Home > Nederlands > Montague Keen, 14 januari 2018

Montague Keen, 14 januari 2018

Is er nog enig intelligent menselijk leven op Aarde overgebleven of zijn jullie allemaal zombies geworden? Iedere dag worden jullie ogen geopend door onweerlegbaar bewijs van hetgeen de cabal doet om jullie uit te roeien. Wat doen jullie eraan? Jullie komen niet eens bijeen om ideeën uit te wisselen over jullie moeilijkheden. Jullie laten het toe te gebeuren door stomweg te zeggen: wat kan ik eraan doen? Tezamen kunnen jullie het stoppen! Denk eens even na over hoe het voor ons is, aan deze zijde van het leven, merkend dat jullie niets doen om de mensheid en de Aarde te redden en te beschermen. Door niets te doen, zijn jullie net zo schuldig als degenen die jullie vernietigen. Kijk naar hen. Ze zijn niet langer voor jullie verborgen. Toch dienen jullie hen nog steeds. Zijn jullie het vertrouwen verloren in wie jullie zijn, en waarom jullie in deze tijd op Aarde zijn? Ik zeg jullie dat jullie heel spoedig GROTE VERANDERINGEN tegemoet gaan zien. Hoe heftig die veranderingen zijn, hangt af van wat jullie nu bereid zijn te doen, om ervoor te zorgen dat het menselijk ras blijft bestaan.

De macht van de Banken is gebruikt als de GROTE STOK om de mensheid mee te slaan en eronder te houden. We pogen de controle over het geld door de weinigen te verwijderen, zodat we een meer gelijkwaardig speelveld kunnen creëren. Dit zal voor een korte periode het sluiten van de Banken vereisen om de procedures opnieuw in te richten. We hopen ervoor te zorgen dat armoede een slechte herinnering zal zijn aan het duistere verleden. Diegenen onder jullie die deze veranderingen willen, moeten meedoen om ervoor te zorgen dat de zaken snel, zonder incidenten, gebeuren. Alle pogingen die de cabal heeft ondernomen om een derde wereldoorlog te starten zijn tegengewerkt. Ze verliezen hun greep op de keel van de mensheid. Alle plannen van de cabal om de mensheid te vernietigen vind je op de volgende YouTube video. Kijk er alsjeblieft naar en neem er nota van.

Aardbeving, EMP, 5G aanvalsplan en Meer Slecht Nieuws (YouTube)

Denk eens even na over dat terwijl jullie de cabal hebben gediend, ZIJ EEN PLAN HEBBEN BERAAMD OM JULLIE UIT TE ROEIEN. Haasten jullie je nog steeds om voor hen te kiezen? Aanbidden jullie hen en knielen jullie nog steeds voor ze? Wat is er voor nodig om jullie de ogen te openen om de zaken te zien zoals ze zijn, en niet zoals jullie verteld wordt dat ze zijn? De gieren cirkelen om jullie heen, erop wachtend om jullie te doden. Blijven jullie er bij staan kijken en laten jullie dit gebeuren? Verbind je met wie jullie zijn. Stap in je kracht. Wanneer de 99% dit doet, zal de cabal zich snel van de Aarde terugtrekken. Alle macht die jullie aan hen hebben gegeven zal voor altijd verdwenen zijn. Ze zijn PARASIETEN en zouden als zodanig dienen te worden behandeld. Wetend wat jullie nu weten, moeten jullie de lei schoonvegen en opnieuw beginnen. Verwijder alle leugens, die religie jullie heeft geleerd, uit je gedachten. Religie heeft jullie zielen gestolen.

[Kijk op de hoofdpagina van deze website en je zult ontdekken hoe jullie je macht en je ziel kunnen terugnemen, en hoe je je kunt vrijmaken]

Vergeet alle leugens die jullie over je geschiedenis werd verteld, alles georkestreerd door het Vaticaan. Deze leugens hebben ervoor gezorgd dat jullie nooit je ware geschiedenis zouden leren, omdat het de leugens, waaraan zij schuldig zijn, zou ontmaskeren. Jullie ware geschiedenis is niet wat jullie werd geleerd.

Wanneer jullie je ware geschiedenis kennen, ZULLEN DE PARASIETEN ZICH MET DE STAART TUSSEN HUN BENEN TERUGTREKKEN. Er is één ding dat de cabal angst aanjaagt: het ontwaken van Ierland. Dat is waarom de Paus dit jaar Ierland bezoekt. Hij wil zich ervan verzekeren dat de Ieren OP HUN KNIEEN BLIJVEN. Wat zijn jullie bereid te doen om jezelf van de parasieten te bevrijden?

Bevrijd allereerst je ziel, wordt een compleet menselijk wezen. De waarheid zal je vrijmaken. Wanneer je vrij bent van de ketenen van religie kun je je verbinden met Alles Dat Is en een compleet menselijk wezen worden dat een levenservaring op Aarde heeft, zoals dat is geweest voor de parasieten hier kwamen. Jullie worden, eindelijk, wakker voor het feit dat de cabal elk aspect van jullie leven controleert. Het is altijd een schok wanneer de waarheid van jullie situatie jullie raakt, waarbij jullie de parasieten kunnen zien voor wat ze zijn. Ze proberen nog steeds de controle te handhaven en schuiven de schuld op Dhr. Trump, vanwege het feit dat hij hen aan de kaak stelde. Er bestaat een plan om hem te vermoorden, dus is het voor hem niet raadzaam naar Londen te reizen. Hou zou daar niet veilig zijn. Er is geen respect voor hem in het Verenigd Koninkrijk. Zelfs de burgemeester van Londen wil niet dat hij naar Londen komt. Wat zegt dat over hem? Vraag jezelf af waarom. Spreekt hij voor zichzelf, of wordt hem verteld wat hij moet zeggen? Dhr. Trump heeft betere dingen te doen met zijn tijd; het redden van de mensheid.

Lieverd, de cabal maakt het leven moeilijk voor je. Dat waarvan je dacht dat het slecht was, is erger geworden. Ze zijn wanhopig en ze verliezen hun macht. Grote veranderingen zijn in aantocht.

Wees altijd waakzaam, lieverd.

Je aanbiddende Monty.


Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!