Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, May 27, 2012

Montague Keen, May 27, 2012

Nu het licht van de waarheid steeds helderder wordt onthult het alles dat verborgen was. Er is veel opwinding nu alle stukjes van de puzzel op hun plaats vallen. Velen hadden hier de hand in, want het moest van verschillende plaatsen in jullie wereld komen, elk bijdragend aan het geheel. Niemand kan iets doen om te voorkomen dat de planeet de ketenen der controle lost. Het is moeilijk voor sommigen om te geloven dat ze een gevangenisplaneet bewonen, daar ze volkomen onwetend zijn van de tralies die hen omgeven. De teloorgang van vrijheid, alsmede vrijheid van spreken, het opleggen van wetten die jullie binden – zowel civiele als religieuze – het werd allemaal ontworpen om jullie vrijheid te beperken en om te voorkomen dat jullie ooit zouden ontdekken wie jullie zijn.

Nu zien jullie dat zowel archeologen als historici opnieuw kijken naar wat ze als feit hadden geaccepteerd, en tot hun verbijstering ontdekken ze dat het complete fictie is… De zogenaamde ‘geschiedenis’ werd geschreven en aangenomen als feit. Nu zien jullie het voor wat het is: totale leugens. Zovele goede mensen werden gedood, strijdend in oorlogen om deze te verdedigen, terwijl het altijd neerkwam op geld verdienen en de controle versterken. Het was allemaal een spel voor degenen die jullie wereld beheersen. De verwijdering van deze parasieten van jullie wereld is van het allergrootste belang voor ons. Om te kunnen overleven hebben ze jullie steun nodig, jullie lijden en jullie angst. In het verleden gehoorzaamden jullie hun bevelen en offerden jullie jezelf vrijwillig op op de slagvelden van het leven. Dit alles zal stoppen. Degenen die “De Wet” afdwongen beginnen wakker te worden en het licht te zien.

Val niet voor de Satanische rituelen die openlijk worden uitgevoerd door degenen die er in werden geluisd te geloven dat dit een eervolle daad is, waarbij ze trots moesten zijn er deel van uit gemaakt te hebben. Het zijn experts in het verzinnen van opwinding zowel als angst. Het wordt allemaal gedaan om jullie gedachten van de echte waarheid af te leiden. Het zorgt ervoor dat jullie dingen zien zoals zij zeggen dat ze zijn, niet zoals ze werkelijk zijn.

Het is tijd om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor jullie leven. Volg niet de kudde als een mak schaap, zoals jullie gewend waren te doen. Het patroon van het leven verandert snel. Jullie moeten dit feit onder ogen zien en je voorbereiden om de volle verantwoordelijkheid over je eigen levens te nemen. Werp je ketenen af, erken nogmaals dat jullie onderdeel zijn van een geweldig universum. Blijf niet hangen in de verschillen die jullie scheiden. Kijk vooruit naar het grootse avontuur dat jullie wacht als jullie het heelal gaan verkennen.

Ik heb al vaak gezegd, “Ierland is de SLEUTEL die alles zal onthullen”. Als zij die Ierland regeren dit FEIT aannemen, hoeven ze zich niet aan de ‘banksters” over te leveren. De Ieren zijn een dapper volk. Ze hebben het brute geweld dat hen was aangedaan overleefd, alsmede de holocaust die was ontworpen en onder toezicht stond van het Vaticaan om de bevolking te reduceren, etc. Ze werden 2000 jaar gehersenspoeld en misbruikt, maar ze hebben alles wat ze werd aangedaan overleefd. Ierland zal de wereld leiden wanneer ze gaat openstaan voor haar eens zo geweldige verleden. Het zal haar geheimen onthullen. Ierland’s connectie met Egypte en haar rol in de vorming van jullie wereld moet erkend worden.

Om de Cabal te kunnen laten slagen moest Ierland klein worden gehouden. Godsdienst en opgelegde armoede hielden de mensen in angst. Het was hun meest productieve gereedschap. Het werkt altijd. Dhr. E. Kenny moest nogmaals dapper zijn; hij weet in zijn hart wat hij doen moet. Mijn lief, we zorgen ervoor dat alle noodzakelijke BEWIJS wordt onthuld om afdoend te bewijzen wat 2000 jaar geleden was gedaan dat leidde tot de overname van jullie planeet en de knechting van de mensheid. Nu, zie je waar je werd wijsgemaakt dat Ierland onbelangrijk was en genegeerd moest worden? Er werd zoveel moeite gedaan om er voor te zorgen dat je nooit serieus naar Ierland zou kijken. Helaas hadden de Ieren zelf ook deze leugens geaccepteerd.

Er zullen pogingen worden ondernomen om zoveel mogelijk mensen te vermoorden om jullie van je pad af te leiden. De Cabal meent dat ze niets te verliezen hebben en dus willen ze zoveel mogelijk mensen met hen meesleuren. De Cabal kan niet overleven. Ze hebben moeite dit feit te accepteren. Het zijn parasieten, die alleen bestaan omdat jullie hen onbedoeld steunen.

Het is tijd om NEE te zeggen. Banken werden ontworpen om jullie te knechten en ze waren er heel effectief in. Nu zijn de rollen omgedraaid en hebben ze JULLIE nodig om te overleven! Hun spel is uit – ze hadden een paar goede innings, maar nu moeten ze buigen. Beschouw ze als deel van het duistere verleden, niet langer nodig in het Nieuwe Tijdperk dat zich langzaam maar zeker ontwikkelt. Het komt allemaal prachtig voor elkaar!

Er wordt veel moeite gedaan om Disclosure van regeringen te eisen. Begrijp dat dit inhoudt dat ze hun bemoeienis met ET’s, waarvan ze hun technologie hebben gekregen, moeten onthullen. De “Greys’ trainden hun aanslagplegers en ondersteunden de Cabal en hun programma’s om een ‘mens’ te creëren die hen te zonder vragen zou dienen. Kijk niet naar regeringen voor deze informatie. Dat zal niet van hen komen. Ze zullen nooit hun schuld bekennen daar ze te veel te verliezen hebben.

Jullie medewezens zullen jullie bijstaan wanneer jullie tot het volle bewustzijn komen en de vrijheid krijgen om jullie universum te onderzoeken. Wanneer de manipulatie eindigt en al hun misleidende controlemethodes ophouden zullen jullie met nieuwe ogen zien wat een prachtige planeet de Aarde is.

We hebben veel te doen, mijn lief, ik ban altijd aan je zijde, je gidsend, en je omhullend met mijn liefde. Je bewandelt dit pad niet alleen.

Ik ben je aanbiddende echtgenoot, Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!


Galactic Channelings

Create Your Badge