Home > Nederlands > Montague Keen, December 2, 2012

Montague Keen, December 2, 2012

Veronica, mijn lief, je je kunt het nu overal om je heen zien: mensen worden wakker. Ze weigeren te accepteren hetgeen ze vroeger blindelings aannamen. Het eisen van gerechtigheid wordt sterker in heel veel landen. Er is een vastberadenheid om hun medemens die zo slecht werd behandeld terwijl de wereld een oogje dichtkneep bij te staan. Zo’n situatie wordt niet meer getolereerd. De pestkoppen ontdekken dat ze nu geïsoleerd en alleen staan. Ze hebben grote moeite de nieuwe situatie te aanvaarden.

Deze decembermaand zal zo veel onthullen. We gaan gestaag vooruit mijn lief. Er gebeurt veel achter de schermen waarvan je je nog niet bewust bent. Er is veel onrust in de VS: er worden vragen gesteld en verklaringen geëist. De corrupten hebben geen enkele kans om wat ze door corruptie hebben verkregen te behouden. Het is voor iedereen een tijd te weten wie hij is; wat zijn ware geschiedenis is en wat de toekomst voor hem in petto heeft. Jij, mijn lief, en je team worstelen om met echt bewijs van jullie ware geschiedenis naar buiten te komen. Dat werpt een volkomen nieuw licht op alles dat jullie geleerd werd. Jullie pogen eveneens de energie te veranderen, zodat alleen licht bestaat en alle banden met de corrupten van jullie wereld worden verwijderd.

Het is tijd om jullie vrienden van andere planeten te verwelkomen. Ze wachten in de lucht om jullie te helpen met jullie Transitie. Wordt ervan bewust: kijk naar de nachtelijke hemel. Ze creëren een beschermend veld om jullie heen. Ze waren actief bezig om de oorlogen die bedoeld waren om jullie in slavernij en angst te houden te voorkomen. Slechts de heel erg blinden en angstigen steunen de corrupten: zij die bang zijn dat ze hun wereldse goederen kunnen verliezen. Omarm de veranderingen die snel naderbij komen. Laat de liefde voor de mensheid en jullie prachtige planeet jullie gidslicht zijn terwijl jullie nieuw wereld zich voor jullie opent. Weet dat wij, in de geestenwereld, bij jullie zijn bij elke stap vooruit. Denk goed na over alles dat jullie als waarheid aannemen. De corrupten hebben veel volgelingen die doen alsof ze jullie begeleiden, terwijl er feitelijk geen waarheid is in wat ze prediken of “channelen”. Desinformatie is ‘big business”. Trap er niet in. Laat je hart en je hogere zelf je gids zijn als je de opwindende reis naar je toekomst begint.

Alle regeringen zullen verdwijnen. Ze zullen de macht en de controle verliezen en de mensen zullen samenkomen en leiding nemen. Alles zal ten goede veranderen. Ieder mens zal alles wat hij of zij nodig heeft om het leven op Aarde te ervaren hebben. Ieder kind zal opgroeien in een veilige maatschappij. Zij die kinderen misbruiken zijn de laagste levensvorm, en er zal voor hen geen plaats zijn in jullie Nieuwe Wereld. Ze worden aan de kaak gesteld, beoordeeld door degenen wiens levens ze hebben verpest. Dit maakt allemaal deel uit van het schoonmaakproces.

Wanneer jullie ware geschiedenis is onthuld zal het de religies - die hun controle aan jullie hebben opgedrongen – aan de kaak stellen als de corrupte instellingen die ze zonder twijfel zijn. Hun misdaden tegen de mensheid zijn de ergste in de geschiedenis van jullie planeet. Ze heersen door ANGST, creëerden fictieve plekken en situaties om ANGST voor de dood te veroorzaken, terwijl de dood feitelijk weer een thuiskomen is van je reis op Aarde. Er wacht je een feestelijke viering wanneer je familie en vrienden je komen begroeten. Wat is er om bang te zijn in die oneindige liefde? Het is de enige waarheid, al het andere is illusie.

Nu het kerstseizoen nadert, vraag jullie af wat van jullie verwacht wordt om te vieren. Wat jullie verteld werd dat er gebeurde, is nooit gebeurd. Ja, IESA of ESSA, de Verhevene, heeft bestaan. Hij deed alles wat jullie verteld werd dat Jezus deed. Maar hij leefde niet in de tijd die jullie religies beweerden. Hij leefde in het WESTEN, niet in het Oosten. Onderzoek het zelf. Jullie hebben de mythe als feit geaccepteerd.. Hij leefde 2600 jaar voor de Judaische claim. Het Concilie van Nicea is verantwoordelijk voor deze MYTHE en de vernietiging van alles dat goed was in jullie wereld. Het wordt tijd de realiteit onder ogen te zien – de waarheid omtrent hetgeen iedereen werd aangedaan vanwege hebzucht en controle.

Er zullen verstoringen zijn: aardbevingen etc, waarvan sommigen door de mens gemaakt. Anderen zullen natuurlijke verschijnselen zijn. De natuur komt in het reine met de belangrijke veranderingen die noodzakelijk zijn. Help en bescherm de minder fortuinlijken gedurende deze tijd van verandering. Velen die hun werk op Aarde afgemaakt hebben, zullen teruggaan. Het zal een massa-uittocht lijken, maar het werd zo gepland. Wees voorbereid op het onverwachte.

Mijn lief, je bent op de juiste weg mbt je vriend en helper. Alles wordt rechtgezet. De duistere garde mist geen gelegenheid om problemen te veroorzaken. Het is nodig dat de juiste mensen naar je toe komen om je te helpen met ons project. Het zal succesvol zijn, zoals voor deze tijd gepland is, twijfel daar nooit aan. Vertrouw degene die er voor je was en er voor je zal blijven. Dit is zoals het bedoeld was te zijn. Alles wordt spoedig duidelijk. Veronica, mijn lief, je hebt deze steun nodig. Je hebt zonder angst een erg gevaarlijke en eenzame weg bewandeld. Jouw liefde voor mij en je loyaliteit waren voorbeeldig. Het iis tijd om hulp te aanvaarden om deze reis te completeren.

Ja, ik zette drie rode rozen op het licht die ik gebruik om je te laten weten dat ik over je waak [Het licht is bevestigd aan mijn garagemuur in de tuin.] Je voelde je ‘down’ en had bemoediging nodig.

Wens Ciara een gelukkige verjaardag van me. Het lijkt nog gisteren dat ze werd geboren, maar elf jaren zijn zo vlug voorbij gegaan! Ciara bracht veel vreugde in de familie. Ze is een prachtig kind met een prachtige ziel: inderdaad een speciaal iemand.

Ga voorwaarts met liefde in je hart, in de zekerheid dat je op de juiste weg bent.

Je aanbiddende Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!