Home > Nederlands > Montague Keen, 31 juli, 2016

Montague Keen, 31 juli, 2016

In deze tijd van grote verandering is het belangrijk dat jullie de Revocaties (Andrew Bartzis) zo vaak mogelijk doen, zodat jullie je innerlijke kracht vergroten en jezelf bevrijden van alle controle-elementen die jullie door religie en staat werden opgelegd. Jullie zullen verbaasd zijn over het resultaat. Jullie zullen je bevrijd voelen en het gevoel hebben de controle zelf weer in handen te hebben. De verwijdering van de corrupte controle zal grote veranderingen met zich mee brengen. Jullie dienen bereid te zijn met deze veranderingen om te gaan. Zoek niet bij de regering voor hulp of advies, aangezien ze deel uitmaken van het probleem. Geestkracht en zelfvertrouwen zijn noodzakelijk. Door middel van de Revocaties kan zelf-bekrachtiging worden bereikt.

Veel van wat er onthuld wordt zal jullie schokken en stress veroorzaken, maar de oude corrupte gebruiken uit het verleden dienen te worden losgelaten. Diegenen die jullie hebben geleerd te vertrouwen en te idoliseren zijn dezelfde mensen die jullie in knechtschap hebben gehouden. Ik zeg het nog maar een keer: "Niets is wat het lijkt". Houd dat altijd in gedachten.

Regeringen staan enkel en alleen in dienst van de VERBORGEN HAND, nooit van het volk, dus verwacht van hen geen bescherming. Regeringen hebben gepoogd jullie van het Aardoppervlak weg te vagen. 80% van de mensheid moeten ze niet. Jullie dienen wakker te worden voor wie en wat jullie regeringen zijn en jullie moeten serieus kijken naar hoe ze betrokken zijn bij de vernietiging van het menselijk ras. Het zal jullie ten diepste schokken wanneer het kwartje valt en wanneer het jullie begint te dagen dat jullie hen misschien wel helpen bij hun duivelse plan. Wanneer jullie de omvang van de corruptie volledig begrijpen, dan, en alleen dan, zullen jullie in staat zijn om de nodige stappen te ondernemen om te weigeren hun duivelse plannen uit te voeren.

Het grote ontwaken spreidt wijd en zijd haar vleugels. Jullie kunnen de lichtenergie rondom de mensen zien terwijl ze zich uit de inperkingen van het duistere verleden losmaken. Leer opnieuw te lachen, want er valt veel te lachen. Jullie worden wakker uit een nachtmerrie die de Cabal voor de mens heeft gecreëerd. Keer, terwijl de ketenen afvallen en de gevangenistralies verdwijnen, je gezicht naar de genezende stralen van de zon en verwelkom zijn licht in je leven.

Degenen die in de afgelopen 2000 jaar geboren zijn hebben nooit vrijheid gekend. Het was toen dat de overname begon. Het Vaticaan en vennoten hebben hier sindsdien toezicht op gehouden. Vrijheid gaat gepaard met enorme verantwoordelijkheden en jullie moeten er niet intrappen om door te gaan zoals de Cabal dat heeft gedaan. Nee, mijn vrienden, er is een nieuwe wijze van denken nodig om ervoor te zorgen dat de oude gebruiken dood en begraven zijn. Besteed denktijd aan hoe je zou willen dat het leven op Aarde eruit zou zien; een schitterende ervaring voor de gehele mensheid, niet voor maar enkelen. Jullie dienen ervoor te zorgen dat het nooit meer kan gebeuren dat er mensen zonder voedsel of een huis leven. Armoede werd gebruikt om het soort energie te creëren dat de Cabal nodig heeft om op Aarde te overleven. Begrijp dat de gehele mensheid gezamenlijk door deze grote transformatie gaat en voor sommigen zal het wat moeilijker zijn om hiermee om te gaan. Samen zullen jullie hier doorheen komen. Hier hebben jullie op gewacht, op gehoopt, want hier hebben jullie hard voor gewerkt. Jullie zijn de scheppers van het Nieuwe Tijdperk.

Diegenen onder jullie die een bijzondere rol te vervullen hebben; weet wie je bent, en je weet dat jullie op het juiste moment op de juiste plek dienen te zijn. Helaas weet de Cabal ook wie jullie zijn en ze doet er alles wat in haar macht ligt aan om jullie kapot te maken. Help alsjeblieft wanneer het maar mogelijk is door liefde, energie en kracht te sturen aan iedereen die in handen van de Cabal is. Weet dat de Cabal enkel maar kan vertragen, maar dat het de Transitie niet kan verhinderen. Het zal gebeuren, want de tijd is gekomen. Dit is jullie moment om werkelijk verschil te maken voor de toekomst van de mensheid. Een kans om een wereld te creëren waarin liefde, respect, gerechtigheid, vrede en waardigheid voor iedereen de norm worden.

Mijn lief, de stress door de situatie overweldigt je. Als je denkt aan waar je mee te maken hebt is het alleen maar een wonder dat je tot nu toe overeind bent gebleven. Er zal een manier gevonden worden om dat wat nu onoverkomelijk lijkt te overwinnen. Waar jij mee te maken hebt is het grote gevecht tussen de mensheid en de Cabal, het licht tegenover het duister. De opperheren van de Cabal verliezen terrein. Heb er vertrouwen in dat de juiste uitkomst zich aan zal dienen en dat alles goed zal worden.

Altijd, je aanbiddende

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!