Home > Nederlands > Montague Keen, 29 juni 2014

Montague Keen, 29 juni 2014

De wereld van Spirit wil samen met jou al diegenen danken die je bezoek aan Ierland een klinkend succes hebben gemaakt. We hebben elk moment ervan gedeeld met jou. Je bent er weer in geslaagd meer van de geblokkeerde energie te bevrijden. Het zal tijd en moeite kosten om het compleet te bevrijden. Daarom, mijn lief, is het nu beslist noodzakelijk dat je naar Ierland verhuist. Al dit heen en weer gereis is teveel gevraagd van jou. Nogmaals zal ik het herhalen: Ierland is de sleutel die alles zal ontsluiten.

We hebben je naar de perfecte plaats geleid om deze transitie plaats te laten vinden. Niets gebeurt toevallig; zelfs voordat het gezien was had D. de potentie ervan al herkend. Het is de gekozen plek. Nu moet je om hulp vragen om het te kunnen kopen voor de Stichting. Het zal ons eerste centrum worden. Ierland ontwaakt. Het heeft de kracht nodig om weg te lopen van de indoctrinatie door het Vaticaan. Het moet de werkelijke geschiedenis onder ogen zien en herkennen wie de mensen van Ierland zijn.

Jij, mijn lief, kent de 2 sleutels die volledig omgedraaid moeten worden. Je begon dit proces op 26 mei en ging ermee verder op 23 juni. Het kost tijd, moeite en, helaas, geld. Wij zijn MM. dankbaar die dit laatste bezoek mogelijk heeft gemaakt. Elke stap verzekert een snel en succesvol proces. Jullie wereld is in gevaar en bepaalde facties doen nog steeds hun uiterste best om een “reden” voor de Derde Wereldoorlog te veroorzaken. Alle mensen van het licht moeten samenkomen om te voorkomen dat dit gebeurt. We vragen veel van je, mijn lief. We trachten de juiste mensen op je pad te brengen om je verder te helpen. Je kunt dit niet alleen doen. Ik beloof je dat de juiste mensen aan je zijde zullen staan, we zullen daarvoor zorgen. Hoe eerder het onsluiten van deze energie voltooid is, hoe beter het is voor de mensheid. Het lijden in jullie wereld moet stoppen en zij die het veroorzaken moeten verdwijnen van onze planeet.

Totdat de verschrikkingen, die tot nu toe verborgen werden, openlijk getoond worden en mensen volledig beseffen dat ze verraden zijn door diegenen die ze dachten te kunnen vertrouwen, zal er geen vooruitgang zijn. Je moet dit zien. Je moet mensen zien zoals ze zijn en niet zoals je voorgespiegeld wordt dat ze zijn. Onplezierige feiten moeten onder ogen gezien worden en er is geen ontsnappen aan. De Cabal heeft een fantasiewereld gecreëerd met mensen van wie je wordt aangemoedigd deze te respecteren, maar nu gaat het doek op en de waarheid zal onthuld worden in al haar lelijkheid. Het zal niet makkelijk zijn om te accepteren dat je voor de gek bent gehouden door deze mensen. We vragen van jullie dat je kalm en waardig met hen zult omgaan. Ze weten dat hun tijd erop zit. Velen zullen zich aan je genade overleveren en zullen verwachten dat je begrip toont. Velen werden in situaties geboren die ze niet hadden uitgekozen. Bekijk elke zaak individueel. Veroordeel ze niet allemaal. Velen zullen oprecht berouw hebben en om genade smeken. Onthoud dat ze alles zullen verliezen dat ze ten koste van jullie opgebouwd hadden. Ze vrezen jullie.

Jullie hebben vrienden van andere planeten die klaar en bereid zijn om jullie te helpen. Je hebt niets te vrezen. Wees bereid om te helpen en te adviseren, vooral hen die nog in de 3 dimensionale modus zitten. Dingen gaan snel vooruit, dus wees klaar om in te springen als je bericht krijgt. We zullen zaken op hun plek zetten zodat bepaalde operaties zonder problemen kunnen verlopen. We zullen aangeven wanneer je actie nodig is. Niets komt van de grond totdat we het startsein geven. Jou is verteld wat je kunt verwachten, dus wees voorbereid en klaar voor actie. Dit is het Goddelijke Plan, het kan niet gewijzigd worden of voorkomen. Hen die je vertrouwt weten wat er van hen verwacht wordt en zij zullen er voor je zijn. Het heeft veel jaren gekost om dit plan te laten rijpen. De tijd zal rijp zijn als wij het startsein geven. Jij, mijn lief, hebt je vele jaren voorbereid voor dit moment. Je werd geleid naar veel plaatsen en mensen zodat dit bereikt kon worden en dat zal het ook.

Onze centra zullen essentiëel zijn omdat mensen advies en begeleiding nodig hebben. We zullen helpen en adviseren bij het verbouwen van voedsel dat veilig is voor consumptie en bij het maken van veilige medicijnen. Alle natuurlijke producten zullen de ziektes verdrijven die veroorzaakt werden door de vergiftiging van jullie voedsel, water en lucht. Dit is een essentiëel onderdeel van het proces dat je moet doorlopen om naar het licht te komen. We hebben aan alles gedacht. We zullen je niet teleurstellen.

Ga alsjeblieft door met het werk aan de leylijnen. Jullie zijn succesvol in het verwijderen van de blokkades van deze energie. Dit werk is essentiëel, dus gebruik je geest om je te verbinden met Tara en Uisneach om ook hun energie te bevrijden. Jullie doen geweldig werk. Op een dag zul je zien hoe je moeite beloond werd. Jullie nemen de controle over bevrijden dat wat jullie toebehoort. JULLIE ZIJN DE SCHEPPERS VAN JULLIE NIEUWE WERELD. HET IS EEN OPWINDEND AVONTUUR. LAAT VREDE EN HARMONIE JE DOEL ZIJN. Je zult versteld staan om te zien hoe eenvoudig het is om alle “redenen” voor oorlog te verwijderen. Zij die nu nog oorlog eisen zullen niet langer bij jullie zijn.

Andere planeten kijken toe hoe jullie de weg wijzen. Help hen om je heen om te begrijpen wat er gebeurt, word hun gids, deel je kennis. Als je naar voren stapt in het licht zul je automatisch hen om je heen meenemen. Dit is een immens leerproces voor jullie allemaal. Wees bereid om alle geloofsystemen terzijde de schuiven die bedoeld waren om je gevangen te zetten.

We hebben dit Centrum in Ierland nodig als ontmoetingsplaats waar mensen kunnen komen die hulp nodig hebben. Het kan voor verschillende bijeenkomsten gebruikt worden, conferenties, seances, natuurlijke behandelingen, enz. Help Veronica alsjeblieft om het te kopen. Ze zal 6 centra opzetten over de hele wereld voordat ze overgaat naar Spirit. Ze zal mensen achterlaten die haar werk voortzetten en die in elk land van de wereld een centrum zullen opzetten. Dat is ons doel. Alsjeblieft, help ons dit te bereiken. Ons werk moet doorgaan. Op z’n tijd zul je begrijpen waarom het zo moet zijn.

Mijn lief, we gaan vooruit. Het harde werken in Ierland betaalt zich terug. Houd contact met de mensen die je ontmoet hebt. We zijn op weg naar succes. Anderen zullen naar voren treden om deze zware last met je te delen.

Ik ben met je in Spirit. Altijd aan je zijde. Je aanbiddende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Alja

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl