Home > Nederlands > Montague Keen, February 10, 2013

Montague Keen, February 10, 2013

Het is belangrijk om op je eigen oordeel te vertrouwen en niet blindelings alles wat jullie zogenoemde leiders zeggen te accepteren. Ze volgen allemaal hetzelfde script, maar gebruiken verschillende woorden. Er bestaan plannen die jullie tot in je kern zouden schokken wanneer jullie ze kenden en begrepen. Informatie over deze sinistere plannen is te vinden voor iedereen die in staat is er de tijd voor te nemen om naar te zoeken.

Dit zijn de eindtijden en er wordt zo veel gedaan om dit feit voor jullie te verbergen. De Cabal strijdt een verloren strijd maar ze weigeren dit feit te accepteren. Ze zullen proberen zo veel mogelijk te vernietigen voordat ze hun nederlaag zullen aanvaarden. De enige persoon die je waarlijk kunt vertrouwen ben jezelf. Je bent het aan jezelf en aan degenen waarvoor je verantwoordelijk bent verschuldigd om het goed te begrijpen. Woorden komen heel gemakkelijk uit de monden van degenen die jullie wereld willen vernietigen. Ze lachen wanneer ze jullie op de weg naar vernietiging leiden. Vergeet hun woorden en kijk zorgvuldig naar hun handelingen. Dan alleen zul je het ware plaatje zien opdoemen. Deze mensen werden speciaal getraind om jullie te misleiden, en in het verleden zijn ze heel succesvol geweest. Maar nu worden jullie dit alles gewaar en worden jullie niet meer zo makkelijk om de tuin geleid. Dit zijn de mensen die alles dat zuiver en goed was in jullie wereld systematisch hebben vernietigd en ze slaagden er bijna in om de mensheid te vernietigen.

Als jullie eens konden zien wat een enorme inspanning door degenen van andere planeten en de geestenwereld is geleverd om er voor te zorgen dat de mensheid overleeft en de Aarde terugclaimt. Jullie weten in jullie hart dat we succesvol zullen zijn. Jullie weten dat een ieder van jullie zijn verantwoordelijkheid moet nemen om samen te komen om het licht te omarmen. Wees eerlijk in al jullie handelingen en houdt je hoofd opgeheven in de zekerheid dat het Licht zal triomferen. Geef nooit toe aan de angst waarin zij handelen om jullie in duisternis te houden en probeer te stoppen met hun spelletjes meet te spelen.

Ik weet dat het voor velen van jullie lijkt alsof de Cabal de controle heeft en alle kaarten in handen heeft, maar ik kan jullie verzekeren dat dit niet zo is. Jullie zijn de 99 % en zonder jullie steun kunnen ze niet functioneren. Jullie moeten dit feit onder ogen zien en hiernaar leven. Er kan in dit spel maar een overwinnaar zijn en dat is het Licht. De Cabal heeft jullie wereld en iedereen er op eeuwenlang beheerst. Ik heb altijd gezegd dat ze het niet gemakkelijk zouden opgeven omdat ze alles hebben te verliezen. Alles ging altijd zoals zij het wilden en het zijn slechte verliezers.

Jullie beginnen het belang van liefde in te zien. Dit is jullie wapen, aangezien zij niet de capaciteiten hebben om lief te hebben kunnen zij niet winnen. Zij gebruiken bommen en kogels, maar ze hebben jullie nodig om ze af te vuren en hun oorlogen te voeren. Met liefde is alles wat jullie nodig hebben een gewillig hart om naar je medemens toe te openen. Denk aan de oude slogan: “Make love, not War”. Denk eens aan wat een prachtige wereld het zou zijn wanneer mensen overal liefde in plaats van oorlog zouden bedrijven. Wanneer je door ogen van liefde zou kijken valt alles op zijn plek en is het zoals het zou moeten zijn. Denk hier alsjeblieft serieus over na, want jullie toekomst hangt er vanaf.

De Cabal veroorzaakt zo veel stress door moedwillig de kosten van levensonderhoud te verhogen. Ze menen dat de zorg om deze kosten jullie gedachten afleiden van hetgeen ze doen en van plan zijn. Ze maken het leven moeilijk terwijl ze in elk aspect van het leven oprukken: voedsel, lucht, water, jullie worden vanuit elke hoek aangevallen. Alsof dat nog niet genoeg is vaardigen ze stiekem nieuwe barbaarse wetten uit. Helaas zijn er domme mensen die maar al te bereid zijn om deze wetten op hun eigen soort toe te passen. Realiseren ze zich niet dat deze wetten ooit tegen hen zelf gebruikt zullen worden? Wie zal voor hen opkomen wanneer het hun tijd is om verwijderd te worden? Jullie hele leven werden jullie aangemoedigd om de verkeerde mensen te vertrouwen en het is moeilijk voor velen van jullie om de waarheid van de situatie waarin jullie je nu bevinden te zien.

Weet dat jullie de toekomst creëren waar jullie recht op hebben en dat jullie je planeet zullen herscheppen in waartoe hij was gemaakt: eentje van vrede, schoonheid en liefde. Wanneer jullie opnieuw het volledige bewustzijn genieten zal reizen nog slechts een gedachte vergen en iedereen zal van vrede genieten. Wanneer jullie leren en accepteren hoe krachtig jullie geest is zullen jullie in staat zijn met gedachten te communiceren. Taal zal nooit meer een beperking zijn. Wanneer jullie je medemens zien zonder de valse barrières die door de Cabal werden gecreëerd, dan zullen jullie weten wat het leven op Aarde kan en zal zijn. Jullie moeten het voorbereidende werk doen om dit snel en vredig te laten gebeuren. Jullie weten in jullie hart dat jullie dit kunnen en zullen doen. Elke dag komen jullie een stapje dichterbij dit doel.

Het leven zal opwindend zijn wanneer jullie alle foute geschiedenis en foute religies afwijzen en alles beginnen te zien zoals het is, niet zoals jullie werd verteld dat het is. Opeens zullen alle boeien eenvoudig wegvallen en zullen jullie een vrijheid van gedachten, lichaam en geest kennen, waarin alles helemaal duidelijk zal worden. Alles dat fout was zal voor jullie blootgelegd worden.

Overweeg geen wraak. Daar staan jullie boven. Wraak is het domein van de Duistere Garde en jullie zullen nooit tot hun nivo afdalen. Jullie zijn op elk vlak superieur aan hen. Zij zijn als bloedzuigers en ze hebben van jullie geleefd. Zonder jullie medewerking zouden ze hun financiële rijken etc niet hebben kunnen creëren. Weten ze niet dat je de wereld met niets betreedt en met niets weer verlaat? Al het geld in de wereld geeft je geen betere plaats in het hiernamaals. Jullie betreden dit allemaal, wetend dat de manier waarop je je leven leidde alles waarover geoordeeld wordt.

Streef er naar liefde en licht te brengen naar degenen die je omringen, zelfs wanneer het niet altijd met open armen wordt ontvangen. Je weet nooit of iets er van is doorgedrongen.

Mijn lief, we proberen oplossingen te brengen voor problemen wanneer ze opdoemen en troost en liefde te geven waar nodig. Liefde geven is liefde ontvangen. Dit schept de lichtenergie die jullie allemaal nodig hebben. Mijn lieve vrouw heeft vele e-mails ontvangen die liefde en licht geven. Het is een prachtige manier om liefde naar elkaar te sturen en zodoende de wereld in.

Hoewel de wereld er grauw en onplezierig lijkt; waar liefde is, is licht! Veronica en ik hielden van elkaar vanaf het begin der tijden. Het zal niet eindigen. Ze verbindt zich met anderen wiens essentie ze herkent als zijnde onderdeel geweest van eerdere levenservaringen. In jullie wereld komen op dit moment krachtige mensen uit het verleden samen en door de kracht van liefde brengen ze de noodzakelijke veranderingen tot stand.

Wat een geschiedenis zal er in de toekomst worden geschreven nu jullie te elfder ure jullie planeet hebben gered van rampspoed, terwijl jullie enige wapen LIEFDE was. Liefde overwint alles.

Laat ons voortgaan in liefde, mijn lief. Je bent me zo dierbaar.

Je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl