Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, June 24, 2012

Montague Keen, June 24, 2012

Het was geweldig voor John (Mack) en mij om je deze week zoveel informatie te kunnen geven. Het is belangrijk dat je beter begrijpt wat er aan de hand is. John kon uitleggen waarom er zoveel nadruk wordt gelegd op de Olympische Spelen in Londen, zodat jullie niet opmerken wat de Cabal ergens anders aan het doen is. Ze zijn niet van jullie planeet, daarom kunnen ze jullie de loef afsteken. Mensen werden dom gehouden om ze onder controle te kunnen houden. Jullie hebben van nature normen, zij niet. De Cabal kan niet leven op jullie planeet zoals ze zijn, na 2012, dus het is alles of niets voor hen. Ze zullen alles doen wat nodig is om zich vast te klampen. Er is nano-technologie* die ze kan tegenhouden. Niets op jullie planeet zou effectief zijn tegen ze. Jullie zijn op verschillende niveaus in oorlog.

Hulp komt van vele kanten naar jullie toe. De Geestenwereld en verschillende andere planeten staan klaar en zijn bereid om jullie te hulp te komen. Het zijn maar een paar slechteriken die jullie planeet in gijzeling houden.

Jullie kunnen zijn dat de sluizen geopend zijn. De waarheid wordt jullie voorgehouden. Neem aub de tijd om die te bestuderen. Wat jullie deze week zagen bewees zonder twijfel dat hetgeen jullie over de Tweede Wereldoorlog leerden totale LEUGENS waren. Het is niet langer mogelijk de waarheid verborgen te houden. Jullie hebben de waarheid nodig om je vrij te maken. Wees er van bewust dat er onder jullie mensen zijn wiens doel het is jullie te misleiden en een vals gevoel van veiligheid te creëren. Ze weten niet dat ze voor dit doel gebruikt worden. Als iets te goed is om waar te zijn, is het dat waarschijnlijk ook.

Teveel nadruk wordt gelegd op geld, iets dat jullie na de Transitie niet nodig zullen hebben. Geld is een werktuig van het DUISTER, niet van het Licht. Het werd door het duister gecreëerd om jullie levens onder controle te houden. Je moet toegeven dat ze er erg succesvol mee waren, aangezien jullie er volledig afhankelijk van zijn. Nu jullie ogen geopend zijn voor deze oplichterij verliest het zijn macht over jullie. De machtigen staan op het punt ten onder te gaan. Geld zal ze niet redden. Het zal ze niet toegestaan worden op Aarde te blijven. Het zal niet lang meer duren voor hun strikte controle over jullie communicatienetwerk verwijderd zal zijn. De WAARHEID zal over alle golflengten worden uitgezonden. Dan zullen jullie eindelijk vrijheid van spreken mogen beleven. Als jullie enig idee zouden hebben hoe hard we aan deze kant van het leven werken, dan zouden jullie niet ongeduldig zijn. Samen staan we sterker dan zij ooit konden zijn.

De twee stappen die werden ondernomen door de Ierse regering hebben DE DOODSKIST VAN DE CABAL DICHTGENAGELD. Niemand verwachtte dit. Ik heb jullie vele malen verteld hoe zeer we het nodig hadden dat de Ieren terugnamen hetgeen van hen is; de corrupten voor altijd te verwijderen van dat heilige land. De ware geschiedenis van Ierland zal alle leugens waarmee jullie werden geconfronteerd aan het licht brengen. Het moest daar gewoon beginnen. De grootste misdaden tegen de mensheid begonnen toen de taal en de geschiedenis werden gestolen en de mensen van Ierland werden veroordeeld tot een controlesysteem dat kinderen misbruikte, regeringen beheerste, alsmede alle scholing, met zo’n sterke greep dat het moeilijk was los te komen. Toen Enda Kenny, de Premier, geïnspireerd werd op te staan om de onschuldigen te verdedigen was dit de eerste stap die nodig was voor jullie wereld om zijn vrijheid te herkrijgen en jullie planeet te verlossen van de overheersing door de Cabal. Beide zijden van het leven zijn hem dankbaar.

Velen geloven dat de banken jullie wereld beheersen. Dit is niet zo. Zij luisteren ook naar Rome. Zij zijn slechts een deel van het controlesysteem. Zij zijn ook verantwoording schuldig aan hun meesters.

Dit zal een verrassing zijn voor velen van jullie, maar het is waar. “Niets is zoals het lijkt.”

Jullie hebben jaar in, jaar uit, meegemaakt dat elke keer als iemand de waarheid raakte, hij aangevallen, belachelijk gemaakt en veroordeeld werd. David Icke is hiervan het perfecte voorbeeld. De Geestenwereld steunde hem en bemoedigde hem om door te gaan. Kijk nu naar hem – een beetje gehavend, maar triomferend. Zijn gevolg is groter dan hij zich ooit heeft kunnen voorstellen. Hij heeft zijn leven gewijd aan het wakker schudden van zijn medemens omtrent de Waarheid met betrekking tot de ketenen die de mens tot slaaf maken. Spoedig zal de dag komen dat de mensheid hem zal toejuichen en het grote offer zal erkennen dat hij ten behoeve van hen heeft gebracht.

Weest altijd waakzaam. Deel informatie en steun elkaar. De Cabal heeft jullie wereld 2000 jaar lang beheerst. Ze weten alles wat ze weten moeten om de massa’s te beheersen. Jullie, aan de andere kant, zijn nieuw in het spel, dus soms kan het moeilijk zijn om door te hebben wanneer jullie beduveld worden. Goedgelovige mensen worden gebruikt om valse informatie door te geven. Ze zijn onwetend van dit feit en dus kunnen ze heel overtuigend zijn. Jullie kunnen je niet veroorloven je kans te missen.

Er zijn al bijna zes maanden voorbij. Geen tijd om te verspillen aan goed uitgedokterde plannen om jullie te misleiden. Zij hebben niets te verliezen. Jullie daarentegen hebben alles te verliezen. Ben ik duidelijk?

Help wanneer mogelijk degenen die werken om jullie te bevrijden. Ze hebben hun leven op het spel gezet. Ze lijden onder aanvallen, want de Cabal heeft een geweldig arsenaal ter beschikking. Ze aarzelen niet er gebruik van te maken.

Deze week heb je iemand ontmoet. Iemand die veel geleden heeft door hun toedoen. John (J.M.) heeft haar heel veel geholpen toen ze nog op het Aarde-vlak was, om om te gaan met hetgeen haar werd aangedaan. John wijdde zijn leven aan het helpen van degenen wiens leven werd verstoord, en soms vernietigd, door ontvoering.

Ik vraag jullie vandaag om geen ANGST toe te laten in jullie levens. Angstzaaiers zullen in allerlei gedaanten verschijnen. Trap er niet in. Jullie worden geliefd en gekoesterd door hen die er toe doen.

De God van liefde en alle begrip is er altijd voor jullie en wacht op jullie terugkeer naar het licht, wanneer vrede terug zal keren naar de Aarde en iedereen in harmonie zal leven. Vergeet nimmer dat dit jullie uiteindelijke doel is. Sta jezelf niet toe om hiervan afgeleid te worden. We zijn er bijna.

Mijn lieve Veronica, begrijp het belang van de informatie die je deze week door het medium werd gegeven. John en ik voelden dat het een belangrijke communicatie was. Neem alsjeblieft een nachtvisie camera want we hebben wat verrassingen in petto. Een vriendelijk persoon zal je hierover adviseren. Laat je nooit afleiden door propaganda – dat is alles. Volg je hart en je waarheid!

Er wordt waarlijk van je gehouden, mijn lief. Altijd je aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob

* uitleg Veronica: De GF heeft nanotechnologie beschikbaar die ons zal worden overhandigd.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!


Galactic Channelings

Create Your Badge