Home > Nederlands > Montague Keen, December 23, 2012

Montague Keen, December 23, 2012

Gegroet vanaf deze kant van het leven ten tijde van de feestelijkheden, waar families bijeen komen om vaarwel te zeggen tegen het oude en welkom tegen het nieuwe jaar. Dit jaar vieren jullie natuurlijk het begin van het Aquarius tijdperk. Velen onder jullie ervaren het opruimen van alle oude bagage die werd gebruikt om jullie onder controle te houden. De bagage was deel geworden van wie jullie zijn, dus het verlies ervan was voor velen van jullie traumatisch.

Jullie harten en gedachten moeten vrij zijn van rommel wanneer jullie een leven van vrijheid in stappen, wanneer de waarheid van de werkelijkheid waarin jullie bestaan zal worden onthuld. Alles is in gereedheid om dit te laten gebeuren. Zoals jullie weten veranderen de tijdlijnen en worden er obstakels opgeworpen, maar ik verzeker jullie, het zal gebeuren.

Diegenen onder jullie die wakker en bewust zijn kunnen al zien dat de machtslijnen aan het verkruimelen zijn. Ze laten zich nog wel horen, maar zijn niet meer in staat iets te doen. Zonder macht lijken ze op poppen, want dat zijn ze altijd al geweest. Degenen die echt aan de touwtjes trekken blijven uit de spotlights, maar worden wel steeds meer zichtbaar. Wat nu gebeurt is een behoorlijk lange tijd in de planning geweest. Het heeft veel moeite gekost, zowel op Aarde als aan deze zijde van het leven, om jullie in staat te stellen je bewust te worden van de Cabal. Het doet er niet toe hoeveel obstakels ze opwierpen, de Overgang kan niet gestopt worden. Hun tijd is voorbij. Het is tijd dat ze vertrekken en dat wij de schade die ze op jullie planeet veroorzaakt hebben herstellen.

Wanneer jullie je verbinden met wie je bent, en begrijpen hoe machtig jullie werkelijk zijn, zal het een enorm verschil maken. Alles dat de Cabal klaar had staan om de mensheid te vernietigen en nieuwe, gehoorzamere wezens om hen te dienen te creëren zal terstond worden ontmanteld. Het zal jullie schokken om te zien hoe ver ze met hun plannen gevorderd waren. Ze hebben nooit over mislukking nagedacht, nog geen moment. Dus waren ze niet voorbereid op het wakker worden van zo velen van jullie en het daardoor te elfder ure dwarsbomen van hun plannen. Onze dank gaat uit naar al die dappere mensen die opstonden voor wat ze geloofden juist en waarachtig te zijn. Ze leden onder de toorn van de Cabal maar stonden pal en wankelden nooit.

De Cabal zal onware verklaringen geven. Het zal vele onware scenario’s scheppen om jullie van je pad af te leiden. Maar jullie hebben ze nu door en zien ze voor wat ze zijn. Jullie trappen er niet opnieuw in. Jullie hebben tijd nodig om jullie toekomst aan te passen. Er is zoveel om te begrijpen en mee in het reine te komen. Dematerialisatie en rematerialisatie zal mogelijk worden, waardoor reizen onmiddellijk en plezierig wordt. Ruimteschepen zullen de norm worden, en zullen vliegtuigen, boten etcetera vervangen. Ik zeg jullie, jullie toekomst wordt een groots avontuur voor jullie allemaal.

De financiële problemen die jullie werden opgedrongen zullen verwijderd worden zonder een spoor na te laten. Het hele bankensysteem was ontworpen om jullie landen en jullie allemaal geknecht te houden. Dat deed het dan ook. Jullie waren allemaal slachtoffer van die controle. Nu zal het tapijt onder hun voeten worden weggetrokken en zullen de banken ophouden te bestaan. Er zullen jullie machines worden getoond die geen brandstof nodig hebben, terwijl ze perfect werken. Mensen worden geïnspireerd om zich voor te bereiden op de toekomst. Wanneer de tijd rijp is zal alles op zijn plek vallen en de controles uit het verleden zullen voor altijd verdwijnen. Jullie zullen het hele corrupte bouwwerk voor jullie ogen ineen zien storten.

Ik wijs jullie er nogmaals op: “IERLAND IS DE SLEUTEL DIE ALLES ZAL ONTSLUITEN”. Ik kan dit feit niet genoeg benadrukken. Wanneer alles openbaar is zullen jullie begrijpen waarom ik dit zeg. Wanneer de Ieren hun soevereiniteit terugnemen en zich realiseren wie ze werkelijk zijn zal het zo veel duidelijk maken. Veronica kreeg een speciaal cadeau deze week, van een Ierse kunstenaar die Veronica en mij heel liefdevol op canvas heeft geschilderd. (Keith Gamble). Het is belangrijk dat hij weet dat we beiden deze gift waarderen. We zullen het koesteren.

Focus op de toekomst en laat het verleden met al zijn beproevingen en gedoe in het verleden. Die duistere tijden zijn bijna voorbij. Blijf in je hart en laat je hart je voorwaarts leiden. Jullie toekomst wacht op jullie. Veronica, je hebt zoveel moeilijkheden overwonnen en je blijft doorgaan waar velen opgegeven zouden hebben. Je weet in je hart wat er gedaan moet worden. Laat de hindernissen je niet van streek maken. Je moet sterk zijn. Begeleid je vriend en reken af met het probleem dat moeilijkheden veroorzaakt. Je team breidt zich uit. Het komt allemaal samen. Je begrijpt waar je mee te maken hebt. Ze geven niet makkelijk op. Je bent een obstakel op hun pad. Maar je hebt dit pad al eerder bewandeld en je wist dat het nooit makkelijk zou zijn.

Geniet er van samen te zijn met familie en vrienden. Geniet van de vreugde en het plezier en het heerlijke eten bij Simon. Dat deed ik ook altijd. Ik zal in de Geest bij je zijn, zoals altijd.

Je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!