Home > Nederlands > Montague Keen, June 17, 2012

Montague Keen, June 17, 2012

Lieve Veronica, het is nooit makkelijk om te accepteren dat alles wat je voor waar had aangenomen in feite fout is. De mate van corruptie is veel groter dan je verwachtte. Ik heb geprobeerd je te waarschuwen door je er steeds aan te herinneren dat niets is wat het lijkt.

Omdat mensen zonder vragen accepteerden wat ze geleerd werd hebben ze nu moeite de waarheid te aanvaarden. Alleen als je alle feiten voor je hebt kun je omgaan met de toestand die zo is ontworpen dat de corrupte Cabal de volledige controle kon overnemen. Verwacht geen medeleven van hen. Ze zijn er niet toe in staat.Jullie moeten er allemaal voor elkaar zijn.

Onthoudt altijd, jullie zijn de 99 procent.

Je moest hier, allereerst, mee omgaan toen ik naar de geestenwereld overging; nu moet je er op wereldniveau mee omgaan. Ze slaagden er niet in je te vernietigen en ze zullen er niet in slagen de wereld zoals jij die kent te vernietigen – dat kan ik je verzekeren. Ze hebben veel gedaan om te voorkomen dat je kon snappen wat ze van plan zijn, maar je verlangen naar de waarheid is zo sterk dat het de sluizen heeft opengezet. Nu kun je alle belemmeringen zien die ze voor je hebben opgeworpen, jullie als schapen te houden, slechts bedoeld om hen te dienen.

Ik heb altijd gezegd dat het in Ierland moest beginnen. Eerst was er de Enda Kenny toespraak:

het Vaticaan duidelijk maken dat het land het misbruik van kinderen niet langer tolereert. Nu heb je gezien dat de Minister het Vaticaan heeft gemeld dat Ierland alle scholen en ziekenhuizen weer in bezit neemt. Die werden gebruikt om het denken van onschuldige kinderen te beheersen.

Jaren lang gebruikten ze de dreiging van “hellevuur” om generaties van onschuldige mensen wereldwijd te beheersen. Maar er is en was nooit een plaats die Hel heette. Dit moet je iets zeggen over de kwade geesten die zo’n idee verzonnen. Angst werd gebruikt om de bevolking te beheersen.

Je was geschokt toen je er achter kwam dat alle geledingen van de Cabal onder een paraplu zitten. Aan de oppervlakte lijken ze ver uit elkaar te staan: dat is wat iedereen verwart, precies zoals het bedoeld werd. Je hebt te maken met zo’n groot kwaad, dat heel succesvol was - tot nu - in het beheersen van de massa’s. Ze zullen niet stilletjes vertrekken. Maar gaan moeten ze, want ze kunnen niet overleven in het Licht. Nu meer van jullie ontwaken tot het Licht, veroorzaakt dit grote problemen voor ze, om hun vorm te behouden etc.

Weest elkaar tot steun. Jullie bevindingen delen is van het grootste belang. Bekijk het zo: een kaars in een donkere zaal zal een beetje licht geven, dat is waar, maar duizenden kaarsen zullen de duisternis totaal wegvagen. Dit is het proces waar jullie in zitten. Iedereen moet bijdragen aan het geheel. Stap uit de illusie en in de echte wereld. Stop gehypnotiseerde robots te zijn. Wanneer je duidelijk de mate van controle die de Cabal over elk aspect van jullie leven had ziet, zul je diep geschokt zijn. Zoveel kan bereikt worden wanneer mensen bij elkaar komen, zoals nu gebeurt. Door samen te werken zal elk land profiteren. Jullie nemen je planeet terug voor jullie nageslacht.

Iedereen gaat door subtiele veranderingen. Velen van jullie zijn zich bewust van deze energetische veranderingen. Jullie lichamen worden opnieuw geconfigureerd. Vergeet alle foutieve informatie omtrent gezondheid en welzijn die voor velen van jullie problemen veroorzaakte. In vroeger tijden aten de mensen bewust. Het was goed voedsel, op natuurlijke wijze verbouwd. Mensen kregen een respectabele leeftijd, zonder de gezondheidsproblemen die je nu overal ziet. Chemicaliën vernietigen zowel de Aarde als het goede in jullie voedsel. Dit is precies wat ze verondersteld worden te doen, aangezien de Cabal veel geld verdient aan jullie ziekten. Als jullie ziek zijn concentreer je je op overleven: hierdoor houden jullie je niet bezig met andere zaken.

De toekomst is grandioos: jullie zijn er bijna. Alleen nog omgaan met de allerlaatste wanhopige pogingen van de Cabal om hun onrechtmatig verkregen winsten te behouden.

Alles dat onjuist is zal van het aangezicht der Aarde verdwijnen. Alle barrières zullen wegvallen en jullie medeschepselen van andere planeten in staat stellen jullie te bezoeken en jullie up to date te brengen met technologie etc. Ze hebben lang gewacht om weer met jullie verenigd te worden. Bewijs van hun bezoeken in het verleden kan worden gevonden in tekeningen op antieke monumenten over de hele wereld. Jij, mijn lief, kent de feiten. Jullie werden van het Universum afgesneden en jullie werden voorgelogen over de ruimte. Als jullie volledig ontwaken en bewust worden zal alles heel duidelijk worden. Het onderzoek dat enkelen van jullie doen heeft veel te lang op zich laten wachten. Tom is de man die het moet doen. Het zal jullie voorzien van het hoognodige bewijs dat hier helaas nog ontbreekt.

Leer binnen in jullie zelf te zoeken en jullie zullen vele antwoorden vinden. Televisie wordt gebruikt om te voorkomen dat jullie jezelf ooit zullen kennen – het is een vorm van mind-control. Wanneer alle kennis vrij toegankelijk is voor iedereen, en alleen dan, zullen jullie VRIJ zijn. Nu zijn jullie gevangenen op jullie eigen planeet.

Niemand is meer geknecht dan degenen die onterecht menen dat ze vrij zijn.
(Goethe).

Het is belangrijk dit te onthouden. Neem nota van alle ‘Wetten’ die er doorheen gejast worden, om te proberen te voorkomen dat jullie de waarheid zien. Nimmer in de geschiedenis van de wereld werden mensen zo gecontroleerd. Waarom accepteren jullie deze situatie zo gedwee? Wij in de geestenwereld kunnen niet alles doen. We hebben jullie medewerking nodig om deze toestand tot een einde te brengen. Vrede en harmonie zouden jullie doel moeten zijn. Ga er voor! Schat, neem niet alles op je schouders. Je moet af en toe rusten. Het is begrijpelijk dat je iedereen wilt laten zien wat jij weet. Uiteindelijk zullen ze dat. De wereld onthult haar geheimen: deel ze, onderzoek ze. We zullen slagen, mijn lief. Het gebeurt.

Altijd je aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!