Home > Nederlands > Montague Keen, December 16, 2012

Montague Keen, December 16, 2012

Wat was het een moeilijke week voor je, mijn lief. Omdat je hooggevoelig bent hebben de hogere energieën heel veel effect op je. Ze brengen emoties naar boven die lang in het verleden begraven lagen. Bepaalde mensen gedroegen zich onlangs heel anders dan gewoonlijk en zijn nu erg in de war. Wanneer je op nu van je vooraf afgesproken pad afdwaalt zullen er allerlei soorten moeilijkheden komen om je opnieuw op het juiste spoor te zetten. Het is een oorlog tussen goed en kwaad, goed en fout. De Cabal wil je stevig op het materialistische pad. Ze veroorzaken financiële problemen die onoverkomelijk lijken voor zo velen van jullie. Wanneer jullie de moed hebben om uit de tredmolen te stappen en de controle over jullie leven te nemen zal alles op zijn pootjes terechtkomen en wordt jullie pad duidelijk. Vat moed, aanvaard en blijf geloven in de veranderingen die nodig zijn om je weg te halen uit dit duistere, ellendige driedimensionale bestaan; naar een toekomst waar jullie momenteel alleen van kunnen dromen. Jullie gingen een verplichting aan toen je terugkwam op Aarde, om deze veranderingen te willen bewerkstelligen. Jullie doen nu waarvoor jullie op Aarde kwamen. Vertrouw er op dat er voor jullie gezorgd wordt en dat jullie de vruchten van jullie inspanningen zullen plukken. Kom tezamen en bemoedig degenen die zich zorgen maken om de volgende stap te zetten.

Tijdens deze kersttijd is het belangrijkste dat iemand aan anderen kan geven liefde. Creëer een liefhebbende, gedeelde ervaring met degenen die bij je zijn in plaats van schulden te maken door het kopen van cadeaus. Liefde en plezier zijn veel belangrijker dan materiele zaken. De materiele kermiswagen werd door de Cabal gemaakt om jullie dienstbaar te maken aan de Cabal. Negeer eens een keer de advertenties die je aansporen om schulden te maken. Alleen de banken winnen in deze situatie. Denk eens aan de vrijheid die je zult hebben wanneer banken tot het verleden behoren!

Nog maar eens werd de oude formule gebruikt, namelijk waanzinnige moorden om nieuwe wetten te ontwerpen en nog meer controle te hebben over zo velen. Het werkt iedere keer. Ze wijken niet af van hetgeen altijd werkt. Wanneer worden jullie wakker en weigeren jullie om er in te trappen? Menselijk leven, hoe jong en onschuldig ook, is voor hen niet van belang wanneer het voor hun doeleinden gebruikt kan worden. Er is geen rechtvaardigheid in jullie wereld. Steeds meer controle wordt er op jullie leven uitgeoefend. Jullie accepteren het, zonder vragen. Wat moet de Cabal doen om jullie wakker te schudden omtrent hun plannen? Ze vernietigen menselijk leven op Aarde en jullie pikken dit zonder vragen. Wanneer is het genoeg geweest? Hoeveel meer laten jullie jezelf en de planeet aandoen voor jullie de controle overnemen?

Jullie moeten begrijpen dat de Cabal bang is voor jullie. Jullie zijn met veel meer. Ze weten dat wanneer de meerderheid van jullie wakker wordt het afgelopen is met ze. Hoewel velen van hen al zijn vertrokken zijn er nog steeds genoeg om verwoesting te creëren om jullie zo nodig in het gareel te houden. Voor de Cabal zijn jullie als dieren in een dierentuin: ze hebben hoegenaamd geen respect. Verbind je met je spirituele kant, leer je hart te openen voor de Geestenwereld en je zult geholpen worden.

Dit is een belangrijke tijd in het leven van de Mens, wanneer hij moet aanvaarden dat alles wat hij wist en voor waar aannam, FOUT is. Het is tijd om de zogenaamde feiten aan te vechten. Deel jullie onderzoek en stel deze schaamteloze corruptie aan de kaak. Jullie moeten alle droesem wegvagen zodat de nieuwe, zuivere energieën in jullie levens kunnen komen.

Jullie controleurs kunnen nooit boven hun driedimensionale status uitrijzen en kunnen dus niet blijven terwijl jullie de vijfde dimensie in gaan. Wees voorbereid om achter te laten wat je niet langer nodig hebt. Ga met vertrouwen verder naar het nieuwe begin dat jou en de jouwen wacht. Kijk hoe de corrupte structuren uiteenvallen en in elkaar storten wanneer het licht van de waarheid laat zien wat ze feitelijk zijn. Velen van hen zijn zo kwaadaardig en corrupt dat slechts hun as over zal blijven. Jullie wereld moet worden gereinigd van deze corruptie. Het zal tijd kosten omdat dat niet van de ene dag op de andere kan gebeuren. Maar het zal gebeuren. Er is geen toverstokje dat het onmiddellijk laat verdwijnen. Op dit moment is het voorkomen van meer oorlog onze topprioriteit. De terugkeer van troepen naar hun landen van oorsprong moet direct beginnen. Wanneer de 99% vrede eist zal vrede het resultaat zijn. Het is tijd om jullie stem te laten horen.

Vertrouw er op dat dingen zullen gebeuren wanneer het is beschikt. Alle plannen om jullie te helpen met jullie overgang naar de vijfde dimensie zijn operationeel en gaan door op het moment dat wij juist achten, wanneer de tijd rijp is en niet eerder.

Aan hen die bang zijn hun materiele bezittingen te verliezen zeg ik: weet dat je alleen datgene zult kwijtraken wat je in de vijfde dimensie niet nodig zult hebben. Het is nodig dat jullie pad wordt vrijgemaakt van obstakels om jullie in staat te stellen je missie te voltooien. Jullie kozen hiervoor toen jullie naar de Aarde terugkwamen, dus deze verplichting moet worden nagekomen. Het leven in de derde dimensie was nooit bedoeld om makkelijk te zijn. Dit is een opruim periode. Het is nooit gemakkelijk, maar wel nodig. Wees er voor elkaar. Praat over jullie problemen. Jullie zullen ontdekken dat jullie gezamenlijk oplossingen zullen vinden. De controle over de media betekent dat aan jullie niet alles wat er momenteel gebeurt verteld wordt. Alles vordert zoals het zou moeten.

Mijn lief, wanneer mensen gekwetst zijn hebben ze de neiging degenen die ze het meest na staan te kwetsen, omdat ze zich bij hen het veiligst voelen. Begrijp hun dilemma en wees er voor ze wanneer ze willen praten. Vriendschap en vertrouwen moeten worden gekoesterd.

Jullie zullen deze roerige tijden allemaal overleven. Pas je er zo goed mogelijk aan aan, wetend dat ze maar tijdelijk zijn.

Mijn liefde omringt je en ondersteunt je door deze moeilijke tijden heen.

Je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!