Home > Nederlands > Montague Keen, 14 september 2014

Montague Keen, 14 september 2014

LAAT JE NIET AFLEIDEN DOOR JE PROBLEMEN. LAAT JE LEIDEN DOOR JE DROMEN.

Jullie dromen van een rechtvaardige wereld voor iedereen zullen werkelijkheid worden, ondanks alle obstakels die er op je pad werden geplaatst. Er zal gerechtigheid zijn voor alle mensen overal. Wanneer genoeg mensen samen werken met de Geestenwereld zullen we in staat zijn alle foute zaken recht te zetten. Er is op dit moment een enorme campagne gaande om mensen inschikkelijker te maken. Dat wordt voornamelijk gedaan d.m.v. chemtrails. Dit voorkomt dat velen ontwaken. Het verklaart waarom er zoveel meegaandheid is en waarom ze zonder vragen het vermoorden en verminken van kinderen accepteren.

Dit is jullie grote kans een wereld te creëren waar alle leven gewaardeerd en gerespecteerd wordt. Tot nu toe kregen ze jullie zover om alles te aanvaarden wat ze jullie opdrongen. Wanneer er voldoende van jullie ontwaken voor het feit dat jullie het nu kunnen veranderen zullen jullie dat ook doen. Kom uit de angstmodus. Geloof in jullie zelf, want elke dag worden er meer mensen wakker en doen mee. Het vergt moed voor waarheid te staan, bij alles vraagtekens te plaatsen en je eigen beslissingen te nemen.

Er zijn rassen op de Aarde die jullie weg proberen te houden van je spirituele pad. Ik herinner me de eerste keer dat Veronica en ik elkaar de handen schudden en met de Geestenwereld praatten. Zo opgetogen als we waren. Dit zal de norm worden als de Verandering eenmaal daar is en we dichter bij jullie komen. We kijken er naar uit om jullie vragen te beantwoorden, daar zo velen van jullie geen idee hebben hoe het leven er uit ziet aan wat jullie De Andere Kant noemen. Ik kan jullie vertellen dat het fenomenaal is! Zo anders dan het leven op Aarde. Jullie hebben veel om naar uit te kijken.

Deze veranderingen zullen zich binnenkort voltrekken. In werkelijkheid zijn ze al begonnen. Dat is de reden waarom er geduchte pogingen gedaan worden de waarheid te verdraaien en diegenen aan te vallen die de waarheid durven uit te spreken. Het is interessant te zien hoe velen enkel degene die het hardst schreeuwt volgen, zonder zich ooit af te vragen of de waarheid gesproken wordt. Dit is wat schapen doen. Jullie zijn 2000 jaar lang schapen geweest. Het is tijd om opnieuw te beginnen en van het leven op Aarde te genieten, in plaats van het te verdragen. Op het moment dat je tevoorschijn komt uit de duisternis, in het licht, zul je leren te worden wie je werkelijk bent, zonder angst. Denk aan de roos, nog in knop, die als zij groeit, uitbloeit tot de meest prachtige bloem. Zo zal het voor jullie zijn. Jullie licht zal schijnen.

Er zal nooit vrede gevonden worden door middel van oorlog. Het samenkomen van de mensheid in liefde en vertrouwen zal vrede tot stand brengen. Degenen die gevangen blijven in 3D-denken kunnen geen uitweg ontdekken, waardoor ze het aan anderen opdringen. Zij vechten ook voor hun toekomst. Ze vallen nu diegenen aan die er naar streven zich vooruit te bewegen richting het licht. Zoals de spreekwoordelijke SLANG, gebruiken ze listige methodes om onopvallend binnen te komen. Hierna worden hun ware bedoelingen ontmaskerd.

Jij, mijn lieve Veronica, wordt zwaar aangevallen. Het is heel moeilijk geweest. Wie vertrouw je? Wat je ervaart is de afscheiding van hen die zich naar het licht hebben gekeerd van hen die proberen hun 3D-denken en hun manier van leven aan iedereen op te dringen. Degenen van jullie die zich vooruit hebben ontwikkeld naar de 4e en 5e dimensie, vinden het steeds moeilijker te communiceren met hen die nog gevangen zitten in 3D.

Ik raad je opnieuw aan te luisteren naar de opname van de reading die Andrew Bartzis deed op Wolf Spirit Radio, op YouTube. Die reading verklaart zo veel. Ik vraag Andrew: “Sta je achter deze uitleg?” Als dit je eerlijke reading is, waarom heb je dan een knieval gemaakt voor de Cabal? Was je reading zo verschrikkelijk verkeerd? Je had het over Ierland en zijn belangrijke rol, etc. Je gaf Veronica de juiste informatie over D en over hoe hij zich nog niet volledig heeft gemanifesteerd. Je zei dat hij heling nodig had om te accepteren wie hij werkelijk is en dat hij zich moet verbinden met de eenheidsgedachte (in het engels staat er ‘hive-mind’, een ‘hive’ is een bijenkorf) zodat er een vrije uitwisseling van informatie kan zijn. Iedereen moet voor waarheid staan, niet er zich voor verstoppen.

Mijn lieve vrouw heeft zoveel moeten doorstaan de laatste tijd. Er werd gepoogd haar te beroven van haar energie en haar trilling, door diegenen die beweerden van het licht te zijn. Ik verzoek haar te stoppen met het ontmoeten van mensen, behalve degenen die ze vertrouwt. Haar werk wat betreft de Centra zal doorgaan maar alleen het ontwaakte collectief zal meewerken, daar ze volledig begrijpt wat er nodig is wanneer De Verandering zich voltrekt omdat ze onderdeel van de toekomst is. Degenen die nog gevangen zitten in 3D, zullen op een andere tijdlijn doorgaan. Zij die de toekomstvisie delen zullen het begrijpen en met ons samenwerken, om een betere wereld voor iedereen te creëren. Het is triest zo velen te zien die zich nog als schapen gedragen, te bang om de kudde te verlaten en het licht te omarmen. Moed en vastberadenheid zijn nodig om een toekomst te scheppen zonder oorlog en onrecht.

Mijn lief, het is noodzakelijk om te rusten en met vrienden op te trekken. Ik heb je gewaarschuwd dat September en Oktober stressvol en moeilijk te hanteren zouden zijn. De cabal gebruikt alles uit zijn arsenaal in een poging het licht te belemmeren en een ieder aan te vallen die de waarheid aan het licht brengt. Wij, in het netwerk, zijn er altijd voor je. Ons werk zal slagen.

Weet dat je bemind bent, Je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob en MarjaP.S. Ik woon in Londen, Engeland. US postal orders kunnen alleen in de VS geïncasseerd worden. Ze kunnen niet gebruikt worden in Engeland.
Elke financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Veronica Keen
Paypal

Hieronder de IBAN code en de BIC code. Dank je voor je hulp.

IBAN; GB11NWBK60233682587809
BIC; NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl