Home > Nederlands > Montague Keen, November 25, 2012

Montague Keen, November 25, 2012

De propaganda machine is niet langer in staat de mensen te bedotten. Elke dag wordt ze te kijk gezet. Hun spel is uit! Nu zullen ze moeten leren omgaan met de consequenties van hun acties. Ze hebben veel van wat goed was in de wereld vernietigd. Je verzamelt nu de juiste mensen om je heen die je in staat stellen je missie af te maken. Het zal gedaan worden. Mijn laatste woorden aan jou, in de nacht dat ik naar de Geestenwereld ging, waren “Als de tijd rijp is”. Dat is natuurlijk onze tijd, niet de jouwe.

We begeleiden je bij elke stap. We zorgen voor de juiste mensen, geven je de kracht en het voordeel van hun kennis en vaardigheden. Je team groeit. Ze zijn speciaal gekozen om een geheel te worden wanneer de tijd komt om in actie te komen en die tot een goed einde te brengen, wat al bijna 2000 jaren geleden gepland werd. De enorme omvang van je taak wordt nu door degenen om je heen gerealiseerd. Ze moeten je steunen en helpen door deze moeilijke tijden heen te komen. Het zal vrede brengen aan de mensheid. Genoeg mensen zijn zich ervan bewust dat ze vrede moeten verlangen om vrede werkelijkheid te laten worden.

Vele lichtwezens van andere planeten maken zich aan jullie bekend en verzekeren jullie van hun toewijding aan jullie planeet. Ze hebben zoveel met jullie te delen. Ze waken over jullie en begeleiden velen van jullie door deze laatste uren van duisternis. Er gebeurt zoveel waar jullie nu nog niet van op de hoogte zijn, omdat de media gecontroleerd worden door de duistere machten. De plannen van de Cabal worden geblokkeerd: ze spartelen als een vis op het droge, niet in staat om de controle te herkrijgen. Dit is wanneer ze het gevaarlijkst zijn, aangezien ze niets meer te verliezen hebben. Wees niet bang voor ze, waar ze ook mee op de proppen komen om jullie angst aan te jagen. Er zijn nog maar een paar dingen op hun plek te zetten voordat de Cabal hun nederlaag toegeeft en jullie planeet voor altijd verlaat. Waarheid triomfeert altijd over KWAAD.

Blijf bij wat NATUURLIJK is, zowel in voedsel als in medicamenten, wordt selectief met betrekking tot alles wat je inneemt. Respecteer je lichaam: Het is een tehuis voor je ziel en moet als zodanig gezien worden. De Cabal gebruikt elke gelegenheid om nieuwe wegen te vinden om jullie mentaal af te remmen en gezondheidsproblemen te creëren, dus je hebt medicijnen “nodig” die je gezondheid zullen aantasten en je aftakeling zullen versnellen. Dat is allemaal onderdeel van het plan. Veel ziekten werden in laboratoria gemaakt en losgelaten op het nietsvermoedende publiek. Degenen die jullie vertrouwden hebben jullie belogen en misleid. De oude manieren waren de beste en de veiligste.

Op een dag in de nabije toekomst zal alles duidelijk worden. Jullie zullen je realiseren wat jullie hebben doorgemaakt en hoe jullie van geboorte tot overlijden werden gemanipuleerd.

Ze controleren elk moment van jullie leven en het schokkende is dat dit doorging zonder dat de meesten van jullie hier enig vermoeden van hadden. De manipulatie van de mensheid was een meesterlijk staaltje van planning. Ze verkregen machtsposities op elk terrein. Het waren stille overnames. Zelfs ik wist hier niets van toen ik op Aarde was. Ik was altijd veel te druk met mijn eigen onderzoek naar het paranormale, etc. Ik zag ook het grotere plaatje niet voordat ik overging. Toen pas kon ik het naar buiten brengen via Veronica, die, mag ik zeggen, heel snel in de gaten had wat er allemaal om haar heen gebeurde.

Ze was ontsteld toen ze zag dat zoveel mensen blind en onbewust waren van wat hen werd aangedaan. Hun heimelijke infiltratie overal, zonder ooit een hint omtrent hun plannen te geven was inderdaad knap. Nu hebben mensen hun ogen open en kunnen ze niet geloven dat ze zo naïef waren. Niets was wat het leek. Om te ontwaken uit zo’n controlesysteem was voor velen van jullie niet makkelijk. Wees niet bang. Dit moest gebeuren. Nu is de tijd.

Jullie planeet zal in al haar grote pracht worden hersteld met een klein beetje hulp van jullie allemaal. Al het negatieve wordt verwijderd, zelfs nu we dit schrijven. Het wordt ontmanteld en opgeruimd. Jullie zullen de hele planeet leren kennen en jullie zullen vrij zijn om alles dat voor jullie verborgen werd gehouden te ontdekken en te onderzoeken. Je medemens als gelijke leren kennen en ervaren dat iedereen deel is van het geheel zal enerverend zijn. Jullie zullen een grote, gelukkige familie worden van Aardmensen, die iedereen zal verwelkomen die heeft meegeholpen de Transitie van duister naar licht te bewerkstelligen. Wat kun je je nog meer wensen?

Mijn lief, je werkt te hard. Je hebt nog een uitputtende week voor de boeg. Concentreer je alsjeblieft op het werk met “De Ene”. Dit moet vanaf nu je prioriteit zijn. Je begrijpt nu helemaal waarom hij op zo’n dramatische wijze onder je aandacht werd gebracht. We zijn de “movers” en de “shakers”. We creëren situaties die de juiste mensen bij elkaar brengen. Mensen die elkaar anders nooit zouden ontmoeten. Het is verbazingwekkend wat we aan deze kant van het leven voor elkaar kunnen krijgen.

Veronica, mijn lief, doe wat ik je vraag. Ik zal je bij elke stap begeleiden. Ik laat je nooit alleen. Onze band is eeuwig.

Altijd je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!