Home > Nederlands > Montague Keen, September 23, 2012

Montague Keen, September 23, 2012

23 september, de dag dat jij mijn bruid werd. Ons geluk was zo groot dat we dachten dat we voor altijd door zouden gaan. We gaan altijd door, maar niet op de manier die we dachten. Nu assisteer ik je met wat jouw werk op Aarde is en als zodanig moet worden gezien. Er zullen tijden zijn dat je niet in staat zult zijn met me te schrijven; mensen zullen dat begrijpen. Ik waarschuwde je al dat het niet makkelijk zou zijn, dat er hindernissen op de weg zouden zijn. Je vastberadenheid om te slagen is prijzenswaardig. Dit is je goddelijke pad. Ik kan slechts assisteren. Er zijn vele anderen aan deze kant van het leven, die hun licht laten schijnen op wat gedaan moet worden. Vergewis je er alsjeblieft van dat je altijd gegrond bent. De aanval op jou, afgelopen zondag, in het volle daglicht en met anderen bij je, zou moeten dienen als waarschuwing om altijd op je hoede te zijn. De duistere garde vecht voor haar bestaan. Ze zal iedereen bevechten die hen belicht. Je hebt rust nodig. Je kunt dit niet alleen op je schouders nemen. Ik ben blij te zien dat alles duidelijker wordt. Je hebt nooit je verbinding vermoed met bepaalde plaatsen gedurende je vele levens op Planeet Aarde.

Alle pogingen om een derde wereldoorlog te beginnen met Iran hebben gefaald. De mensen van Iran hebben geen verlangen een oorlog uit te vechten met wie dan ook. Het zijn er maar een paar die oorlog willen. Het wordt tijd dat het moorden stopt. Er zal geen plaats zijn voor oorlogshitsers wanneer de mensheid terugkeert naar het licht. Wanneer de meerderheid zijn trilling verhoogt zien ze duidelijk de manipulatie door enkelingen en wijzen ze het af. Ze willen niet langer beduveld worden in het accepteren van valse ‘redenen’ waarom er oorlog moet zijn. Jullie weten dat dezelfde ‘redenen’ al eeuwen gebruikt werden; steeds weer dezelfde oude formule. Het zal alleen niet meer werken. De zielloze enkelingen moeten daar maar eens over nadenken.

Wie op Aarde zal geloven dat er een ‘Buitenaardse invasie’ zal plaatsvinden! Wie zou een gevangenisplaneet willen binnenvallen, behalve dan om de mensheid te bevrijden van de door de Cabal veroorzaakte slavernij. Jullie zouden ze met open armen moeten verwelkomen als jullie redders als ze zouden ‘binnenvallen’.De Cabal heeft deze invasie – ‘project Bluebeam’ – al jaren voorbereid. Het was slechts een kwestie van tijd voordat ze het uit zouden voeren. Ze hebben de technologie voorbereid en waren klaar voor actie. Maar de mensen zijn nu wijzer en zijn niet langer voor de gek te houden met verkeerde informatie en hysterie, wat in het verleden wel werkte. Het licht der waarheid schijnt helder in jullie wereld en wordt elke dag helderder. Het grote ontwaken is bezig. Het kan niet worden gestopt. 2012 is jullie jaar om te realiseren wie jullie zijn en waartoe jullie in staat zijn wanneer de ketenen verwijderd zijn. Jullie zullen vrij zijn om van het leven te genieten op een planeet van vrede en harmonie. Het is niet langer een droom, het gebeurt. Jullie moed en bereidheid om de waarheid te onderzoeken heeft dit tot stand gebracht. Teruggaan is geen optie.

Het zal leuk zijn jullie ware geschiedenis te leren kennen. Dit alleen al zal een enorm verschil maken. Geschiedenis moet op feiten gebaseerd zijn, niet op fictie. De enkelen die verantwoordelijk zijn voor het creëren van de fictie zullen worden neergezet als de fraudeurs die ze zijn. Het zal sommigen van streek maken dat ze compleet in de fraude trapten en deze geloofden. Ze zijn niet alleen: zo velen accepteerden dit of werden door het zwaard gedwongen dit te aanvaarden. Helaas werden degenen die weerstand boden gedood. De wil om te overleven dwong velen de valse doctrines te aanvaarden. Ongelukkigerwijs gaven ze dit generatie na generatie door. Dit is hoe ze overleefden. Wanneer de duisternis volledig is opgeheven zullen jullie het begrijpen en het leven ervaren als nooit tevoren. Het zal een plezierige ervaring worden. Het duister kan niet en zal niet overleven in het licht. Jullie daarentegen zullen de Lichtwezens worden die jullie zijn.

Veel wordt klaargezet om dit te bewerkstelligen. Jullie hoeven niet lang te wachten. Beide zijden van het leven werken tezamen als eenheid. Het is een gezamenlijke operatie. We zijn er bijna. De timing is juist. We hebben lang gewacht om dit voor elkaar te krijgen. Het was noodzakelijk dat bepaalde mensen op hun plek zijn zodat er een rustige transitie kan zijn.

Ierland zal een grote rol spelen in het herstellen van de waarheid. Het zal worden onthuld als het Heilige Land van het Arische Volk – de mensen van het Licht. Hun licht zal opnieuw helder schijnen als ze naar de vier hoeken van de Aarde reizen, zoals ze in vroeger tijden deden, om hun licht met anderen te delen. Ierland is klaar om de geheimen prijs te geven die zo bruut werden verborgen of vernietigd door degenen die de controle overnamen. De Ieren, overal, zullen de waarheid omarmen. Alle naties komen in vriendschap samen, nooit meer om oorlog te verklaren of anderen te onderdrukken uit hebzucht of voor controle. De Ieren moeten hopen dat Mr. Kenny de onschuldige kinderen die hij niet zo lang geleden verdedigde niet in de steek laat, nu hij gefêteerd wordt door degenen die hen genadeloos misbruikten en uitpersten. Jullie zijn een heel eind gekomen in dit jaar 2012. Er moeten nog wat laatste fasen worden doorlopen, en nu jullie open en wijzer zijn kunnen jullie zien dat het eindresultaat binnen bereik is.

Mijn lieve vrouw heeft veel op haar schouders rusten. Begrijp alsjeblieft dat ze af en toe elders moet zijn om in jullie belang te werken. Op een dag zal ze het uit kunnen leggen en zullen jullie de waarheid omtrent onze samenwerking kennen. Veronica en ik zijn in vele levens samen geweest, dus samenwerken is voor ons heel natuurlijk.

Mijn lief, probeer kalm en gegrond te blijven. Anderen zullen je helpen. Je weet wat er gedaan moet worden. Vertrouw er op dat in alle noodzakelijke hulp wordt voorzien. Ik, en anderen, zullen altijd aan je zijde staan.

Voor altijd, je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!