Home > Nederlands > Montague Keen, December 30, 2012

Montague Keen, December 30, 2012

Zo velen van jullie lijden, of het nu is door ziekte, emotionele of financiële problemen, jullie worden gebombardeerd door duistere energieën en jullie vinden het moeilijk er boven uit te stijgen. Het zal niet blijven duren. Het wordt gedaan om er voor te zorgen dat jullie niet wakker worden en alle informatie zien die jaren voor jullie verborgen werd gehouden. Laat jullie niet afleiden, hoe slecht jullie je ook voelen. Omdat jullie lijden geeft dat jullie niet het recht om uit te halen naar anderen, wiens intenties eerbaar zijn, en ze pijn te doen.

Jullie zitten allemaal samen in deze strijd, allemaal aan dezelfde kant, met een doel in zicht: de verwijdering van de Cabal. De Cabal gebruikt steeds dezelfde formule om hun doelen te bereiken. Zien jullie niet dat door jullie kinderen te vermoorden, ze hopen jullie je rechten te ontnemen zodat ze wetten kunnen maken die jullie aan hun genade overleveren?

Denk hier zorgvuldig over na, want jullie hebben alles te verliezen. Infiltranten worden in positie gebracht om de menigten te bewerken, om het te laten lijken alsof het jullie niet kan schelen als jullie niet doen wat zij eisen. Leer van deze verschrikkelijke tragedies. Herken de formule en zoek naar de echte daders. Ze geven het niet gemakkelijk op. Jullie moeten wakker en waakzaam zijn om achter het officiële verhaal te kijken. Een knieval leidt tot desastreuze beslissingen. De waarheid wordt jullie niet verteld. Wees standvastig. Laat je niet verleiden tot het toestemmen in iets dat je zeker zult betreuren.

Waarheid is soms vreemder dan fictie. Zij binnen de Cabal lachen jullie uit. Ze spelen spelletjes met jullie. Ze laten jullie feitelijk van tevoren zien wat ze van plan zijn te doen en nog zien jullie het niet. Ze vinden het niet nodig om hun plannen te verhullen. Ze vertrouwen erop dat jullie voldoende in slaap zijn gesust zodat jullie geen nota van hen nemen. Ze genieten van het feit dat ze zo lang met zo veel hebben kunnen wegkomen. Het is nu aan jullie allemaal om alles te lezen dat verborgen werd gehouden. Dappere mensen komen er nu mee naar buiten om jullie in staat te stellen de echte waarheid te begrijpen.

Mijn lief, je zag dat de portalen naar Binnen Aarde onthuld werden. Je vroeg “Wie creëerde de NO FLY ZONES?” (boven de noord – en zuidpool). Waarom was het zo belangrijk voor hen om te voorkomen dat jullie hiervan wisten? Er is voor jullie zoveel meer te leren over jullie planeet. Jullie moeten weten waarom jullie wereld in de staat is waarin ze nu is en waarom de controle in zo weinig handen is. Religies hebben meer gedaan om de menigten te controleren dan iets anders, toch klampen mensen zich eraan vast vanwege de angst die ze bij mensen hebben ingeprent omtrent plaatsen die niet bestaan.

Ga door in 2013 met wijd open ogen en met liefde in jullie harten in de zekerheid dat je op het juiste pad bent, waar waarheid overheerst. Er is voldoende informatie in het publieke domein om je er van te overtuigen dat er door degenen die de beslissingen nemen tegen jullie is gelogen. Stop ermee slachtoffer te zijn. Het vergt moed om te stoppen een hulpeloos slachtoffer te zijn, maar jullie moeten in je eigen kracht gaan staan. De antieke geschiedenis heeft alle antwoorden. Ja, jullie moeten zo ver teruggaan om te kunnen begrijpen waarom de wereld nu zo’n chaos is. Dat is wanneer de grote overname begon. Jullie zijn sindsdien belogen en gecontroleerd als schapen.

“Liefde verandert alles”. Dat is zo waar. Wanneer de mensheid leert lief te hebben, in plaats van angst te hebben voor elkaar zoals jullie werd geleerd, dan zal het moorden stoppen en zal er vrede zijn voor de hele mensheid. Hoe meer liefde je geeft, hoe meer je zult ontvangen. Elk schepsel op Aarde heeft het nodig geliefd en gekoesterd te worden. Stuur LIEFDE naar situaties die hopeloos lijken en zie de energie veranderen terwijl je er op wacht. Laat liefde je wapen zijn. Gebruik het om de veranderingen te bewerkstelligen die nodig zijn. Velen van jullie begrijpen niet dat jullie eerst jezelf moeten liefhebben en accepteren voordat je een ander kunt liefhebben, of de kracht van liefde kunt gebruiken om vrede en harmonie te bewerkstelligen. Jullie zijn de ridders in glanzende harnassen die jullie planeet zullen redden uit de handen van de ongelovigen. Alles zal op zijn plaats vallen wanneer de tijd rijp is. Jullie hoeven er alleen maar voor open te staan. Zij die alleen maar strijden voor financieel gewin zullen achtergelaten worden. Het is tijd om jullie waarden opnieuw te bezien, want dit creëert zo veel angst en stress dat het jullie leven totaal overneemt waardoor je het totale plaatje en jullie aandeel hierin niet overziet.

Velen van jullie zijn individuele doelwitten vanwege jullie werk voor recht en waarheid. Jullie moeten dit feit erkennen en bescherming en hulp inroepen. Neem verantwoordelijkheid voor jullie leven en welzijn. Sluit alle deuren voor mogelijke aanvallen en zorg dat je ten allen tijde gegrond bent en vraag om bescherming. Bescherming kan niet worden gegeven tenzij je er om vraagt. Je hebt deze les op de moeilijke manier moeten leren, mijn lief. Je nam aan dat het allemaal pech was, maar wanneer je ogen open zijn kun je duidelijk zien dat je bent uitgekozen voor een aanval om te proberen je te beletten je missie uit te voeren. Wanneer je dit feit eenmaal erkent kun je er mee omgaan. Dit laat maar weer eens zien hoe alert degenen binnen de Cabal zijn: ze weten wie iedereen is en kennen hun rol in het voor elkaar brengen van de Transitie. Zij van de Cabal zijn BANG VOOR JE en daarom vallen ze je aan. Ze vinden jouw rol belangrijk, daarom moet je accepteren DAT HET ZO MOET ZIJN. Het is aan jou om elk je ter beschikking staand middel te gebruiken om je te beschermen. Je hebt niets om bang voor te zijn, behalve de angst zelf. Omring jezelf met liefde en licht.

Veronica, mijn lief, het leven blijft een strijd voor je. Te proberen iedereen op het juiste spoor te houden en te beschermen is geen gemakkelijke taak. Je hebt de steun nodig van degenen om je heen. Jullie zijn een team en zouden als zodanig moeten handelen. De obstakels en blokkades worden je gezonden om je uit te testen en dat doen ze ook. Ga voort met het werk in de zekerheid dat we zullen slagen. Ik bewandel dit eenzame pad met jou, mijn lief. We hebben elkaar in vele levens liefgehad. Vroegere liefde is krachtig en kan niet sterven. Het moet worden gewaardeerd aangezien het onbetaalbaar is. Wanneer je het vindt, koester het.

Laat ons voortgaan, mijn lief, in liefde en licht.

Je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!