Home > Nederlands > Montague Keen, 6 november 2016

Montague Keen, 6 november 2016

De ontwaakten onder jullie rekenen op het Amerikaanse volk om op 8 November de juiste beslissing te nemen. Er vindt veel discussie plaats over het feit of de verkiezing al dan niet stop gezet dient te worden. De toekomst van de Mensheid staat op het spel. De corrupten blijven aansturen op een Derde Wereldoorlog; ze hebben oorlog nodig om te kunnen blijven bestaan. Het is voor hen noodzakelijk om grote aantallen van jullie mensen, de "nutteloze opvreters", te vermoorden. Ze zijn van plan 80% van jullie te elimineren. Geloof me, de mensheid maakt geen onderdeel uit van hun plannen. Velen van hen zijn reeds gevlucht, een veilig heenkomen zoekend, voor het geval ze de Amerikaanse verkiezing verliezen.

Jullie moeten voor je overleving en die van de mensheid, partijloyaliteit overboord gooien. Politici zijn corrupt. Dat moeten ze ook zijn om door een partij te kunnen worden aangenomen. Sinds J.F.K. is er in Amerika geen eerlijke verkiezing meer geweest. De corrupten kunnen het zich niet veroorloven dat er een eerlijke kandidaat wordt gekozen. Jullie hebben allemaal kunnen zien dat Amerika werd overgenomen en systematisch vernield. Dit ooit zo trotse land is in de goot beland, worstelend om te overleven. Het Amerikaanse volk ziet dit niet omdat ze d.m.v. chemtrails en fluorisatie van de watervoorraden is gehersenspoeld. Haar voedsel is Genetisch Gemanipuleerd (GMO). De bevolking maakt geen schijn van kans aangezien corruptie schering en inslag is.

De wereld rekent op jullie om stil te staan bij het effect van jullie stem op de hele wereld. Amerika, dit is een enorme verantwoordelijkheid. We hopen dat jullie onderzoek doen vóórdat jullie beslissen je stem uit te brengen. Dat God jullie mag leiden. Het is voor jullie allemaal noodzakelijk om goed geïnformeerd te zijn, om op zoek te gaan naar waarheid en om een eerlijk oordeel te kunnen vellen op het moment dat jullie aan je recht om te stemmen gehoor geven. Vraag jezelf af of je kinderen veilig zouden zijn en of je familie veilig zou zijn. Welke toekomst kun je verwachten met A of B. Waar ligt de werkelijke loyaliteit van de kandidaten . . . willen ze een wereldoorlog? Grote beslissingen behoeven grondig onderzoek. Jullie zijn het aan jezelf verschuldigd om dit te doen. Amerika, de ogen van de Mensheid zijn op jullie gericht in de hoop dat jullie de juiste beslissing nemen.

Velen binnen de Cabal hebben hun plannen al klaar voor het geval de eerlijke gekozen wordt. Zij zullen niet in Amerika zijn. Check het zelf maar. De Cabal heeft deze overname gepland. Ze dachten dat het eenvoudig zou zijn, totdat er plotseling iemand naar voren trad om Amerika te redden. Opeens werden al hun plannen getorpedeerd want hij durfde het aan om vraagtekens te zetten bij hun motieven.

In Engeland zijn er plannen in de maak om te proberen BREXIT te voorkomen. Corruptie heerst overal. Het Engelse volk weigert dit te tolereren, aangezien ze uit de corrupte Europese Unie willen treden. People power zal voor BREXIT zorgen. Als je je stem uitbrengt, geef je in feite die persoon het recht om namens jou beslissingen te nemen. Je geeft die persoon JOUW MACHT om namens jou beslissingen te nemen. Je hebt een verantwoordelijkheid jegens je medemens om het goed te doen.

De Cabal gebruikt alles wat ze ter beschikking heeft om elke oppositie tegen haar plannen te vermorzelen. Ze zijn kwaadaardig tot op het bot. Het kost tijd om te begrijpen hoe slecht ze wel niet zijn. Ze hebben zich d.m.v. bedrog in elke positie van macht weten te manoeuvreren. Hun kwaadaardige web strekt zich tot in ieder land uit. Zij zijn slechts 1% van jullie, jullie zijn de overige 99%. Ze vrezen dat jullie je macht terugnemen. Mindcontrol wordt wijd en zijd door hen ingezet. Zij hebben die tenslotte ontdekt. Het is het wapen dat hun voorkeur heeft.

Jij, mijn lief, hebt dit in actie gezien. Het slachtoffer is hulpeloos in hun handen. Dit is het geheim van hun succes. Wees voorzichtig in wie je je vertrouwen stelt. Hun slachtoffers hebben geen idee dat ze door de Cabal gecontroleerd en gebruikt worden. SATANISCHE FAMILIES gebruiken het als een vanzelfsprekendheid. Er zijn veel meer satanische families dan je voor mogelijk kunt houden. Ze zijn overal. Maar ze worden ontmaskerd aangezien hun heerschappij van mindcontrol moet stoppen.

Mijn lieve vrouw wordt weer aangevallen. De 5e november was met name slecht. Elk bot in haar lichaam was pijnlijk en steenkoud. Ze rilde van de kou. Vandaag is het opnieuw slecht.

Nogmaals, ik smeek jullie, denk goed na voordat je stemt.

Mijn lief, je weet dat we uiteindelijk zullen winnen. We omringen je met onze liefde.

Je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!