Home > Nederlands > Montague Keen, 15 november 2015

Montague Keen, 15 november 2015

WAARHEID HEEFT NOG NOOIT EEN WET NODIG GEHAD OM HET TE BESCHERMEN, MAAR EEN LEUGEN ZEKER WEL.

Jullie, mijn vrienden, zullen in de komende maanden aanleiding hebben om je deze woorden te herinneren. Jullie zijn door velen gewaarschuwd dat "zij" tot het uiterste zullen gaan om een Derde Wereldoorlog te beginnen. Jullie moeten hierop voorbereid zijn. Weet dat de aanval niet specifiek op jullie land is gericht. Het is enkel een middel tot een doel. Jullie liefde moet naar Parijs gezonden worden om Frankrijk te helpen zich te herstellen van deze wrede aanval op haar volk. Dit is de tweede keer dat Frankrijk gebruikt werd om angst in Europa te creëren. Iedere keer wordt dezelfde strategie gevolgd. Kijk terug in de geschiedenis en onderzoek het voor jezelf. De massa laat zich eenvoudig meevoeren, dus is het aan de ontwaakten om ervoor te zorgen dat jullie niet onder druk gezet worden om meer wetten te accepteren die jullie vrijheid zullen inperken; of moet ik zeggen: het kleine stukje vrijheid dat jullie nog over hebben.

Zie hoe snel de MARIONETTEN waren om jullie te vertellen dat het ISIS was. Dit is een oorlogshandeling, hopen ze! DEZE PRECIES DEZELFDE MARIONETTEN DIE ISIS HEBBEN GECREEERD, hebben haar eveneens bewapend en gaan door haar te voorzien van wapens. Ze vragen jullie te geloven dat ISIS zo dom is om een paspoort op hun plaats delict achter te laten. Kun je nagaan!

In het hele bloedbad en de chaos van 9/11, werd een in perfecte conditie verkerend paspoort gevonden, die aan een van de piloten toebehoorde. Een piloot van wie jullie gevraagd werd te geloven dat hij een vliegtuig een gebouw in liet vliegen, dwars door stalen kolommen heen.

Bij het Charlie Hebdo incident zagen jullie een man in beeld die, van dichtbij door het hoofd geschoten, op de grond lag, maar er kwam geen bloed uit het hoofd van de man. Nogmaals scheen een paspoort te zijn achtergelaten op de plaats delict. Waarom zouden deze moordenaars hun paspoorten als visitekaartje achterlaten?

Europa is in staat van beleg. Luister naar de woorden van BARBARA LERNER SPECTRE waarin ze onomwonden vertelt, wie er verantwoordelijk is voor wat er in Europa gaande is. Bestudeer de eeuwenoude geschiedenis van Europa en realiseer je wie jullie zijn. Ik kijk met zoveel verdriet naar wat er gedaan wordt door degenen die niet eens thuis horen op de Aarde.

Voor de mensen in Europa, onthoud dat jullie een krachtige geschiedenis achter jullie hebben. Kom samen en ondersteun elkaar in deze traumatische tijd. Jullie ware vijanden hebben hun standpunt bepaald. Jullie moeten samenkomen en jezelf beschermen.

Moorden om politieke doeleinden te bereiken is altijd aan de orde geweest. Jullie hoeven alleen maar naar jullie geschiedenis te kijken. Dergelijke moorden gaan altijd aan een oorlog vooraf. Op 9/11, werden 3000 mensen geofferd zodat "ZIJ" Irak konden aanvallen om zo al het historische bewijs te vernietigen dat daar te vinden was. Tijdens de aanval op Parijs, aarzelden de marionetten niet om jullie wijs te maken dat het “EEN DAAD VAN OORLOG" is. EEN OORLOG DIE ZE ZO GRAAG WILLEN EN NODIG HEBBEN.

Zijn jullie voldoende ontwaakt om te zien wat jullie wordt aangedaan? Ze weten dat schapen zo eenvoudig zijn mee te voeren. Als jullie wakker zijn kun je duidelijk zien wat er gedaan wordt en wie het doet. Jullie staan pal en weigeren bij een oorlog te worden betrokken, of dat beetje vrijheid wat jullie nog hebben op te geven. Wees wakker en bewust, en wees waakzaam m.b.t. wat er wordt voorgesteld teneinde nog meer inmenging in jullie levens te krijgen.

Dit is een moeilijke tijd voor jullie allemaal. Het is altijd het donkerst vóór de dageraad. Wat ze ook doen om ANGST te veroorzaken, weet dat ze hun macht aan het verliezen zijn en dat jullie iedere dag sterker worden. Jullie licht ontmaskert en elimineert hun duistere macht. Ze kunnen niet langer verhullen wat ze doen. Jullie doorzien hun oplichterijen en hun aanvallen, dus voelen ze zich ontmaskerd. Degenen die hen nog steeds dienen en steunen zouden eens over hun eigen toekomst na moeten denken. De cabal kan sommige mensen enige tijd voor de gek houden, maar niet alle mensen de hele tijd.

Voor degenen onder jullie die iets over jullie ware oorsprong willen weten: Michael Tsarion: DE IERSE OORSPRONG VAN DE BESCHAVING. Te zien op YouTube, speelduur 9 uur 33 min. Het behandelt alles wat de mensheid moet weten.

Wij in de Geestenwereld hebben veel respect voor Michael Tsarion. Zijn begrip van jullie oude geschiedenis is ongeëvenaard. Michael is één van de “groten” van jullie tijd waarnaar geluisterd zou moeten worden. Jullie hebben allemaal hulp nodig om te begrijpen waarom de dingen op Aarde zijn zoals ze in deze tijd zijn.

Jullie kunnen je niet verstoppen en doen alsof het niet gebeurt. Het is allemaal om jullie heen. Jullie kunnen je nergens verbergen. Kom het onder ogen en doe er wat aan. Ik beloof je dat ze bang voor jullie zijn, aangezien jullie de 99% zijn. Accepteer niets zoals het op het eerste gezicht lijkt. Controleer zelf alle feiten. Mensen worden betaald om jullie valse informatie te geven via televisie en kranten. Spoedig zullen ze niet meer met zichzelf en de LEUGENS en PROPAGANDA, waarvan zij voor publicatie verantwoordelijk zijn, kunnen leven. Wie kun je vertrouwen? Vertrouw, na grondig onderzoek van de feiten, alleen jezelf. Jullie toekomst ligt in je eigen handen. Behandel die met zorg, hij is kostbaar.

Doe alleen zaken met jullie Schepper. Verbind je met je spirituele kant en laat je altijd leiden door je hart, bij elke beslissing die je neemt. Wordt weer de persoon waarvan je weet dat je het bent, vóór de bemoeienis door degenen die de controle over de Aarde overnamen en jullie de verkeerde kant op stuurden. Jullie zielen hadden vele levens; net als een acteur speelde je vele rollen. Soms moest je lessen leren, andere keren was je de leraar. Je bent je ziel, niet de overjas die je nu draagt. Je ziel is vele duizenden jaren oud. Het is de ware jij. Wanneer je leven op Aarde voorbij is zul je terugkeren naar wie je waarlijk bent. Dan, en alleen dan, zul je alle antwoorden kennen.

We proberen jullie te inspireren om te worden wie jullie in staat zijn te worden en jullie te helpen de Aarde te redden van degenen die haar willen vernietigen. Wees sterk, mijn vrienden.

Mijn lief, zaken zullen gemakkelijker worden. Het is moeilijk voor me om getuige te zijn van hetgeen gedaan wordt om je tegen te houden. Wees sterk, steun elkaar en kijk naar de toekomst.

Altijd, je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!