Home > Nederlands > Montague Keen, 31 Augustus 2014

Montague Keen, 31 Augustus 2014

Het licht boekt vooruitgang. Het was nodig dat je naar Ierland ging om meer energie te bevrijden. Je zag het stromen. Dit moet geregeld gebeuren totdat het Ontwaken compleet is. Ik weet dat de reis fysiek veel van je vraagt, en ik weet wat je hebt meegemaakt op Dublin Airport gisteravond. Het was een pijn die je de adem benam, waardoor je lichaam pijnlijk verkrampte. Ik dank de dokter die de verantwoordelijkheid nam om voor je te zorgen tijdens de vlucht. Het was een beangstigende ervaring, helemaal omdat je alleen was. In je hart wist je dat je erdoorheen zou komen. Het doet er niet toe wat er op je afkomt, mijn lief, je weet zonder twijfel dat je je werk op Aarde zult afmaken. Het was vriendelijk van T en M om de trip te financieren, aangezien je dat zelf niet kon doen.

Wat een geweldige ervaring had je op TARA. Zelfs het weer veranderde zodat je naar de Lea Fail kon gaan om de gewijde energieën te bevrijden. Je zag het stromen en ik deelde je opwinding. Dit zal licht brengen naar zoveel meer. Je meditatie voor die speciale jongeman kwam rechtstreeks uit je hart en was effectief; het droeg vrucht. Het feit dat er gedrumd werd bij Tara was geen toeval. Je weet dat Ierland de sleutel is en dat de sleutel moet worden omgedraaid zodat de mensheid in het licht voort kan gaan en complete vrijheid verkrijgt. Alles dat vals en corrupt is zal in dit licht worden ontmaskerd.

Je bezoek aan die prachtige en meest gewijde plek, Uisneach, was spectaculair. Een gelegenheid om nooit te vergeten. Opnieuw, mijn lief, liet je gewijde energieën los op de wereld. Wat je zag was het universum dat reageerde op je bezoek. De lucht toonde haar dankbaarheid voor wat jullie drieën daar voor elkaar brachten. (Er werden foto’s van genomen). De meditatie doen voor die jongeman, op die plek, was heel belangrijk. Maar al het klimmen putte je uit, mijn lief.

Helaas was het allemaal teveel voor je. De terugval die je ervoer op Dublin Airport zegt je dat je goed voor jezelf moet zorgen. Ik herinner je eraan, mijn lief, dat je geen lentekuiken bent! Je hebt niet het uithoudingsvermogen om zulke beklimmingen zonder hulp te doen op de heuvels; zelfs niet die van zo groot belang zijn.

De Cabal is haar greep aan het verliezen. Het bewijs hiervoor wordt elke dag duidelijker. Hun leugens worden niet langer geloofd. Al hun valse vlag gebeurtenissen vallen op dovemansoren. Jullie Staatshoofden zien er steeds belachelijker en verwarder uit nu hun spel uit is! Ze proberen nu te onderhandelen over hun overleving.

De keus is nu aan jullie. Willen jullie dat ze te midden van jullie blijven leven? Zullen ze ooit in staat zijn om hun heerschappij over jullie volledig los te laten? Kun je ze ooit vertrouwen zich eervol te gedragen na de vreselijke beproevingen waaraan ze de mensheid hebben blootgesteld? Aangezien ze geen genade toonden, zouden ze dat dan van jullie mogen verwachten?

Over deze zaken moet worden gesproken en jullie zouden dit eerder onder ogen kunnen zien dan je denkt. Wees erop voorbereid, aangezien jullie degenen zullen zijn die deze beslissingen moeten nemen. Hoe zien jullie je toekomst? Er zal een enorme hoeveelheid hulp komen van andere planeten, wiens bewoners manieren hebben gepland om jullie te helpen het leven opnieuw te starten, nadat alle controles en beperkingen zijn verwijderd. Wees er niet bang voor, aangezien dit is waar jullie zielen om geschreeuwd hebben. Wij in de Geestenwereld hebben dit moment eveneens gepland. Weet dat er voor jullie gezorgd zal worden.

De reden voor de Centra die we zullen bouwen is om jullie te helpen een beter leven te creëren, zonder alle restricties waar jullie mee te maken hadden in het leven onder de Cabal. We danken jullie uit het diepst van ons hart voor de bijdragen die jullie hebben gedaan voor het Centrum in Ierland. Het is menselijk gezien onmogelijk om iedereen persoonlijk te schrijven en te bedanken. Er zijn niet genoeg uren in de dag. Veronica werkt op vele niveaus en aan verschillende projecten. Heb hier alsjeblieft begrip voor. We hopen dat jullie zullen doorgaan met het steunen van de inspanningen om dit centrum aan te schaffen. We hebben het voorschot betaald, maar er is nog een lange weg te gaan. Het zal jullie poort zijn naar een betere toekomst voor de hele mensheid. In deze Centra zal de Geestenwereld direct samenwerken met de mensheid en jullie de weg naar voren tonen zodat jullie de valkuilen uit het verleden vermijden.

De Cabal hangt nu aan een zijden draadje. Geloof hun propaganda niet. Het is allemaal voorbij voor ze. Hun laatste hoop is dat ze jullie nog iets langer kunnen beduvelen.

Velen van jullie klampen zich nog steeds vast aan wat jullie zien als je eigen veilige plekje. Jullie geloven dat wanneer je je hoofd stevig in het zand steekt, dit allemaal simpelweg zal weggaan. Maar deze verandering vindt plaats, of je het nu leuk vind of niet. Dit is de realiteit. Die moet onder ogen worden gezien!

Er is niets te vrezen dan de vrees zelf. Degenen binnen de Cabal waren experts om jullie in ANGST te laten leven. Dit is hoe ze jullie controleren. Weet wie je bent, want wanneer je in je eigen kracht gaat staan kan niets je tegenhouden. Jullie zullen een toekomst creëren waarvan je tot nu toe alleen maar hebt kunnen dromen. Gebruik het geld dat spoedig overbodig zal zijn om te helpen deze toekomst te creëren.

Veronica is uitgeput. Het was een afmattende week voor haar. De krachten van het kwaad hebben vele uitdagingen voor haar gecreëerd. De jongeman voor wie ik jullie heb gevraagd liefde en licht te sturen gaat op dit moment door zijn Ontwakingsproces. Dit zal hem bevrijden uit de wrede greep van de Cabal. Het is een zeer pijnlijk proces. Hij heeft jullie hulp nodig. Jullie zullen hem kennen wanneer hij zichzelf bevrijdt en jullie zullen er trots op zijn dat je hem hebt geholpen.

Ga alsjeblieft door met jullie prachtige werk aan de leylijnen. Wanneer de energie volledig bevrijd is zullen je je als nooit tevoren verheugen. De mensheid is jullie veel verschuldigd. De mensen zullen jullie bedanken voor jullie werk om de Planeet Aarde te bevrijden. Samen zullen we slagen. We zijn er bijna.

Veronica, ik smeek je om te rusten. Deze weel heeft zijn tol van je geëist. We hebben je daar nodig om het overzicht te houden over de Centra. We moeten erop voorbereid zijn om de hulp te regelen die nodig zal zijn wanneer de ineenstorting van de Cabal plaatsvindt.

Mijn liefde helpt je om te gaan met alles dat op je afkomt. Voor altijd, je aanbiddende

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: RobP.S. Ik woon in Londen, Engeland. US postal orders kunnen alleen in de VS geïncasseerd worden. Ze kunnen niet gebruikt worden in Engeland.
Elke financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Veronica Keen
Paypal

Hieronder de IBAN code en de BIC code. Dank je voor je hulp.

IBAN; GB11NWBK60233682587809
BIC; NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl