Home > Nederlands > Montague Keen, 15 juni 2014

Montague Keen, 15 juni 2014

Het licht verspreidt zich, mijn lief. Het zware werk betaalt zich uit. De leylijnen worden geactiveerd. Waarheid wordt zichtbaar en het wordt ontmaskerd en besproken. Hier hebben we een aantal jaren naar toe gewerkt: de verwijdering van de onzichtbare tralies die jullie omsloten en gevangen hielden.

Je kunt erop wachten dat de cabal gaat vechten. Ze zullen niet stilletjes vertrekken. Het is publiekelijk bekend dat ze het plan hebben om ‘’false flag’ incidenten in verschillende belangrijke plaatsen in de wereld te gebruiken op 22 juni. Door hun intentie openbaar te maken kan het zijn dat ze zich bedenken om te voorkomen dat ze zichzelf nog verder blootgeven. Ze zitten in een defensieve modus. Er zijn een paar facties die willen doden en vernietigen wat ze kunnen aangezien ze slechte verliezers zijn.

Mijn lief, ik moet je wijzen op een organisatie die ten doel heeft jouw werk en reputatie te vernietigen. Ze geven valse informatie uit over jou en je werk. De leden ervan proberen te voorkomen dat anderen, zoals Andrew Bartzis, met je samenwerken. Ze benaderen iedereen die met je in contact staat. Degenen die echter STERK in hun geloof en overtuigingen staat zal zich niet op andere gedachten laten brengen. De cabal laat geen steen op de andere in haar verlangen jou te vernietigen.

Jouw werk met Andrew Bartzis moet doorgaan. De mensheid is klaar om de WAARHEID te vernemen. De informatie die jij en Andrew openbaar willen maken op 20 juni zal zoveel ontmaskeren en verklaren omtrent Ierland tot Iran. Het is noodzakelijk over deze informatie te beschikken om te begrijpen wat er vandaag de dag in jullie wereld wordt gedaan. Het zal velen van jullie verrassen en het zal de leugens en de corruptie die de mensheid op haar knieën heeft gebracht aan de kaak stellen. Er werd tegen jullie gelogen en deze leugens hebben jullie zo veel gekost. Deze informatie werd met succes verborgen gehouden. Het was de eerste stap die gezet werd om de mensheid gevangen te zetten. Als jullie weten wat er werd gedaan valt alles op zijn plek.

Jullie hebben gedurende 2000 jaar in duisternis geleefd. Nu hebben jullie de kans je wereld te veranderen en opnieuw complete Lichtwezens te worden. Wanneer de duistere garde volledig verwijderd is zullen jullie je herinneren waar jullie eens, in het verleden toen jullie volledig begrepen hoe het universum werkte, toe in staat waren. Jullie waren er onderdeel van, voordat de trilling werd veranderd. Nu moeten jullie je geest openen voor alle mogelijkheden. De ruimte is geen grens. Jullie kunnen sneller gaan dan het licht. Nogmaals zal bewezen worden dat de wetenschappers het mis hebben. Dingen kunnen materialiseren en dematerialiseren; dit is al vastgesteld. Alles is gedachte, alles is trilling. De mensheid begreep dit, duizenden jaren geleden, voordat ermee werd geknoeid zodat de cabal de controle over kon nemen. Ik heb al vele malen uitgelegd dat dit is hoe Ierland en Egypte in staat waren zich te verbinden. De mensen daar hadden boten noch vliegtuigen nodig. Nu komen deze vaardigheden terug. Bedenk eens hoe opwindend dit zal zijn. Jullie beperken jezelf door gebrek aan verbeelding. In de toekomst zal alles mogelijk zijn.

Jullie zijn in deze tijd op Aarde om deze veranderingen tot stand te brengen. Niemand kan jullie tegenhouden, zelfs de duistere garde niet. Ze hebben zoveel moeite gedaan om dit hun wereld te maken, maar ze faalden. Ze graven hun eigen graf door te blijven proberen te slagen.

LIEFDE IS DE SLEUTEL die alles kan fiksen. Grote vreugde wacht jullie. We komen allemaal tezamen als EEN. Wanneer de Mens eenmaal begrijpt hoe het universum werkt zullen we kennis over deze veranderingspatronen verspreiden. Dan zullen jullie op zielsniveau leven. Dat is de tijd waarvoor jullie gebeden en waarop jullie gewacht hebben. Jullie inspanningen hebben dit veroorzaakt, speciaal die prachtige zielen die gewerkt hebben en nog steeds werken aan de leylijnen, de obelisken en alle controlesymbolen. Jullie zijn je nu volledig bewust van het feit dat deze gebruikt werden om jullie gevangen te zetten en jullie weigeren toe te staan dat dit voortduurt.

Ik ben me ervan bewust, mijn lief, dat we heel veel van je vragen. Je stemde in met dit werk voordat je naar de Aarde terugkeerde. Ja, het is noodzakelijk dat je volgend weekeinde naar Ierland teruggaat om voort te zetten wat je vorige maand begon. Dat was een groot succes en de resultaten waren voor iedereen zichtbaar. Er zal hulp komen om dit makkelijker voor je te maken. Je begrijpt wat er gedaan moet worden. Ierland ontwaakt voor de verschrikkelijke waarheid omtrent wat haar mensen doormaakten gedurende de Vaticaanse Heerschappij. De gehele mensheid zal niet vrij zijn totdat het Vaticaan wordt ontmaskerd voor wat het feitelijk is. Kevin Annett doet uitzonderlijk werk m.b.t. dit onderwerp. Het zou goed zijn voor jullie beiden elkaar te ontmoeten en waar mogelijk de krachten te bundelen. De verwijdering van het kwaad moet het belangrijkste zijn. Elke laatste overblijfsel ervan moet verwijderd worden.

Alsjeblieft Veronica, geniet van Ierland en haar prachtige energie. De mensen daar zijn het zout der Aarde.

Neem wat tijd om je te ontspannen. We vragen je niet om 24 uur per dag te werken. Je hebt af en toe tijd nodig om te ontspannen en te rusten. Er is geen betere plek op Aarde om dat te doen dan Ierland. Je moet je batterijen opnieuw opladen om ons werk af te kunnen maken.

Voor altijd aan je zijde. Je aanbiddende

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl