Home > Nederlands > Montague Keen, 24 februari 2013

Montague Keen, 24 februari 2013

"Aanschouw een feit als een kind en wees bereid elk vooroordeel op te geven en nederig te gaan naar welke afgrond de natuur je ook leidt, of je zult niets leren."
(T.H.Huxley)

Dit is wat ik vandaag nederig vraag aan een ieder van jullie. Kijk naar alles dat jullie tot op heden als feit hebben aangenomen. Controleer die zogenaamde feiten zelf en je zult tot je verbazing ontdekken dat jullie er door jullie opzichters werden ingeluisd te geloven wat zij vertelden dat de feiten waren. Over de hele wereld worden studies uitgevoerd om deze “feiten” te onderzoeken en men vindt de correcte antwoorden. DNA bewijst zonder ruimte voor twijfel, dat de claims dat een bepaald “ras” zijn oorsprong had in het Oosten, compleet onwaar zijn. De feiten weerspreken zo’n claim.

Zoek naar waarheid! Beschouw het als een groots avontuur dat je zal bevrijden van slavernij. Het zal tevens helpen om een betere wereld voor de mensheid te creëren. Kijk naar jullie huidige wereld. Weet dat alles dat jullie zien moet veranderen, niets kan hetzelfde blijven. Dit is een geweldige kans om een eerlijke en rechtvaardige maatschappij te creëren, met alles gebaseerd op feiten, niet op fictie. Jullie zullen je ondertussen opnieuw verbinden met jullie spirituele kant en ontdekken wie jullie werkelijk zijn. Dan kunnen onze werelden zich opnieuw met elkaar verbinden. Er is zoveel dat jullie wacht. Hoe lang het zal duren is helemaal aan jullie. Zijn jullie bereid het noodzakelijke onderzoek te doen om dit te bewerkstelligen?

Trek je terug van degenen die jullie wereld hebben vernield en de mensheid op haar knieën brachten. Ze hebben expres de kosten van levensonderhoud verhoogd om jullie in angst te laten leven en daarmee onder hun controle.

Ierland heeft een stap naar voren gezet en vraagt jullie hulp om een betere wereld voor iedereen te creëren. Samen kunnen jullie grootse dingen bereiken. Alles wat nodig is, is de wil en het geloof dat jullie kunnen en zullen slagen. De timing is juist.

Je bent geest in een menselijk lichaam. Dit feit is wordt doelmatig genegeerd door degenen die jullie beheersen. Neem de tijd om hier eens bij stil te staan, ontdek wie je werkelijk bent en waartoe je in staat bent. Neem je macht terug. Je bent deel van het geheel, Al Dat Is, en ooit kunt zijn. Je bevond je 2000 jaren lang in een staat van massahypnose; het wordt tijd om hieruit wakker te worden. Wanneer je met liefde in je hart naar je medemens kijkt zul je weten dat je ontwaakt bent. Dan kun je niet meer deel zijn van welke oorlogsmachine ook en de propaganda die allemaal deel uitmaakt van het spel dat in jullie wereld wordt gespeeld. Dit spel is bedoeld om je in angst en armoede te houden.

Ik vraag jullie om jezelf in afgezonderdheid te leren kennen. Het kan enige tijd duren om je echt naar jezelf open te stellen. Je hebt vele levens gehad. Wanneer jullie alles dat je in elk leven hebt geleerd naar boven kunnen halen zullen jullie in staat zijn de perfecte wereld te creëren.

Helaas maken veel mensen steeds weer dezelfde fouten omdat ze niet de tijd nemen om na te denken. Weiger om de beperkingen die je werden opgelegd te aanvaarden.

Het vergt moed om de waarheid te onthullen. Ben jij er toe in staat? Je hebt een keuze. De Duistere Garde kan niet tegen iedereen vechten. Als iedereen samen kwam om de waarheid te eisen zou de waarheid zeker triomferen. Het is geen gemakkelijke weg, zoals mijn lieve vrouw al te goed weet. Je krijgt te maken met allerlei tegenwerking, maar je leert jezelf elke keer weer op te pakken en door te blijven gaan. De Duistere Garde zoekt elke zwakheid op. Ze gebruiken alles wat ze ter beschikking hebben om de waarheid te vernietigen. Ze gebruiken implantaten en geluidstechnologie, nulpuntenergie, djinns en nog veel meer om zichzelf tegen onthulling te beschermen.

Jullie moeten gegrond en beschermd blijven en weten wie jullie tegenstanders zijn en er mee afrekenen. Veronica houd zich momenteel bezig met wat werd gedaan (en nog wordt gedaan) met iemand die belangrijk is voor onze missie. Wat er met hem werd gedaan zou velen van jullie kunnen alarmeren. Hij is in verwarring en heeft hulp nodig. Het is alsof hij is afgesloten. Zend hem alsjeblieft liefde om hem uit de duisternis omhoog te halen. Hij heeft een belangrijke rol te vervullen in het terugbrengen van het licht in jullie wereld. Met jullie hulp zal hij weer sterk en toegewijd worden. Omdat hij jong is dacht hij onoverwinnelijk te zijn.

Kom tezamen en steun elkaar, want jullie zitten allemaal samen in hetzelfde schuitje.

Het is echt een “wij en zij” situatie: het licht en het duister.

Verbind je met je gidsen: je beschermengelen die er speciaal voor jou zijn. Vraag om hulp, leer ze kennen als vrienden.

Toen ik overging naar de geestenwereld vroeg ik aan Veronica’s beschermengel Albert, om toestemming met haar te mogen werken, omdat er, net als op Aarde, een protocol is dat gevolgd moet worden. Albert liet zichzelf aan Veronica zien, lang voordat ik in haar leven kwam. Daarna, vele jaren later, kwam hij door in een seance waarbij we beiden aanwezig waren. Jullie leven in moeilijke maar opwindende tijden, en jullie hebben begeleiding nodig.

Spoedig zal er nog een abdicatie plaatsvinden. Ze moeten het zinkende schip verlaten. Hun controlesysteem valt uit elkaar. Ik heb jullie altijd verteld dat het Vaticaan aan de top van de piramide staat en wanneer die valt, alles er in ook valt. Velen waren sceptisch toen ik zei dat het Vaticaan zou vallen. Het duurde even, maar nu kun je het voor je ogen ineen zien storten. Het is voor zo veel vernietiging en lijden verantwoordelijk, terwijl ze ondertussen steeds liefde en vergeving predikten.

Heeft het Vaticaan ooit waarheid gepredikt? Was er ook maar iets eerlijk in wat ze de mensheid hebben opgedrongen? Het is tijd om het Licht der Waarheid helder op het Vaticaan te laten schijnen.

J. Egar Hoover zei…

Het individi is gehandicapt wanneer hij oog in oog komt te staan met een samenzwering zo monsterlijk dat hij niet kan geloven dat die bestaat.

Dit is precies wat je onder ogen moet zien. De Cabal was er zo zeker van dat jullie nooit zouden ontwaken en deze samenzwering duidelijk zouden zien. Ze vallen iedereen aan die probeert jullie ogen er voor te openen. David Icke heeft zijn leven gewijd aan deze zaak en er zijn vele anderen in de hele wereld, die jullie aansporen om de waarheid te zoeken.

De waarheid zal jullie bevrijden. Onthoud dat de waarheid er is, vlak voor je neus, VERBORGEN IN HET VOLLE ZICHT. Denk hieraan wanneer je naar verlichting en vrijheid reist. Zend liefde en licht naar elkaar. Kom tezamen zoals nooit tevoren en niets kan jullie stoppen.

Mijn lief, je probeert zoveel het hoofd te bieden. Het is niet gemakkelijk om jezelf iedere keer weer op te pakken. Je bent heel beschermend voor degenen in je team en je weet dat je zult slagen. Dat is mijn meisje!

Altijd je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl