Home > Nederlands > Montague Keen, 24 juli, 2016

Montague Keen, 24 juli, 2016

Het ontwaken gaat steeds sneller er wordt steeds krachtiger. Men hoeft alleen maar te kijken naar de duizenden mensen die zich over de gehele wereld verzamelen om David Icke de waarheid te horen spreken. De mensen leggen verbanden en zien voor het eerst dat de mensheid volledig wordt gecontroleerd. Ze zien nu in hoe de 1% de 99% heeft gemanipuleerd in het opgeven van haar vrijheid en controle over de wereld. De Cabal verkeert in angst omtrent het ontwaken, dus haar antwoord hierop is het opzetten van VALSE VLAG gebeurtenissen om angst te veroorzaken in de hoop dat het de mensen afleidt van wat er in het werk wordt gesteld om de mensheid te vernietigen. De Cabal heeft bij iedere valse vlag-gebeurtenis zelfs haar eigen man die klaar staat om een (film)verslag terug te koppelen. Ze houden hem op het moment stevig aan het werk, hij spoedt zich van land naar land. Maar de goedgelovigen slikken alles nog steeds voor zoete koek, ongeacht de bewijzen die worden aangevoerd. Het contrast tussen de mensen die open staan voor de waarheid, die bijeenkomen om David icke te horen, wiens licht zo groot is, en de goedgelovige mensen is enorm. Er worden zoveel mensen gehersenspoeld, in het bijzonder door de televisie, regeringen, opleiding en uiteraard de meest DODELIJKE van allemaal, mind control door religie.

Het is tijd om jezelf te bevrijden. Stel jezelf open voor de waarheid. Weiger je te conformeren aan de corruptie die het leven op aarde heeft vernietigd. Jullie dienen een keuze te maken: staan jullie pal voor de mensheid of laten jullie je in de vergetelheid wegzinken, samen met de Cabal. Want de Cabal zal niet overleven; ze weten dat dit waar is, aangezien hun tijd voorbij is.

De transitie is reeds begonnen en de gevolgen ervan zullen schitterend zijn. Alles zal op mondiaal niveau veranderen. Het is nodig dat de mensheid zich hiervoor openstelt, zich erop voorbereidt en een actieve rol hierin speelt. Wanneer jullie dit doen zullen de corrupten niet langer in staat zijn om te functioneren, omdat ze zonder jullie hulp hun nederlaag zullen moeten erkennen. Jullie weten wie jullie zijn, degenen onder jullie die Cabal ondersteunen. Jullie weten dat hoe sneller jullie je dienstbaarheid intrekken, hoe eerder jullie wereld zal baden in het licht van WAARHEID, GERECHTIGHEID en LIEFDE voor de gehele mensheid.

Ik vraag jullie opnieuw om liefde, licht en gerechtigheid te sturen naar iemand die in de Verenigde Staten gevangen wordt gehouden. Iemand wiens rol in jullie transitie zo groot is dat een val voor hem werd opgezet. Als je denkt hulp te kunnen bieden in deze zaak, Veronica is ten einde raad. De behoefte aan gerechtelijk advies is groot, in het bijzonder waar het de wetten van de VS betreft, aangezien dit nogal verschilt met die van het Verenigd Koninkrijk.

De mensheid heeft het nodig dat de zaken zich zo snel mogelijk vooruit bewegen. De Cabal zinkt zo diep om een beetje tijd te winnen. Ze zullen gebruiken en misbruiken om te krijgen wat ze willen. Het menselijke ras heeft haar vrijheid nodig om zo in staat te zijn op Aarde te leven zoals het is bedoeld. DE ONZICHTBARE HAND die jullie wereld beheerst dient haar heerschappij van terreur te verliezen en zich van de Aarde terug te trekken. Degenen die haar dienen moeten zich erop voorbereiden om eveneens te vertrekken, mits ze om clementie en vergeving vragen voor hun misdaden tegen de mensheid. Degenen die zich openlijk tussen jullie bevinden terwijl ze zich openlijk superieur opstellen, zouden zich nog eens over hun positie dienen te beraden, want ook zij leven in geleende tijd. Een grote les die de mensheid zal leren is dat alle rijkdom in jullie wereld jullie niet het recht zal verschaffen om op Aarde te mogen blijven nadat de transitie is voltooid. Er zal na deze transitie geen plaats meer zijn voor corruptie of corrupte personen.

Veronica kreeg vandaag opnieuw te maken met een schok omtrent die persoon in de VS. Wij, aan deze kant van het leven, zetten ons in voor de bevrijding van deze persoon die gevangen zit, maar Veronica is degene die er de fysieke gevolgen van ondervindt. Jullie hebben geen idee waar zij mee te maken heeft. Het is een KWAAD dat zo duister is, zo gemeen en zo corrupt. De enige wens die Veronica heeft is te helpen de mensheid te bevrijden, zodat eenieder op Aarde in vrede kan leven.

Mijn lief, ik weet wat voor een schok dit voor je was. Je moet hiervan herstellen. Weet dat niets deze transitie kan tegenhouden, het enige dat ze kunnen doen is obstakels plaatsen. En daar heb je hier mee te maken.

Ik ben altijd bij je, mijn lief.
Je aanbiddende,
Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiƫle bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!