Home > Nederlands > Montague Keen, 22 juni 2014

Montague Keen, 22 juni 2014

Ik vraag jullie om alsjeblieft de informatie te overdenken die Veronica en Andrew jullie proberen aan te dragen. Het is belangrijk dat je de WARE GESCHIEDENIS begrijpt.
Waarom jullie werden voorgelogen en hoe die leugens sindsdien zijn gebruikt om alles te manipuleren. Het is niet makkelijk voor mijn vrouw om zo’n enorme verantwoordelijkheid te dragen op haar leeftijd. Er zijn mensen die de moeite hebben genomen om hulp aan te bieden.
Ik wil nu graag mijn diepe dankbaarheid uiten aan de jongeman die mijn vrouw bezocht heeft en foto’s heeft gemaakt van de portalen en lichtwezens in ons huis.
Hij heeft het nu mogelijk gemaakt voor mijn vrouw en een vriend om terug te keren naar TARA om nog meer energie te bevrijden. Zijn aanbod van hulp wordt gewaardeerd aan beide zijden van het leven.

Werk alsjeblieft mee met Veronica op TARA, maandag 23 juni om ongeveer 10.00 uur. Verbind je via meditatie en maak deel uit van de verlossing van de energie die bedoeld was om je te binden en in duisternis te houden. Dit is je grote kans om alles ten goede te laten keren ten gunste van ieder mens op Aarde. Volg je hart, want je hoofd bevat alleen wat het corrupte regime je geleerd heeft.

Nieuwe deuren zullen nu voor je open gaan. Je zult keuzes moeten maken; volg je het licht of volg je de angst en blijf je in de duisternis? Zo’n beslissing is van jou en van jou alleen.
Er wordt veel moeite gedaan om het kleine beetje vrijheid dat jullie hebben te verwijderen en jullie regeringen zijn continue bezig jullie vrijheid uit te hollen. Hun agenda wordt met de dag beter zichtbaar. Zoals ik constant zeg; JULLIE zijn de meerderheid en jullie regeringen zijn machteloos zonder jullie assistentie. Ze vrezen dat jullie wakker worden en dit gaan beseffen.

Mijn lieve vrouw heeft zoveel te doen, want ze moet 22 juni om 6.00 uur vertrekken naar Ierland. Denk serieus na over wat zij en Andrew bekend hebben gemaakt. Wees in de geest bij haar in Ierland.

Ik ben trots op je, mijn lief. Beide kanten van het leven zijn met je. We zullen slagen!

Altijd, je aanbiddende
Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Alja

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl