Home > Nederlands > Montague Keen, 17 Augustus 2014

Montague Keen, 17 Augustus 2014

Er woedt een oorlog op Aarde die niet gezien wordt door degenen die nog opgesloten zitten in 3D denken. Degenen onder jullie die ontwaakt en bewust zijn beleven hele moeilijke tijden. Kijk nog eens hoe Atlantis vernietigd werd: de frequentie van sleutelfiguren werd gestolen waardoor ze machteloos werden en zich schikten. Dit is precies wat er nu gebeurt op jullie wereld. Staan jullie toe dat de mensheid wordt weggevaagd? Want dat is werkelijk het plan waar de Cabal naartoe werkt.

Op dit moment houdt de Cabal iemand vast wiens werk op Aarde van groot belang is. Jullie hulp is nodig om deze persoon te bevrijden zodat zijn missie kan worden voltooid. Betrek hem alsjeblieft in je leylijnmeditaties. Betrek alle anderen wiens frequenties momenteel gestolen worden hier in. Jullie wordt alle informatie gegeven die nodig is om de overname van jullie planeet te voorkomen. Het is aan jullie allemaal om betrokken te worden bij de bescherming van de mensheid tegen de Cabal.

Jullie zijn met velen, zij met weinigen. Vergeet dat nooit. Bescherm de kwetsbaren onder jullie. Jullie hebben tegenstanders van puur kwaad die bereid zijn tot het uiterste te gaan om hun doel te bereiken. Laat je niet misleiden door uiterlijke verschijning. Ze mogen er uitzien als jullie, maar wees ervan verzekerd dat hun belangrijkste doel de vernietiging van het menselijk ras is. Ze zullen worden verslagen, maar hoe snel dit gebeurt hangt van jullie af.

Wordt wakker, neem de controle en open je ogen voor de waarheid. Die wordt iedere dag aan jullie onthuld. Jullie leylijnenwerk heeft zoveel bevrijd dat niet langer verborgen kan worden gehouden. Je ziet wat er gebeurt wanneer jullie bijeenkomen. Werk samen ten goede van de mensheid en de bescherming van jullie planeet.

Nogmaals vraag ik jullie iets van deze energie te gebruiken om zorg te dragen voor de bevrijding van deze jongeman.

Vele hindernissen worden opgeworpen in een poging de oprichting van onze Centra te voorkomen. We hopen tegen het einde van september er een te hebben in Ierland als het geld daarvoor binnenkomt. Help ons alsjeblieft jullie een nieuwe manier van leven te leren, zodat jullie er klaar voor zijn wanneer alles dat nu zijn plek heeft uit elkaar valt, aangezien dat in de nabije toekomst gaat gebeuren. Jullie moeten eerst voorbereid zijn om in overlevingsmodus te gaan. Begin daarna het leven op Aarde te herstructureren door nieuwe manieren om te leven te leren. Jullie moeten alles dat toxisch is uit je leven verwijderen. Tegen 2016 zal alles veranderd zijn. De ondergang van de Cabal zal resulteren in het verdwijnen van de “voedselketen” zoals jullie die kennen, want zij bezitten en controleren alles waar jullie nu afhankelijk van zijn. Wanneer ze de stop eruit trekken, waar blijven jullie dan wanneer je niet voorbereid bent? Gebruik deze tijd om te leren en te beslissen hoe je ermee om zult gaan.

Vele malen heb ik jullie verteld dat jullie de architecten van je toekomst zijn. Jullie moeten er voor zorgen dat het een toekomst is waar gezond voedsel beschikbaar is. Het is tijd om je voor te bereiden. Er moeten dus plannen worden gemaakt zodat alles zonder problemen verder gaat. De wetenschappers die plannen maakten voor de toekomst zullen met Veronica samenwerken in de Centra. Alle informatie zal gedeeld worden. Help alsjeblieft dit te laten gebeuren. Het komt ten goede van iedereen, niet voor een paar.

Velen van jullie zijn ontzet door de onthullingen met betrekking tot het rituele doden van kinderen dat op vele plaatsen in jullie wereld gebeurt. Deze rituelen worden uitgevoerd door degenen die jullie werd geleerd te respecteren. Jullie werden verblind ten aanzien van wie zij werkelijk zijn en voor de rollen die ze op Aarde spelen. Jullie waren geschokt te vernemen wat ze bereid waren jullie aan te doen om de mensheid van de Aarde te verwijderen. Jullie zijn slachtoffers van de grootste hoax die ooit op jullie planeet werd uitgevoerd. Nu de waarheid jullie werd gepresenteerd, zijn jullie bereid je ogen ervoor te openen, of blijven jullie je ogen ervoor sluiten? Jullie kunnen je er niet voor verstoppen. Feiten moeten onder ogen worden gezien. Het is tijd je voor te bereiden op alle eventualiteiten. De geestenwereld is er voor jullie, om jullie te helpen bij het creëren van een betere toekomst voor de gehele mensheid.

Te moeten aanvaarden dat alles wat jullie geleerd hebben onwaar is zal problemen creëren. Artsen die blindelings alle informatie die ze gegeven werd accepteerden als foutloos zullen geschokt en ontzet zijn wanneer ze erachter komen dat in plaats van patiënten te helpen, ze feitelijk hun aftakeling versnelden. De medische beroepsgroep is gebruikt als verzorgers van het eugenese programma. Dood door recepten, ontworpen door de Cabal. Onderzoek je gezondheidsproblemen en behandel jezelf als het mogelijk is, daar de natuur alle antwoorden heeft. Het is tijd om je terug te trekken van alles dat verkeerd en onwijs is. Jullie zijn het aan jezelf verplicht en aan allen die van jullie afhankelijk zijn om verantwoordelijk te worden voor je beslissingen. Laat het niet aan anderen over om te beslissen. De Nanny Staat zal spoorloos verdwijnen. Het was ontworpen om jullie in de val te lokken, en dat deed het ook, heel succesvol.

Kijk nu naar jullie toekomst; de toekomst die jullie samen zullen creëren. Velen verlaten jullie planeet. Ze hebben geaccepteerd dat hun dagen van controle snel tot een einde komen en ze kunnen de mensheid niet onder ogen komen vanwege de verschrikkelijke misdaden die ze tegen jullie gepleegd hebben. Sommigen zullen het driest volhouden in een poging zich vast te klampen aan wat ze hebben. Beslissingen moeten kalm worden genomen m.b.t. hoe om te gaan met zulke figuren. Hun misdaden tegen de mensheid zijn voor velen van jullie moeilijk te bevatten. Er werd lange tijd tegen de gehate mensheid geïntrigeerd maar jullie waren er blind voor gemaakt. Nu moeten jullie de controle nemen en verantwoordelijk zijn voor jullie planeet en al het leven erop.

Wij in de geestenwereld zullen elke stap van de weg bij jullie zijn. Onze werelden zullen samenkomen wanneer alle hindernissen verwijderd zijn. Samen zullen we een wereld creëren zonder grenzen en zonder conflict van enige aard, met de vrijheid om te onderzoeken en te leren over je medemens. Het universum zal zich voor je openstellen en het leven zal opnieuw een vreugde zijn. De worsteling die jullie hebben doorstaan zal snel vergeten zijn.

Mijn lief, het is moeilijk om te gaan met de problemen waar je mee kampt. Maar ze zullen niet voortduren. Je zult ze overwinnen.

Mijn,liefde is voor altijd van jou. Je aanbiddende

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: RobJe kunt Paypal gebruiken om een gift over te maken naar de Stichting
om te helpen met de aankoop van het nieuwe Centrum in Ierland.
Elke financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Je kunt ook eventueel onderstaande bankcodes gebruiken:

IBAN; GB11NWBK60233682587809
BIC; NWBKGB2L


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl