Home > Nederlands > Montague Keen, 14 April 2013

Montague Keen, 14 April 2013

In de nabije toekomst komt er een moment waarop jullie een beslissing zullen moeten nemen of je pal gaat staan voor waarheid of dat je een lafaard blijft en dat volgt waarvan je denkt dat het de makkelijkste weg is. Laat me je ervan verzekeren: er is geen makkelijke weg. De cabal is niet van plan voor wie dan ook een makkelijke weg te creëren. Zodra er genoeg mensen zijn die bereid zijn pal te staan voor waarheid en licht, zal de cabal weten dat ze, zonder twijfel, gefaald heeft in haar poging de Nieuwe Wereldorde, die ze jarenlang heeft gepland, te vestigen.

Ierland heeft dit net gedaan. De Ieren zijn en masse samengekomen en zeiden duidelijk NEE! Als volk weigeren we aan jullie eisen te voldoen. We willen ons recht!

Wat weerhoudt onze landen ervan om hetzelfde te doen? Ierland heeft voor een blauwdruk gezorgd. Ze hebben ons de weg getoond. Hoe eerder andere landen dit voorbeeld volgen, hoe sneller al het lijden en de angst, veroorzaakt door de bankiers, weggevaagd zal worden. Er is een enorme campagne gaande (die vele landen aangaat) om een derde wereldoorlog te beginnen. Dit kun je elke dag op jullie televisies zien. Er wordt jullie zoveel misinformatie gegeven, soms zelfs zo belachelijk, dat het moeilijk te bevatten is dat sommigen van jullie het nog geloven ook. Het is gewoon de geschiedenis die zich keer op keer herhaalt. Ze veranderen de wereld een klein beetje, de naam van het land verandert, maar het is steeds dezelfde formule. Hun houding is: het werkte in het verleden, dus waarom zouden we het anders doen? De SCHAPEN trappen er elke keer weer in. Dit is hoe geconditioneerd jullie zijn.

Jullie moeten je gedachten zuiveren van al deze propaganda. Dit kan door meditatie en door in je hart te kijken. Jullie gedachten werden door degenen die over jullie heersen gemanipuleerd om te accepteren wat ze jullie vertelden. Het is belangrijk voor jullie overleving om te denken en te handelen vanuit je hart. Laat alle mind-control rotzooi achter jullie. Wordt de soevereine wezens die jullie weten te zijn.

Bid voor begeleiding en gebruik niet de woorden van de religies. Open jullie harten en gebruik je eigen woorden om je met jullie spirituele kant te verbinden. Ieder van jullie heeft een engel wiens doel het is er voor je te zijn. Er zijn ook gidsen uit de geestenwereld die zijn aangesteld om jullie te helpen en te begeleiden. Je hoeft het maar te vragen. Jullie kunnen verbaasd staan omtrent de respons die je krijgt. Het kan allemaal binnen de privacy van jullie eigen huis gedaan worden. Het enige wat je hoeft te doen is jullie hart te openen voor alle mogelijkheden. Dit is de belangrijkste stap die je momenteel kunt zetten. Het is tijd om te worden wie je bent – een ziel die een ervaring heeft op Planeet Aarde. Je missie is de Aarde te redden van de slechteriken die haar voor zichzelf willen. Jullie zijn verantwoordelijk voor elkaar. Jullie moeten samen pal staan: één voor allen en allen voor één.

De cabal kent geen grenzen. Het heeft plannen om de ZADEN te controleren die jullie voedsel produceren. Dit mag niet gebeuren. Toen ik op Aarde was, deed ik veel onderzoek en gaf ik extensief lezingen over dit onderwerp. Jullie moeten de Aarde beschermen. Jullie moeten de omvang begrijpen van de schade die ze de Aarde al hebben toegebracht. Ze konden dit niet doen zonder jullie hulp.

Hoe kunnen jullie dit je medemens aandoen? Jullie doen het feitelijk jezelf ook aan. Snappen jullie dit niet? Jullie ademen hun gif ook in. Hoe kunnen jullie jezelf nog in de spiegel aankijken? Als je dat doet – wat zie je dan? Schamen jullie je niet voor wat jullie doen? Jullie vernietigen de mensheid evanals jullie planeet. Denk geen moment dat de cabal het wel voor jullie opneemt. Jullie zijn niet, en zullen nooit één van hun kunnen zijn. Ze gebruiken jullie alleen maar. Jullie verkopen je ziel aan hen. Op een dag zal dit feit meer dan duidelijk voor jullie worden. Naar wie zullen jullie je dan wenden voor hulp en steun?

Jullie wereld zit in een crisis. Deze crisis is zorgvuldig gemanipuleerd om zoveel mogelijk pijn en ontbering te veroorzaken. Jullie – de 99% - kunnen deze situatie van de ene dag op de andere veranderen. Verstop je niet achter gesloten gordijnen in de hoop dat het weg zal gaan. Dat gaat niet gebeuren. Het is tijd om te zeggen, genoeg is genoeg. Vindt jullie stem: die hebben jullie, dus gebruik hem. Alles wat jullie nodig hebben, is liefde in jullie harten. Wanneer jullie samenkomen en de kracht van die liefde voelen, zullen jullie verbaasd staan omtrent de prachtige energie die het oplevert. Jullie weten precies wat ik bedoel. Jullie ervaren dat bij de Opera, wanneer muziek jullie harten en zielen opent. Het is duidelijk bij grote sportevenementen. Dit is de energie die ontstaat wanneer mensen samenkomen voor een gemeenschappelijke zaak of doel. Vergeet alle etiketten. De mensheid moet samenkomen wanneer een van jullie wordt aangevallen, want het is een aanval op jullie allemaal.

Jullie zagen hoe de cabal het ene na het andere land uitzocht. Wie neemt het voor jullie op als ze voor jullie komen? Laat het niet over aan de David Ickes van de wereld om voor jullie zaak te vechten.

Volg daarentegen zijn voorbeeld en kom op voor waarheid en recht. Verbindt jezelf met degenen van het licht en sta open voor degenen die jullie hulp nodig mochten hebben om zelf het licht te zien.

Het Grote Ontwaken is bezig. Wees er deel van en geniet ervan. De beloningen zijn geweldig.

Alles dat voor jullie verborgen was zal aan het licht komen. Dit is deel van het proces: het is allemaal onder controle. Er zijn er maar weinig op Aarde die precies weten en begrijpen wat er gedaan werd om jullie planeet onder controle van de cabal te krijgen. Jullie planeet wordt omringd door degenen die jullie willen redden. De cabal zal proberen jullie bang te maken door te vertellen dat jullie aangevallen worden. Maar jullie weten dat dat niet waar is. Ze komen in vrede. Ze zijn jullie vrienden. Toon geen angst en sta in je waarheid. De cabal weet dat haar dagen geteld zijn, ze kan niet overleven. Het is gebaseerd op leugens en corruptie. Het is een kaartenhuis dat op het punt staat in te storten… en instorten zal het.

Veronica, ik heb heel vaak over de geestenwereld gesproken. Hoe verbazingwekkend dat is. Het woord wat ik gebruikte was glorieus. Alles is gedachte, je hebt geen taal nodig. Je ervaart harmonie die alle verwachting overtreft en de liefde kent geen grenzen. De pracht en de kleuren moet je ervaren om te kunnen begrijpen. Iemands familie, vrienden en voorouders zijn slechts een gedachte van je verwijderd. Alles is mogelijk.

Ik waak over je, mijn lief, om je te leiden op je pad. Velen komen naar je toe, met de juiste woorden, hun hulp aanbiedend, maar wiens doel het is om te ontregelen en te proberen jou en je team onder controle te krijgen. Je moet altijd alert en waakzaam zijn. Check iedereen die dicht bij je wil komen. Je weet wie je kunt vertrouwen en op wie je kunt rekenen.

Degenen met bijbedoelingen worden ontmaskerd en verwijderd. Laat de liefde van familie, vrienden, de mensheid en jullie planeet je leiden om NEE te zeggen tegen de cabal. Steun hun corrupte regime niet; en kijk dan maar eens hoe machtig ze zijn! Zonder jullie steun zijn ze niets: slechts holle vaten die zeggen dat ze het recht hebben om jullie te controleren. Het is nu allemaal aan jullie om de macht terug te nemen die jullie domweg aan hen gegeven hebben. Het is het einde van de weg voor hen. Verspil geen energie aan boosheid of wraakzucht. Heb medelijden met ze wanneer jullie ze uitwuiven.

Geniet van het avontuur dat jullie wacht.

Onze liefde is eeuwig. Je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl