Home > Nederlands > Montague Keen, 17 juli, 2016

Montague Keen, 17 juli, 2016

De onderhandelingen gaan door, overeenkomsten worden gesloten, en degenen die dat willen geven hun controle op en werken samen met de mensheid en smeken om op Aarde te mogen blijven. Het is voor hen noodzakelijk om alles wat ze frauduleus hebben afgenomen aan de mensheid terug te geven. Hoewel ze willen blijven, aarzelen ze nog steeds om hun rijkdom en status op te geven. Alles wat ze hebben, hebben ze van de mensheid gestolen, en dat dient te worden teruggegeven. Zo velen van jullie beginnen zich te realiseren dat deze heersende klassen die de Aarde overnamen geen recht hebben om op Aarde te zijn, en alleen kunnen blijven wanneer de mensheid hen toestaat te blijven en met jullie samen te werken. De volledige WAARHEID dient te worden ontmaskerd zodat iedereen de toestand begrijpt. De waarheid omtrent wie jullie zijn, hoe machtig elk van jullie is, werd voor jullie verborgen gehouden. Jullie connectie met je Schepper werd door religie verbroken. Alle religies moeten zich verantwoorden voor hun misdaden tegen de mensheid.

Het werd onder Veronica's aandacht gebracht dat twee dappere zielen een wettelijke claim voor restitutie namens de mensheid zijn begonnen tegen het Vaticaan; ANNA MARIA en JAMES CLINTON. Ik zeg jullie nogmaals, dit is nog maar weer een eerste stap. De mensheid tegen het Vaticaan. De mensheid heeft nog niet eens een krasje gemaakt op de oppervlakte van de misdaden van het Vaticaan tegen de mens. Er is bij het Vaticaan zoveel bloot te leggen, aangezien het compleet tegengesteld is aan wat het pretendeert te zijn. Het Vaticaan moet zich verantwoorden voor misdaden tegen de mensheid. Ik zeg jullie, wees voorbereid, want jullie hebben geen idee van de omvang van haar misdaden. De plannen van het Vaticaan/de Zionisten voor de mensheid dienen te worden voorkomen. Jullie hebben geen keus, jullie overleving hangt er vanaf. Deze Estate Claim en Lien (pandrecht) is de eerste stap in het ontmaskeren van het Vaticaan en waar het voor staat. Haar KWAADAARDIGE tentakels reiken overal. Het kan niet overleven in het Licht. Laat het Vaticaan jullie niet mee ten onder nemen, aangezien het niet kan worden toegestaan te overleven. Het Vaticaan controleert zoveel meer dan jullie je ooit zouden kunnen voorstellen, inclusief banken, oorlogen, allerlei soorten corruptie. Het kan niet en mag niet overleven.

Terwijl het licht jullie wereld overspoelt ontmaskert het alles wat duister en corrupt is. Jullie zien David Icke de wereld bereizen, het licht van de waarheid verspreidend, en duizenden mensen vullen de zalen. De mensen zijn bereid om zich voor de waarheid te openen. Regeringen worden nu gezien als jullie gevangenbewaarders. Ze gehoorzamen allemaal de ONGEZIENE HAND, van wie ze hun orders aannemen. Alle regeringen zijn marionetten van de cabal, anders zouden ze niet in een regering zitten. Alleen wanneer een ware leider naar voren treedt zullen jullie je realiseren hoe corrupt jullie regeringen zijn. Jullie hebben een leider nodig die zich laat leiden door zijn hart, die bereid is te leven en te werken ten behoeve van de gehele mensheid. Een leider die zal weigeren deel uit te maken van de eliminatie van 80 % van de mensheid. Een leider die er voor zal zorgen dat schoon water, schone lucht en voedsel zonder chemicaliën beschikbaar zijn voor iedereen.

Elke dag nu worden de Cabal en haar lakeien ontmaskerd. Er staat een prijs op hun hoofd. Naar Alaska vluchten zal hun veiligheid niet garanderen. Een derde wereldoorlog zal hen evenmin redden. 2016 is het begin van het EINDE van de terreurheerschappij van de Cabal. Jullie zullen veranderingen ervaren waarvan je je geen voorstelling kunt maken. Heb compassie met degenen die zich slecht hebben voorbereid om vooruit naar het licht te gaan. Het zal een tijdje duren om te leren met elkaar in vrede en harmonie te leven zonder de corrupten die hun wetten en regels aan jullie opleggen. Jullie zullen leren beslissingen te nemen die zijn gebaseerd op hoe jullie hart dit ziet, en niet jullie hoofd. Dit zal niet van de ene dag op de andere gebeuren, het zal wat tijd kosten. Denk erover na, vrienden, jullie hebben de gelegenheid om een wereld te creëren die vrij is van alle corruptie en alles wat daarbij hoort. Een wereld waarin kinderen zullen opgroeien zonder angst of zonder dat ze worden misbruikt door Kerk of Staat. Laat geen steen op de andere staan bij het verwijderen van de corrupten. Dit is jullie grote kans om een wereld te creëren zoals waar jullie in op hadden willen groeien. Wanneer jullie de grote namen zien vallen in oneer, weet dat dit dient te gebeuren om het licht naar elk land in jullie wereld te verspreiden. Vind je stem, jullie tijd is gekomen. Bevrijd je gedachten van alles dat jullie tegenhoudt en omarm het licht, en word wie je bent.

Mijn lief, het ontwaken is opwindend, het gaat steeds sneller. Vertrouw erop dat de geestenwereld oplossingen vind.

Altijd, je aanbiddende
Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/Marja

*) Hier wat meer over het verraad van Boris Johnson door de Engelse Minister van Justitie, Michael Gove.
Je kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!