Home > Nederlands > Montague Keen, 23 juni 2013

Montague Keen, 23 juni 2013

De plannen om het internet aan te vallen konden niet doorgaan omdat goede mensen hun informatie wereldwijd deelden zodat het onmogelijk werd voor de Cabal om hun plannen uit te voeren. Het is belangrijk dat jullie van deze ervaring leren. Realiseer je dat je niet machteloos bent. Zoveel landen waren zich bewust van de plannen om het internet aan te vallen. Daarom vindt de Cabal het steeds moeilijker om hun plannen geheim te houden.

Door samen te werken, bij elkaar te komen en als geheel in actie te komen, zal de mensheid overleven. Jullie hebben de Cabal niet nodig om te overleven. Hun plannen voor de mensheid zijn afschuwelijk, maar ze worden blootgelegd. Samen kunnen jullie voorkomen dat ze uitgevoerd worden. Laat je niet inpakken door hun minzame woorden, hun valse blijken van vriendschap en de pretentie dat ze werken voor het welzijn van het volk.

Zoals het Ierse lid van het Parlement Clare Daly zo welbespraakt zei, het is tijd om het beestje bij zijn naam te noemen. Het is tijd voor vrouwen om de zeggenschap weer over te nemen. Met goede mannen aan hun zijde, samenwerkend, kunnen ze vrede, harmonie en gelijkheid in no time herstellen. De machthebbers zijn allemaal deel van de Cabal, gewoon marionetten die orders opvolgen en die bereid zijn om alles te zeggen wat nodig is om de menigte onder controle te houden.

Vraag hen aan wie ze trouw verschuldigd zijn. Terwijl je wakker wordt zul je dit steeds vaker zien. Als het grotere plaatje van je situatie steeds duidelijker wordt zul je geïnspireerd raken over wat je moet doen en wie je kunt vertrouwen. Zorg ervoor dat je altijd gegrond blijft. Dit is heel belangrijk in deze tijd. Zend veel liefde naar hen die plannen hebben om alles wat je dierbaar is te vernietigen, ze kunnen liefde niet hanteren. Zend ook liefde naar hen die aangenomen zijn door leden van de Cabal, zodat ze tot het licht zullen terugkeren. Vraag hun Hoger Zelf om de liefde en bescherming die jij hen stuurt te accepteren. De macht van liefde kent geen grenzen.

Velen van jullie maken zich zorgen over de plotselinge vermoeidheid die je overvalt. Sluit gewoon je ogen en sta het veranderingsproces toe dat nodig is voor jullie lichamen, want dit is essentieel om naar een hogere dimensie te kunnen gaan. Verwelkom deze veranderingen. Ze zijn waar jullie op gewacht hebben. Vanzelfsprekend zal de Cabal alles doen wat in hun macht ligt om te voorkomen dat jullie bewustzijn stijgt. Maar jullie hebben niets te vrezen. Het is een natuurlijk proces, verwelkom het. Jullie lichamen zullen wat ongemak en pijn moeten verduren als ze deze veranderingen verwerken. Wat je moet begrijpen is dat dit een natuurlijk proces is en dat het niet nodig is om te schrikken of medisch advies in te winnen. Je hebt er geen enkel medicijn voor nodig. Je bent alleen je trilling aan het verhogen, dat is alles.

Wees je bewust van alle desinformatie die er op je afgestuurd wordt. Controleer alle “feiten” zelf. Hou je ogen goed open en accepteer nooit meer dat wat je verteld wordt dat je ziet. Accepteer alleen wat je zelf kunt zien.

Neem de leiding over je eigen leven en stop met je als schapen te gedragen waarmee je anderen toestaat jou te controleren.

Religies werden gecreëerd om door middel van ANGST volgzaamheid af te dwingen. Ze verzuimden jullie te vertellen dat jullie allemaal een VRIJE WIL hebben, dus het is aan jou om te bepalen wat je accepteert of niet. Alle religies heersen door angst. Dit werd gedaan om jullie te controleren. Het is tijd dat LIEFDE die angst gaat vervangen. Als je met liefdevolle ogen kijkt verandert alles ten goede.

Dit is een tijd van grote verandering, dus ga met de stroom mee. De juiste mensen zullen je voorwaarts leiden naar het licht. Bovenal, het moorden zal stoppen. De ontvoering van onschuldige kinderen zal stoppen en de verantwoordelijken zullen ontmaskerd worden, want dit is de meest gruwelijke misdaad en het kan nooit gebeuren in het licht. Er zijn er die zo corrupt zijn dat ze zichzelf van de Aarde moeten verwijderen. Maak je geen zorgen, alles zal zich voltrekken zoals het moet. Wij, in de Geest, overzien de Transitie en bemoedigen en steunen diegenen die zich uitspreken. Dit is hun gekozen pad. De Cabal is zich bewust van hen die een missie uit te voeren hebben. Dus ze bekijken hen totdat ze actief worden, proberen ze dan te verleiden om het pad te verlaten of vallen ze aan en implanteren hen in een poging om te voorkomen dat ze hun missie afmaken. Soms wordt geld gebruikt als een verleiding om ze weg te lokken. Zij die nu op Aarde zijn met een specifieke taak moeten op hun hoede zijn. Bescherm jezelf, want er zijn overal roofdieren die elke verleiding zullen gebruiken om je te laten afdwalen van je pad.

Eén van je vertrouwelingen wordt gebruikt om jou te bereiken en je problemen te bezorgen. Jij, mijn lief, bent je heel goed bewust van hun werkwijze. Als zulke mensen ineens belangstelling voor je hebben en je financiële ondersteuning bieden is er geen genie voor nodig om te snappen dat ze een agenda hebben. Zij weten dat als jij je ware pad volgt, jij hun plannen zou kunnen blootleggen. De Cabal zal er alles aan doen om aan de macht te blijven. Ze zullen zelfs “vriendschap” sluiten met hen die zij verachten.

Dit is een zeer belangrijke periode op Aarde omdat er zoveel veranderingen gaande zijn op zoveel verschillende niveaus. Lichamelijk, emotioneel en spiritueel worden jullie wie je werkelijk bent – spirituele lichtwezens. Je weet dat duisternis niet kan bestaan in het licht. De boeien die de Cabal jullie had opgedrongen vallen weg en jullie beginnen je vrij te voelen. Vrij om je eigen gedachten te hebben. Je opent je voor wie je werkelijk bent en waartoe je in staat bent. De Cabal is er bang voor omdat jullie zoveel machtiger zijn dan zij. Als je dit eenmaal begrijpt is het gedaan met de Cabal. Ze planden de vernietiging van de mensheid en dit kon niet worden toegestaan. Jullie allen die van het licht zijn, zijn op Aarde om zeker te stellen dat dit niet zal gebeuren. Jullie zullen slagen.

Vergeef me dat ik zo serieus ben, vandaag, maar dit zijn serieuze tijden. Mijn lieve vrouw heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze heeft veel te doen.

Mijn lief, wij zullen doorgaan met onze plannen, ongeacht hen die misschien zullen afhaken.

Altijd, je liefhebbende, Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Alja


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl