Home > Nederlands > Montague Keen, 10 juli, 2016

Montague Keen, 10 juli, 2016

Jullie wereld van vandaag bevindt zich op de drempel van verandering, een verandering die groter is dan iemand van jullie zich voor kan stellen. Het moedige volk van Engeland, dat vóór Brexit heeft gestemd, zette de eerste stap om alles dat onrechtvaardig is in de plannen van de Cabal te ontmaskeren. Brexit heeft DE UITROEIING VAN DE BLANKE GESTOPT, de uitroeiing waar de Cabal snelle vorderingen mee maakte in de hoop dat jullie nooit hun werkelijke motieven zouden ontdekken van het overspoeld raken van Europa door zogenaamde vluchtelingen, die werden betaald door de Cabal. Er bestaat op Aarde een kwaadaardige kracht wiens tentakels de hele wereld bedekken en deze controleert de wereld d.m.v. ANGST. Ze zorgen ervoor dat alleen zij die orders van hen aannemen een plek krijgen in de regering. Ze gebruiken valse vlag- gebeurtenissen om angst en controle in de maatschappij te injecteren en ze controleren jullie regeringen, legers en politie. Te vergelijken met een KANKER, breidt dit zich steeds verder uit.

Ze hadden gehoopt dat ze hun overname voltooid zouden hebben voordat de massa was ontwaakt. Nu ontdekken ze dat het licht van de waarheid hen en hun plannen ontmaskert. Ze zijn nu overgeleverd aan de genade van de mensheid en dit is iets dat ze nooit voor mogelijk hebben gehouden. Het gebeurde toch omdat er een enorme inzet bestond van zowel jullie zijde als van onze kant, het hiernamaals, om de mensheid te redden. Toekomstige generaties zullen ervaren hoe jullie het duister onder handen hebben genomen en hebben verwijderd. Het enige dat nodig was, was dat moedige mensen hun stem lieten horen en weigerden de plannen van de Cabal om jullie van de kaart te vegen, te accepteren.

De V.S. ondergaat een onrust die groter is dan ooit in haar geschiedenis is voorgekomen. De Cabal wil zélf de V.S. overnemen. De mensen in Amerika zijn met opzet zo afgestompt en zich zo onbewust van de wereld om hen heen dat ze een gemakkelijke prooi voor de Cabal zijn geworden. De Cabal heeft er altijd voor gezorgd dat alleen HAAR MENSEN in de regering zaten. Kennedy was de laatste man die het volk diende. Kijk wat ze met hem hebben gedaan! Het Amerikaanse volk dient haar ogen en geest te openen om te zien wat haar werd aangedaan. Haar leger is niet meer dan een gedachtenloze moordmachine met geen enkele vorm van geweten. Hoe triest is dat? Word wakker voordat het te laat is.

De heer Poetin is de ENIGE leider die jullie de waarheid vertelt. Hij heeft met kracht de Cabal uit Rusland verwijderd, waardoor hij vrij is om de waarheid te spreken. Dit is waarom de V.S. een Derde Wereldoorlog probeert af te dwingen om Rusland te vernietigen, omdat Rusland hun vuile spel van de vernietiging van de mens niet meespeelt. De Cabal wil de Aarde als haar privédomein hebben met alleen een paar mensen enkel en alleen om haar te dienen. Begrijp dat diegenen die NEE hebben gestemd tegen De Verenigde Staten van Europa, jullie een gunst hebben bewezen. Veronica weet maar al te goed tot welke inspanningen de Cabal bereid is te gaan om de Aarde over te nemen. Zij heeft de wreedheid van de Cabal ervaren. Ze kennen geen genade. Ze zijn niet zoals jullie. Ze hebben geen zielen en hebben daarom geen empatisch vermogen. Ze nemen dat wat ze willen, wat de consequenties ook mogen zijn. De mensen in Engeland hebben de eerste NAGEL IN DE DOODSKIST van de Cabal GESPIJKERD. Wie is de volgende om het voorbeeld van Engeland te volgen? Dit is jullie kans om de mensheid te redden. Hebben jullie het in je om NEE te zeggen? Word het leger van het Licht. Ontmasker de corruptie die zo vele levens en ook landen heeft vernietigd.

Verbind je rechtstreeks met je Schepper, de bron van de hele schepping, die wacht op jullie verzoek om de mensheid te redden en de vrede in de wereld te herstellen. Steun op geen enkele wijze de religies die jullie zielen willen oogsten en jullie van de Bron verwijderen. Wanneer jullie je eenmaal openstellen voor de Bron zullen jullie nooit meer terugkeren naar de duistere controle van alle religies. Bevrijd jezelf, vrienden, ervaar wat het is om te leven in liefde en vrede.

Stel je leven open, en zie dat alles om je heen is ontworpen om jullie te laten sterven. De Cabal, via jullie regeringen, vergiftigt jullie water met fluoride en andere chemicaliën. De Cabal zorgt ervoor dat de lucht die jullie inademen vol zit met gevaarlijke chemicaliën door het gebruik van chemtrails. Het GM (Genetisch geModificeerd) voedsel dat jullie eten is niet veilig voor mensen. Medicijnen en het inentingsprogramma zijn eveneens ontworpen om jullie te doden. Dit is een flagrante aanval op de mensheid en toch accepteren jullie dit gedwee. Waarom doen jullie dat? Staan jullie zo onder controle dat jullie je er niet over uit durven te spreken? Heel spoedig zullen jullie geen keus meer hebben. Jullie zullen moeten kiezen of jullie de mensheid bijstaan of de Cabal dienen.

De pantomime die de Amerikanen verkiezingen noemen wordt momenteel op televisie uitgespeeld. Het is zo corrupt en toch accepteert het Amerikaanse volk het. Hoe kan wie dan ook van deze mensen de levens van het Amerikaanse volk verbeteren. Kijk naar het aantal Amerikanen dat dakloos is en veroordeeld tot het slapen in parken en bedelen voor voedsel. Toch heeft Amerika eindeloos geld voor OORLOG. Het kan geen genoeg krijgen van oorlog en toch zorgt het niet voor haar mensen die bedelen om voedsel.

Let op mijn woorden, vrienden, 2016 zal vele veranderingen brengen. Jullie zullen zien dat de banken van de Cabal hun macht beginnen te verliezen. Ze zullen de mensheid onder ogen moeten komen en om genade dienen te vragen. Bereid je voor om te redden wat er gered kan worden ten behoeve van de mensheid. Leer samen te werken, aangezien jullie de confrontatie aan zullen moeten gaan met enorme veranderingen.

Er is iemand op Aarde die de vreselijkste ellende doormaakt en onze liefde en steun nodig heeft. Zend a.u.b. liefde, licht en kracht.

Mijn lief, er wordt zoveel gedaan om te proberen de voltooiing van ons werk te voorkomen. Het leven is zwaar. Weet dat we samen met jou werken. Je bent nooit alleen.

Altijd, je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/Marja

*) Hier wat meer over het verraad van Boris Johnson door de Engelse Minister van Justitie, Michael Gove.
Je kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!