Home > Nederlands > Montague Keen, November 11, 2012

Montague Keen, November 11, 2012

Denk erom, je kunt geloven wat je wilt, maar je bent wel verantwoordelijk voor wat je verkiest te geloven.

Deze woorden geven aan hoe belangrijk het is wat je wilt geloven. Je kunt niet langer doen of je blind bent voor wat er duidelijk allemaal om je heen gebeurt. De Cabal heeft plannen die je tot op het bot zouden schokken. Ze hebben een zorgvuldig uitgestippeld plan gevolgd om de wereld zoals jullie die kennen te vernietigen. Daarom overspoelen ze jullie atmosfeer met aluminium deeltjes en stoppen ze fluoride in het water, hetgeen ziekten en veel lijden veroorzaakt. Waarom doen jullie niets en laten jullie toe dat jullie en jullie families op deze wijze worden opgeruimd? Het wordt tijd dat jullie actie ondernemen om de mensheid te beschermen.

Mijn lief, het is je verteld dat de mensheid 50 jaar geleden al klaar was voor de transitie. Om dit te voorkomen kwam de Cabal met GM(genetisch gemanipuleerd)-voedsel, chemtrails, etc, hetgeen dit natuurlijke proces voorkwam. Nu zijn jullie aan het worstelen om dit hoogst noodzakelijke proces af te ronden. Staan jullie het toe dat deze kans om uit de derde dichtheid te stappen ook gaat mislukken?

BEWUSTZIJN GROEIT NIET VAN HET HOREN VAN FEITEN. HET GROEIT DOOR ER NAAR TE ZOEKEN.

Dit is een kritieke tijd voor de mensheid. Jullie hebben niet de luxe van genoeg tijd. Jullie moeten nu je verantwoordelijkheid nemen en in actie komen. Er zijn zoveel wegen die je naar de WAARHEID zullen leiden. Wend je niet tot religie, want daar zul je het niet vinden. Kijk naar binnen, in je hart. Dat zal je naar het juiste pad leiden. Ze hebben 50 jaar geleden jullie transitie geblokkeerd. Laat je hen dat opnieuw doen?

De Andromedanen hebben geprobeerd zichzelf aan jullie bekend te maken, om jullie te helpen, nu ongeveer 14 jaar geleden, maar de angst om in het onbekende te stappen voorkwam dit. Zijn jullie bereid om dapper te zijn: zelfverzekerd in de wetenschap dat jullie voor waarheid en licht staan en niet langer een corrupt systeem steunen, dat ontworpen was om jullie te vernietigen?

Ze verhullen hun plannen niet. Ze zijn er zeker van dat jullie zo verblind zijn door trivialiteiten, dat jullie niet kijken naar wat ze doen. Jullie hebben zoveel om naar uit te kijken. Het is aan jullie wanneer je de sprong waagt. Blijf alsjeblieft niet staan toekijken hoe jullie planeet door hebzucht wordt geruïneerd. Iedereen heeft het goddelijk recht om schone lucht te ademen, zuiver water te drinken en voedsel te eten zoals de natuur het heeft bedoeld.

Velen van jullie worden lastig gevallen, om ellende en angst te veroorzaken. Dat laat maar weer eens zien hoe wanhopig ze zijn. Steun elkaar. Laat anderen weten dat ze niet alleen staan en dat ze kunnen overleven. Jullie hebben elkaar nodig in deze tijd. Alles kan beangstigend zijn als je het niet begrijpt of weet waar het vandaan komt.

Herontdek je aangeboren kracht. Je kunt het. Je hoeft het alleen maar te vragen. De mensheid heeft zoveel overleefd in vroeger tijden. Wanneer jullie je ware geschiedenis kennen, zullen jullie dit vanzelf zien. Degenen die verantwoordelijk zijn voor het veranderen van jullie geschiedenis zullen spoedig verantwoording afleggen voor hun misdaden tegen de mensheid. Hun bouwwerk van controle zal tot stof vergaan terwijl ze uit de geschiedenis van jullie wereld vervagen. In de toekomst zal het slechts bekend zijn als een slechte periode in de evolutie van de mensheid. De zon zal weer helder schijnen, zijn helende stralen uitzenden en zijn warmte zal de mensheid omgeven en verkwikken zoals het bedoeld was.

De meeste landen ontwaken, zien het licht van de waarheid en volgen het. Er zal geen behoefte zijn aan oorlogen of legers, dus het doden zal stoppen. Jullie worden gebombardeerd met oorlogspropaganda, maar zijn jullie bewust van de stompzinnigheid van dit alles. Het gebeurt steeds weer opnieuw, alleen de namen van de landen veranderen. Ze hebben het nodig dat bloed vloeit, alsmede de energie van de angst die wordt veroorzaakt door oorlog.

Kom tezamen en negeer de onware verschillen tussen rassen en geloofsovertuigingen. Kom erachter wie je bent en waar je vandaan kwam.

"Weet wie je bent."

Het wordt tijd om je uit te spreken. De corruptie die alles in jullie wereld heeft overgenomen moet stoppen. Ze kunnen zich niet langer achter hun MASKERS verschuilen. Ze worden elke dag meer aan de kaak gesteld.

We houden ons sterk tegen de derde wereldoorlog. Goede mensen willen die niet. Er was nooit, noch zal er ooit een reden zijn om oorlog te verklaren. Iran is een vreedzaam land. Veel van de mensen daar stammen af van de vroege Ieren, en ook in vele andere landen kunnen ze terecht hun bloedverwantschap claimen. DNA liegt niet, en toont in werkelijkheid de ECHTE WAARHEID. Hoe geweldig zal het in de toekomst zijn, wanneer allen die afstammen van de vroege Ieren Ierland zullen bezoeken om hun wortels te onderzoeken en hun ware geschiedenis te leren kennen.

Er is je verteld hoe de tijdschaal voor de vervulling van de Transitie er uitziet en wat er moet worden gedaan voordat het gebeurt. De juiste mensen zijn naar voren gekomen om je te helpen. Er is meer hulp nodig. We zullen er voor zorgen je die te brengen, alsmede de financi├źn die daar voor nodig zijn. Het is een zware last voor je, maar nu heb je iemand die je volledig kunt vertrouwen om naast je te werken. We hebben goed gekozen, mijn lief. Hij is er een uit duizenden. Je hebt gelijk: hij is speciaal naar de Aarde teruggekomen voor dit doel. Jullie hebben in het verleden ook samengewerkt. Je begrijpt wat er gedaan moet worden. Je bent al een heel eind op weg.

DE GEO-MANIPULATIE, DE ONDERGRONDSE STEDEN, en DE GENETISCHE MANIPULATIE WORDEN ALLEMAAL AAN DE KAAK GESTELD. Onderzoek het alsjeblieft allemaal zelf. Het verklaart zo veel. Het is belangrijk om te weten waar je tegenover staat. Wat voor wetenschapper ontwerpt en maakt zulke dingen om tegen hun eigen soort te gebruiken?

Wens Prudence een fijne 21e verjaardag van me. Vertel me dat ik er in de geest bij zal zijn! Veel plezier met je familie en vrienden. Ik ben altijd bij je terwijl we ons werk op Aarde afmaken. Wees gelukkig, mijn lief. Niets gebeurt zonder mijn goedkeuring.

Je aanbiddende, Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!