Home > Nederlands > Montague Keen, 13 december 2015

Montague Keen, 13 december 2015

Jullie moeten je nu onderhand realiseren dat wij in de Geestenwereld kunnen zien wat er in jullie wereld aan de gang is. Ik koos ervoor om jullie bewust te maken van hetgeen er wordt gedaan om de mensheid weg te vagen. Er zijn slechts een paar niet ontwaakte mensen die hier bezwaar tegen hebben, aangezien ze de waarheid niet wensen te kennen. Dat is helemaal hun eigen beslissing. Ze willen dat ik tegen jullie ga liegen om jullie te vertellen dat alles okay is, en dat Agenda 21 niet werkelijk bestaat. Dat kan ik niet doen.

Voordat ik overging deden Veronica ik de belofte dat we welke informatie er ook nodig was om de mensheid te beschermen, naar voren zouden brengen. Dat is wat we doen. Agenda 21 kan niet tot stand komen zonder jullie inbreng. Ik vraag jullie hiervoor niet alleen mij op mijn woord te vertrouwen. Stel je eigen onderzoek in en ontdek zelf de verschrikkelijke waarheid. Mijn lieve echtgenote heeft haar leven gewijd aan het beschermen van de mensheid en de Aarde. Agenda 21 wordt door zovelen ontvouwd, inclusief het Vaticaan dat het er stevig doordrukt, in samenwerking met jullie politici.

Maak jezelf bekend met dat wat Agenda 21 behelst, en jullie zullen tot in je kern geschokt zijn. Niets zal ooit nog van jullie zijn,: niet jullie KINDEREN, jullie huizen, noch enige andere bezittingen. Het zal allemaal eigendom van de staat worden. Is dat wat jullie willen?

Het doet er niet toe welke politieke partij aan de macht is, aangezien ze allemaal Agenda 21 steunen. Er wordt over absoluut alles tegen jullie gelogen. Deze week is het het klimaat wat ze pushen. Eens te meer is het gemanipuleerde wetenschap, aan wie sommigen hun naam verbinden zolang de prijs goed is. Waarom pushen ze nu Global Warming (Het Opwarmen van de Aarde)? Het is één grote oplichterij om het beetje vrijheid dat jullie nog over hebben weg te nemen. Ze doen al het mogelijke om het leven op Aarde bijna onmogelijk te maken. Ze willen dat jullie onder controle worden gehouden, met inbegrip van wat jullie doen en wat jullie zeggen, alsmede hoe jullie je levens leiden. Ze proberen zelfs te voorkomen dat jullie je eigen groente verbouwen, iets waaraan ik veel plezier beleefde toen ikzelf nog op Aarde was.

Jullie bevinden je op een hellend vlak naar uitsterven TENZIJ ER ACTIE WORDT ONDERNOMEN. Ze zijn overal aan de macht. Alles wat jullie kunnen doen is weigeren jullie toestemming aan hen te geven om te voorkomen dat ze de veranderingen die zij willen, doorvoeren. Onthoud, het is REGEREN DOOR TOESTEMMING. Zonder jullie toestemming zijn ze hulpeloos.

Onderzoek alsjeblieft het MAGISCH SPREKEN dat door hen wordt toegepast. Wanneer jullie zeggen GEEN OORLOG MEER (No more war) vragen jullie in feite om NOG MEER OORLOG. Aangezien het woord NO (Geen) niet bestaat, is taal een belangrijk stuk gereedschap dat tegen jullie kan worden gebruikt. Ze zijn heel slim, maar als jullie gedachten eenmaal open staan m.b.t. hun MAGISCH SPREKEN kunnen jullie hen een stap vóór zijn. Het is mogelijk uit het dilemma te komen waar jullie je in bevinden. Ze kunnen hun plannen niet langer verbergen. Iedere dag worden hun plannen meer aan de kaak gesteld. Spoedig kunnen ze zich helemaal nergens meer verstoppen en zullen ze aan jullie genade zijn overgeleverd.

Wanneer jullie (de 99%) je verenigen, kan niets jullie stoppen. Het enige dat nodig is, is het uitzetten van jullie TV-toestellen, aangezien deze jullie gedachten beheersen. Ga op zoek naar wat je binnen je eigen samenleving kunt doen. Communiceer met elkaar en natuurlijke leiders zullen opstaan, en door jullie kennis en ervaringen met elkaar te delen kunnen plannen gemaakt worden. Ik ben me er volledig van bewust dat veel mensen de feiten nog niet onder ogen willen zien, ongeacht hoeveel valse vlaggen ze waarnemen. Maar alleen jullie kunnen deze valse vlaggen stoppen. Ze hebben geen geweten. Ze hebben op 9/11 3000 mensen opgeofferd en er veel geld mee verdiend. Dit is waarmee jullie te maken hebben. Ik erken dat dit niet een comfortabele situatie is. Onthoud altijd: ZE KUNNEN DIT NIET ZONDER JULLIE STEUN VOOR ELKAAR KRIJGEN. Ze hebben niet de kennis, dus sommigen van jullie accepteren hun geld en knijpen een oogje toe m.b.t het resultaat van wat jullie deden.

Neem de controle over jullie levens terug en neem je eigen beslissingen. Stop met accepteren wat anderen voor jullie besloten hebben. Ze hebben niet het recht om het menselijk leven op Aarde te vernietigen. Ze kunnen alleen dat doen wat JULLIE HEN TOESTAAN OM TE DOEN, dus de bal ligt in jullie hoek. Jullie bezitten niet de luxe van voldoende tijd. Die raakt heel snel op. Jullie toekomst en die van de Aarde zou in jullie gedachten prioriteit nummer één moeten hebben, in plaats van de opsmuk van de komende Feestdagen.

Kerst is alleen maar een sprookje dat ze bedacht hebben. Ik heb vele malen uitgelegd dat IESA CHRISTUS honderden jaren leefde vóórdat het sprookje werd bedacht. Maak er een familieaangelegenheid van, want als families samenkomen om Liefde en Licht met elkaar te delen dan is de energie die hier vanaf komt een hele krachtige.

Ontwaken voor de waarheid is nooit een eenvoudige optie, maar weet dat het moet gebeuren. Jullie kunnen zien hoe goed georganiseerd de 1% is. DUS BEDENK WAT HET BETEKENT ALS DE ANDERE 99% ZICH ORGANISEERT.

Er bevinden zich zoveel prachtige zielen in jullie midden die jullie vooruit zullen leiden in het Licht. Kijk niet naar religie of politiek, aangezien deze niet binnen Liefde en Licht opereren. Mijn vrienden, de wereld van de geesten loopt samen met jullie, hand in hand, door dit mijnenveld. We kunnen het! Samen krijgen we het voor elkaar!

Veronica, we zijn ons volledig bewust van de tegenstand waar je mee te maken hebt. Ze hebben zoveel te verliezen en ze zullen alles in het werk stellen om jou en je gelijken te verhinderen de waarheid te verspreiden. Hoewel het je leven heel moeilijk maakt, zullen ze niet winnen. Je weet dat je je missie zult volbrengen. We brengen de juiste mensen op je pad. Helaas worden ook zij aangevallen. Ze moeten sterk zijn en dienen de aanvallen te zien voor wat ze zijn. De komende paar weken zijn van groot belang, dus wees ten alle tijd op je hoede. Mijn vrienden, de toekomst ligt in jullie handen.
Veronica, het is voor mij moeilijk om te zien wat je doormaakt. Je weet dat het mogelijk is om het te volbrengen en dit is wat je doet voortgaan.

Mijn Liefde is altijd bij je.

Altijd bij je, mijn lief, je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!