Home > Nederlands > Montague Keen, 24 Augustus 2014

Montague Keen, 24 Augustus 2014

Jullie naderen het einde van de strijd voor licht en waarheid. Jullie zien nu het resultaat van jullie leylijnen werk. Alles dat verborgen was komt naar boven en wordt belicht en er is een groter begrip van wat er gedaan werd om jullie in slavernij te houden. Nu kun je zien wat je moet doen om terug te nemen wat van jou is.

Je was geschokt, mijn lief, toen je begreep uit de video van MICHAEL TSARION; THE ORDER OF THE BLACK SUN dat ALLEEN DIEGENEN DIE GEVACCINEERD ZIJN, LATER KANKER ONTWIKKELEN. Wat leer je daaruit?

Je vertrouwt erop dat je dokter je de zorg geeft die je geleerd hebt te verwachten. Dus vraag jezelf af; wie kun je werkelijk vertrouwen?

Je bent het aan jezelf verplicht om alles grondig te onderzoeken voordat je instemt met welke medicatie dan ook. Michael Tsarion schetst een heel duidelijk beeld van wat er gebeurt in jullie wereld. Denk na over wat hij heeft onthuld, want het zal je helpen het misplaatste geloof los te laten dat er voor jullie gezorgd wordt. Ieder van jullie moet beslissingen nemen die zullen bepalen hoe je je leven zult leven. Jullie leren nu dat alle mensen die je verondersteld werd te eerbiedigen en te vertrouwen slechts uit waren op één ding; de overname van jullie wereld en de verwijdering van tweederde van de mensheid. In het verleden geloofden jullie de propaganda over oorlogen en de absolute noodzaak om een willekeurig land binnen te vallen om het volk te beschermen. Als dat zo is, waarom doen ze dat dan niet in Palestina?

Waar je elke dag getuige van bent is een HOLOCAUST; de totale vernietiging van niet alleen het land, maar ook van het RAS dat bekend staat als de Palestijnen. Wie verdedigt deze arme hulpeloze mensen? Negeer je deze slachting? En zo ja, WAAROM?

Stel jezelf deze vragen, want ze zullen je helpen om helder te krijgen wat dit plan inhoudt.

Jullie wereld moet veranderen. Ieder van jullie moet die VERANDERING ZIJN. Het is in jullie handen. Wij in de Geest willen samenwerken met jullie om die verandering gestalte te doen krijgen. We hopen dat jullie zullen bijdragen aan de Centra die we hopen op te richten zodat jullie voorwaarts kunnen gaan in een nieuw tijdperk met alle kennis en hulp die je kunt gebruiken, om veilig te stellen dat jullie alle assistentie krijgen die je nodig hebt.

Je weet dat de banken spoedig zullen vallen. Geld zal iets worden uit het verleden. Je hebt nu de gelegenheid om het goed te benutten door je voor te bereiden op je toekomst. Dit is je tijd van voorbereiding. Als alles instort, wat zal geld dan nog voor nut voor je hebben? Het zal in onbruik raken. Maak er nu gebruik van door te plannen en je toekomst op Aarde voor te bereiden.

Er is geen magisch toverstokje. Jullie moeten je zelf voorbereiden. Help ons alsjeblieft om het gebouw in Ierland te kopen. Dan zullen andere Centra volgen. Maar Ierland is de sleutel die alles zal ontsluiten. Dus daar moet het beginnen.

Er is iemand op Aarde die jouw hulp nodig heeft. Hij wordt gehersenspoeld, vergiftigd, uit z’n slaap gehouden, enz, om zijn werk op Aarde te voorkomen. Hij is momenteel in de VS op bezoek. De Cabal probeert zijn veilige terugkeer te verhinderen. Hij heeft het nodig dat je hem energie stuurt, via meditatie, gebed, licht of welke methode je ook maar verkiest, zodat hij bevrijd wordt en zijn missie kan voltooien. Het is in het belang van de mensheid dat je dit doet. Vraag niet naar zijn naam, want dat zou hem in gevaar brengen. Te zijner tijd zul je hem kennen. Nu heeft hij je hulp nodig.

Ga alsjeblieft door met jullie werk aan de leylijnen. Jullie kunnen nu zien dat jullie de planeet bevrijden van de boeien. Jullie hebben de macht in eigen handen genomen, je gerealiseerd hoe krachtig jullie zijn en wat jullie kunnen bereiken als je samenwerkt.

De Cabal valt snel door jullie werk aan de leylijnen. Had je dat verwacht toen je er aan begon? Hoe meer moeite je in dit werk steekt hoe sneller je alles dat duister en corrupt is zult verwijderen. Het ligt in jouw handen. Jullie zijn geen hulpeloze schapen meer die orders opvolgen van de corrupten. Jullie verlichten nu de wereld door het bevrijden van die prachtige energie die zo veel jaar verborgen werd gehouden voor jullie. Jullie werk is uitermate belangrijk. Neem deze jongeman alsjeblieft mee in jullie werk. Geloof in jezelf want jullie zijn aan het winnen.

Ik vraag dat de mensheid alle verschillen en moeilijkheden achter zich laat en gaat samenwerken om jullie toekomst vorm te geven. Verzamel je kennis en expertise want dit is het doel van de Centra. Alle informatie zal gedeeld worden. Dit zal de Transitie zoveel gemakkelijker maken. Experts zijn beschikbaar en bereid dit te doen.

Ik heb een boodschap voor allen die betrokken zijn bij de Moord Industrie, ofwel in uniform, ofwel in de productie van wapens of onderdelen daarvoor, ofwel in het propageren van oorlog in welke vorm dan ook. Ik vraag hen te mediteren over wat ze doen. Kunnen zij zichzelf eerlijk aankijken in de spiegel en zeggen: “Ik ben een eerbaar man. Ik ben niet betrokken bij de vernietiging van het menselijk ras.”

Je hoeft niet echt zelf de bommen te laten vallen om schuldig te zijn. De fabricage en de verkoop van een willekeurig onderdeel maakt je schuldig aan de slachting van je eigen soort. Zij die oorlog propageren hebben een hele duistere agenda. JIJ hoort niet in hun plannen, maar JIJ moet ze uitvoeren. Je bent niet één van hen. Je wordt gebruikt.

Vrede is waar je naar zou moeten streven. Niet oorlog. Oorlog maakt de Cabal slechts rijker en machtiger. Je eigen soort is wat je zou moeten beschermen en behouden.

Samen, mijn lief, zullen we een betere toekomst creëren voor de mensheid.

Voor altijd, je aanbiddende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: AljaP.S. Ik woon in Londen, Engeland. US postal orders kunnen alleen in de VS geïncasseerd worden. Ze kunnen niet gebruikt worden in Engeland.
Elke financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Hieronder de IBAN code en de BIC code. Dank je voor je hulp.

IBAN; GB11NWBK60233682587809
BIC; NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl