Home > Nederlands > Montague Keen, 20 november 2016

Montague Keen, 20 november 2016

Alles is in beroering. Velen weten niet wie of wat ze moeten geloven. Jullie zagen hoe de Cabal-Machine in actie kwam op het moment dat Dhr. Trump was verkozen. De leugens en het angst aanjagen ging in de versnelling, velen in twijfel achterlatend, hoewel ze diep in hun ziel wisten dat Mevr. Clinton voor een derde wereldoorlog zou gaan zorgen en dat het leven op Aarde een karig bestaan zou worden. De Aarde die jullie kennen en liefhebben zou in niets lijken op wat de Cabal wil creëren. De vernietiging van het menselijk ras staat tot in de kleinste details gepland.

Brexit en Trump hebben de boel flink in de war gestuurd. Dit, mijn vrienden, was voor de Cabal totaal onverwacht. Ze verkeren nog steeds in shock. Ze proberen wanhopig een manier te vinden om te voorkomen dat Dhr. Trump president wordt. In Engeland past de regering elke mogelijke truc toe om te voorkomen dat Brexit realiteit wordt. Het Britse volk wil een Brexit en ze zullen erop staan, welke fratsen Theresa May ook uithaalt om het te vertragen en te voorkomen. Nu heeft Polen plannen om de EU te verlaten. Intelligente mensen begrijpen nu hoe ze via bedrog de EU in werden gemanipuleerd en willen er uit. De Cabal beduvelde iedereen, overal. Jullie moeten jezelf bevrijden van jarenlange slavernij. Visualiseer dat de ketenen breken en zie jullie zelf, het menselijk ras, vrij van knechting.

Ze forceerden zich een toegang tot jullie wereld, en ze verspreidden zich als een kanker naar alle hoeken van de Aarde. Ze wilden door middel van misleiding jullie vertrouwen winnen. Ze maken gebruik van vele illusies, belovend dat wanneer jullie hen vertrouwen, gehoorzamen en volgen, jullie alles zullen krijgen. Jullie zitten al 2000 jaar lang door de Cabal in de val. Het Vaticaan heeft de leiding in dit controlesysteem, samen met alle andere religies hun oorpsrong vinden in het Vaticaan. Het Vaticaan zelf is zeer zeker niet wat jullie geloven dat het is. Het is pas nu dat de volle omvang van de pedofilie onder jullie aandacht wordt gebracht. De satanische moorden, speciaal op onschuldige kleine kinderen, zijn wat deze creaturen in staat stelt op jullie wereld te bestaan. Om op Aarde te kunnen leven moeten ze het bloed drinken en het vlees eten van mensen. Ze bereiken hoge leeftijden omdat dit hen in stand houdt.

Niets is wat het lijkt. Ze verbergen hun kwaadaardige werkwijze niet. Denk aan de Katholieke Mis, waarbij je het bloed drinkt en het vlees eet. Het wordt allemaal voor jullie ogen uitgevoerd. Jullie waren niet in staat om het te zien voor wat het is. Nu jullie ontwaken t.a.v. dit kwaad, dat overal om jullie heen bestaat, ieder aspect van jullie leven controlerend, zijn jullie geschokt en van streek. Maar wanneer jullie, de 99%, zeggen dat jullie weigeren nog één moment langer te dienen, dan zal de Cabal verdwijnen. Zij vechten geen oorlogen uit. In plaats daarvan eisen ze dat jullie dat doen. Jullie, de domme mensen, die voor hen willen sterven. Oorlog is een mensenoffer op grote schaal. Ze houden ervan en ze floreren erop. Jullie geven hen wat ze willen. Jullie zijn slechts marionetten, en zij weten hoe ze aan jullie touwtjes moeten trekken.

Alle politieke partijen zijn geïnfiltreerd. Deze dienen de mensen niet. Dit is waarom zo iemand als Dhr. Trump gevonden moest worden. Hij wil niets van de Cabal, aangezien hij alles al heeft. Hij is niet gebonden aan en wordt niet gecontroleerd door enige politieke partij. Jullie hebben geen idee hoe corrupt en gecontroleerd jullie regeringen zijn. Deze dienen het volk niet. Ze dienen hun poppenspelers, de verborgen controleurs. Nu zullen ook zij naar buiten worden gedwongen en worden ontmaskerd.

De Aarde dient gereinigd te worden van alles dat kwaadaardig en corrupt is. Jullie kunnen het. Richt je op de taak van het herstellen van vrede en harmonie. Trap niet in de favoriete truc van de Cabal; het creëren van problemen, zoals de tegenstellingen Christen/Moslim, rijk/arm, zwart/wit. Al deze problemen zijn bedacht om problemen en conflicten te veroorzaken. Begrijp dat wanneer jullie in conflict zijn met elkaar, je precies dat doet wat de Cabal graag van jullie wil. Het principe van verdeel en heers heeft eeuwen lang gewerkt. Dat is precies de reden waarom de Cabal recentelijk duizenden "vluchtelingen" heeft gedwongen en betaald om Europa binnen te trekken. Dit werd in 1925 al gepland. Waarom denken je dat de twee Wereldoorlogen in Europa hebben plaatsgevonden? Waarom wil de Cabal in Europa op een Derde Wereldoorlog aansturen? Waarom is de vernietiging van Europa zo belangrijk voor de Cabal? Waarom zijn ze bang voor Europa? Wat is er in Europa te vinden dat de Cabal en al haar plannen zou kunnen ontmaskeren?

Voor de Cabal is het allemaal een groot spel. Jullie zagen net hoe ze reageerden op de Trump-verkiezing. Hoe eenvoudig was het voor hen om de zielloze mensen de straat op te krijgen, slogans schreeuwend tegen Trump. Studenten zullen alles doen als ze er maar voor betaald krijgen. Het is gewoon werk voor ze. Jullie worden gemanipuleerd door degenen die 2000 jaar ervaring hebben. Wanneer zullen jullie zeggen dat genoeg ook genoeg is. Dit moet onmiddellijk stoppen. Laat de Aarde en de mensheid met rust.

Steun elkaar waar mogelijk terwijl jullie door dit ontwaken heen gaan. Herhaal je revocaties zo vaak mogelijk omdat ze je zullen bevrijden uit de corrupte controle. Geloof in de toekomst die jullie nu aan het creëren zijn. Bid voor de vrijlating van al diegenen op jullie wereld die onwettig vastzitten omdat ze een probleem voor de Cabal gingen vormen. Een Cabal die alles in het werk zal stellen om te voorkomen dat ze wordt ontmaskerd en faalt. Deze mensen die vastzitten hebben jullie steun hard nodig. Het is nodig dat ze hun missies voltooien. Dit is een strijd die jullie moeten winnen, anders zullen jullie ten onder gaan, want de Cabal toont nooit en te nimmer genade. Jullie toekomst ligt in jullie eigen handen. Jullie kunnen nergens anders heen. Hier gaat het om.

Mijn lief, je weet wat er gedaan moet worden. Het is geen gemakkelijke weg. Je hebt al zo veel doorstaan. Ze zullen niet opgeven. Maar wij staan naast je, mijn lief, bij iedere stap die je zet.

Altijd, je aanbiddende,

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!