Home > Nederlands > Montague Keen, February 17, 2013

Montague Keen, February 17, 2013

"Om erachter te komen wie over je regeert, hoef je alleen maar te ontdekken op wie je geen kritiek mag hebben."
Voltaire

Mijn lief, ik vertelde je vele jaren geleden dat het Vaticaan moest vallen. Dit is het begin waarop jullie allemaal hebben gewacht. Het is de top van de piramide en het beheerst alles dat corrupt is in jullie wereld. De dam breekt en het gevolg zal overweldigend zijn. Hoewel kindermisbruik een groot deel ervan is, zal het het GELD zijn dat het vernietigd. De meerderheid van jullie heeft nooit vermoed dat het Vaticaan het geld en de oorlogen beheersten. Wanneer je rekening houdt met het aantal mensen dat het leven verloor dankzij handelingen van het Vaticaan zul je tot op het bot geschokt zijn. Hun handelwijze door de geschiedenis heen, om nog niet te spreken van hun aandeel in de vervalsing van de geschiedenis, zal jaren kosten om te ontrafelen. De rijkdommen die ze gedurende eeuwen hebben vergaard moeten worden teruggenomen en verdeeld over de armen in de wereld. Het zal moeilijk zijn een nog corrupter instituut te vinden. Het zal aan de kaak worden gesteld voor wat het feitelijk is. Helaas zijn velen van jullie zo gehersenspoeld en bang voor straf dat jullie je nog steeds vastklampen aan wat je gelooft dat het Vaticaan is.

Het Vaticaan is geworden wat het vandaag is door een zo vreselijke ANGST in de mensen te bewerkstelligen over plaatsen van straf ( hel, vagevuur) die niet bestaan. Hun corrupte praktijken inzake geld hebben levens verwoest. Nu is het tijd voor de mensheid om een oordeel te vellen over het Vaticaan. Zoals jullie weten, ofschoon het het eerste instituut is om te vallen, zal het hele kaartenhuis dat de mensheid beheerste en in armoede heeft gehouden, vallen. Degenen die jullie respect en loyaliteit eisten zullen spoedig aan de ander kant van het hek staan. Dan zullen ze ervaren wat jullie eeuwenlang moesten doorstaan. Het zal niet aangenaam zijn om getuige van te zijn, maar het moet gebeuren om jullie planeet naar haar rechtmatige plaats in het universum te laten terugkeren.

Zo velen van jullie aarzelen om de 3D manier van leven achter te laten. Jullie zitten nog steeds vastgeklonken aan je EGO en op elke mogelijke manier geld te vergaren. Zij die door hebzucht worden gedreven zullen door hebzucht vallen: hierdoor staan zulke mensen open voor corruptie. Ze trappen zo gemakkelijk in deze val. Snappen ze niet dat geld zal ophouden te bestaan? Derhalve is het een hele domme actie om je ziel voor geld te verkopen. Mijn lief, jij was ontzet toen je dit scenario zich deze week afspeelde binnen je eigen team. Iemand die je vertrouwde stond zichzelf toe om in deze val te trappen. Hij zal niets bereiken door dit te doen, in feite zal waarschijnlijk het tegenovergestelde gebeuren. Zie het maar als een terugslag. Niets op Aarde zal onze missie stoppen. Hij kan zo dom zijn om te geloven dat hij dat doen kan, maar hij heeft niet gekeken naar wie hij tegenover zich heeft. We willen geen ego en arrogantie in ons team. Niemand is groter dan het geheel; en zelfs hij is intelligent genoeg om dat te snappen. De Duistere Kant zal iedereen gebruiken die ze kunnen gebruiken, om problemen te veroorzaken voor hen die proberen licht te brengen in een wereld, die dat zo verschrikkelijk nodig heeft. Handel altijd met een zuiver geweten en doe dat eervol. Houdt de waarheid hoog in interactie met anderen. Verhoog je trilling tot het hoogst mogelijke niveau gedurende deze transitie. Heb iedereen in je omgeving lief en ondersteun hen, en tezamen zullen jullie een wereld creëren die met zichzelf in vrede is.

Verwelkom elke verandering: hoewel soms ongemakkelijk, weet dat het allemaal onderdeel is van het grootse plan om jullie wereld van deze corrupte instituten te ontdoen. De strijd is begonnen, vrienden. Weet dat jullie aan de winnende kant staan. Kijk naar de toekomst, waar alles beter zal zijn. Dan kunnen jullie rustig gaan zitten en genieten van de beloningen van jullie inspanningen. Waarheid, eerlijkheid en respect zullen de norm zijn. Klamp je niet vast aan het verleden wanneer diens heerschappij voorbij is. Schep moed en ga in vertrouwen voort, met liefde als je gidslicht. De oude orde vertrekt om nooit meer te heersen. Verheug je, vrede wenkt!

We kijken met bewondering naar wat er in Ierland gebeurt. De mensen nemen hun macht terug. Ze eisen hun recht. Ze zijn een voorbeeld van wat moet en kan gebeuren. Ze doen het met waardigheid en gratie. Het Arische Ras neemt zijn positie in. Ze zullen slagen. Ze ontmoeten elkaar is hun huizen en plannen stilletjes hun stappen: daarin ligt hun succes. Ze kennen hun rechten en eisen deze met waardigheid en vertrouwen terug. Zo moet het zijn.

Laat angst achter in de 3D wereld. Het zal niet meer werken. Jullie zijn nu wijzer, dus jullie trappen niet meer in die val. Stop met het steunen van degenen die de mensheid op haar knieën bracht. Het is tijd om pal te staan. Weet wie je bent en weiger nog langer de corrupte regimes te steunen. Ze kunnen niet iedereen opsluiten. Als jullie gezamenlijk opstaan is het een win-win situatie. De geestenwereld volgt elke stap die wordt gezet om jullie wereld vooruit te helpen in het licht. Er zijn zo veel goede mensen en ze komen samen om de weg voorwaarts te bespreken en te steunen. De goeden onder jullie zijn veel talrijker dan de corrupten, dus wanneer ze hun stem vinden zullen ze gehoord worden. De zachtmoedigen zullen de Aarde beërven.

Neem er de tijd voor om je met je spirituele kant te verbinden. Doe dit rustig in jullie eigen huizen. Er is geen noodzaak om je huis te verlaten om dit te doen. Alles wat er voor nodig is, is de rust en de wens om verbinding te maken. Het kan wat geduld vergen maar het maakt een enorm verschil in je leven als je je opnieuw verbindt met de geestenwereld. Dit werd door religies ontmoedigd, dus jullie zijn vergeten dat jullie feitelijk geest zijn in een menselijk lichaam. Jullie zijn machtige geestelijke wezens die onderworpen zijn aan DNA bemoeienis en jullie werden gebombardeerd met negatieve energie. Zelfs nu, te elfder ure, heeft de duistere garde plannen om deze negatieve energie te verhogen. Wees sterk en stel je te weer tegen wat jullie wordt aangedaan. Vindt jullie stem!

Mijn lief, je hebt een zware dag. Het is altijd moeilijk om te gaan met verraad, helemaal door iemand die een kracht ten goede had kunnen zijn in jullie wereld. Hoe dan ook was het zijn keuze: hij koos voor hebzucht. Mensen als hij houden de wereld in het duister. Hem werd een kans gegeven een verschil te maken maar hij faalde jammerlijk. Laat het achter je, mijn lief. Ons werk gaat door. We zullen slagen!

Altijd, je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl