK BESEFT NIET DAT HUN EIGEN LAND EEN TEMPEL IS.

ZE WETEN DAT DE IER EEN DIEP SPIRITUELE KERN IS.

ZE WETEN DAT DE IER EEN ROMANTICUS IS DIE VAN DE AARDE HOUDT.

HOE NEUTRALISEER JE DEZE DIEPE, IERSE SPIRITUELE KERN ?

STUUR ER HARD-CORE ATENISTEN OP AF. (red: een atenist is een aanhanger van het Atenisme, dat van god meer maakt dan wat de geschiedenis erover zegt).

De Jezuïeten namen de controle over Ierland over en knechtten de Ierse geest. Ze controleren het Ierse volk nog steeds. Zelfs Julius Ceasar, 49 v.Chr, schreef 2064 jaar geleden meer over de moordpartijen in Ierland dan moderne wetenschappers vandaag de dag dat doen, met uitzondering van Michael Tsarion.

De Ieren moeten beginnen die sleutel om te draaien, allereerst door te weigeren opnieuw door de banken te worden verkracht; daarna, onder begeleiding, ontsluiten ze fysiek hetgeen er recht onder hun voeten ligt. De verwijdering van het Vaticaan en al haar valkuilen is een must. Het Vaticaan controleerde de Ieren en voorkwam dat ze wisten wie ze zijn. Zoals ik al vele malen zei, Michael Tsarion is een opmerkelijk man, die zijn leven heeft gewijd aan het ontsluieren van de waarheid. Luister naar zijn woorden, want hij spreekt waarheid.

Bekijk deze video

De mensheid kan nimmer vrij zijn totdat de Ieren ontsluiten wat voor jullie werd verborgen. Ik beloof je, dat wanneer Ierland eenmaal die sleutel omdraait, elk land ter wereld vrij zal zijn. De corrupten zullen niet langer in staat zijn hun corrupte wetten aan jullie op te dringen. Neem je kracht terug. Jullie weten dat, gezamenlijk, niets op Aarde jullie kan stoppen. Dan zullen jullie je wereld terugnemen. De Ierse regering weet dat het niet de gehele Ierse bevolking kan dwingen samen te werken met de corrupte banken. People Power werkt. Wij in de Geestenwereld hebben jullie begeleid en geïnspireerd om bijeen te komen. Ik verzeker jullie dat het hiernamaals niet is wat het Vaticaan jullie heeft verteld. In feite is alles wat jullie door het Vaticaan werd geleerd VALS, totaal verkeerd. Jullie hebben de macht alles te veranderen. De tijd is NU. Jullie zijn niet hulpeloos. Jullie vinden jullie kracht en jullie macht.

Jullie hebben de gesprekken, die Veronica heeft gevoerd met degenen op Aarde die de antwoorden kennen, gezien. Jullie dienen de veranderingen door te voeren die alle obstakels, die jullie als slaven in lijfeigenschap hebben gehouden onder jullie onderdrukkers, te verwijderen. Maak verbinding met je Schepper, en word opnieuw de Spirituele Mens die je eens was voordat jullie onderdrukkers deze wereld betraden en al het goede vernietigden. Denk je eens in, Vrede ligt binnen handbereik. Vrede is iets dat jullie nooit hebben ervaren. Ga terug in de tijd naar hoe de wereld er toen uitzag, voordat jullie onderdrukkers besloten om chaos te creëren om zo De Nieuwe Wereldorde tot stand te brengen die de mensheid volledig zal vernietigen. Om dit te voorkomen is het nodig dat ieder land meedoet. Weiger jullie onderdrukkers nog maar een moment langer van dienst te zijn. Jullie zouden zelf niet schuldig moeten willen zijn aan deelname aan de vernietiging van de mensheid.

Wees bereid mee te bewegen met de veranderingen die overal om jullie heen plaatsvinden. Aan het Ierse volk: WORD DE STRIJDERS DIE JULLIE OOIT WAREN. Jullie staan zo dicht bij succes.

Mijn lief, ik heb nooit gezegd dat het makkelijk zou zijn. Bewaar je energie voor de tijd waarin het nodig is om van dit alles vooruit te helpen.

Wij zullen slagen.

Altijd, je liefhebbende,

Monty.

Bericht van Veronica

De Cabal geeft niet op. Net nadat we te maken hebben gehad met de aanval in Washington D.C., word ik nu opnieuw aangevallen door IAN K. Hij gebruikt op het moment de naam DEREK KERRY. Hij heeft opnieuw aanvallen uitgevoerd op zowel mij als de Stichting. G.W. heeft het laatste jaar weer met mij samengewerkt. Hij had zich een tijdje teruggetrokken vanwege drukke bezigheden met zijn eigen werk. G.W. is een grote steun voor mij. Ik wens Ian het beste en ik hoop dat hij in staat is om zijn eigen leven op de rails te krijgen.

Degenen die hebben bijgedragen aan het Centrum in Ierland zijn zich er volledig van bewust dat dit er zal komen wanneer de tijd er rijp voor is. Dat lijkt nu in 2016 te gaan gebeuren wanneer Ierland de opstand van 1916 viert, evenals het feit dat Ierland sterker wordt en de Cabal en alle corruptie zal verwijderen. Ze zal hierin slagen.

Ian, soms dienen zaken door omstandigheden uitgesteld te worden. Beoordeel de Stichting noch mij naar jouw maatstaven. Het zal gebeuren. Daar is nooit enige twijfel over geweest. Sorry Ian, je verspilt je tijd hiermee. Ik wens je het beste. Probeer je eigen pad te vinden.

Veronica


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiƫle bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!