Home > Nederlands > Montague Keen, 13 november 2016

Montague Keen, 13 november 2016

De Mensheid heeft eensgestemd opgeroepen om van een Derde Wereldoorlog verschoond te blijven. Clinton, die door negen wapen-producerende bedrijven wordt gesteund, was er zo van overtuigd dat ze de mensheid volgens haar plan in een vernietigende nucleaire oorlog zou kunnen storten, waardoor enorme aantallen mensen hun leven zouden verliezen. Jullie hadden iemand nodig die GEEN politicus is. Trump trad naar voren en heeft deze taak op zich genomen. Hij was reeds in het bezit van alles dat hij zich ooit kon wensen. HIJ HAD DIT NIET NODIG. MAAR HIJ HEEFT DIT GEDAAN OM JULLIE TE REDDEN.

Degenen die jullie controleren en denken dat ze jullie bezitten, waren niet blij. OORLOG is wat ze willen en ze zullen hier geheid voor blijven vechten. Zoals dat nu het geval is in Engeland met de BREXIT, probeert de cabal nog steeds de wil van het volk om te buigen. Door vóór de BREXIT en vóór TRUMP te stemmen heeft de mensheid zichzelf wat meer tijd gegeven. Tijd om te begrijpen wat jullie wordt aangedaan en tijd om in te zien dat alles wordt vernietigd. Trump is niet ideaal, maar hij had de moed om zichzelf ten behoeve van jullie naar voren te schuiven. De Mensheid is hem veel dank verschuldigd. Zonder zijn inmenging zouden jullie nu diep in een oorlog gedompeld zijn, zo dodelijk als de Aarde nog nooit heeft meegemaakt. Jullie enige hoop ligt in de handen van Meneer Trump.

Het Amerikaanse volk is zo mind-controlled dat ze volkomen blind is voor de duistere controle die Amerika heeft overgenomen, zonder dat ze ook maar opmerkten dat er iets was veranderd. Trump is alles wat jullie hebben. Werk met hem, zodat jullie gezamenlijk kunnen proberen Amerika en de rest van de mensheid te redden. Stop met het creëren van valse verdeeldheid, jullie zitten allemaal in hetzelfde schuitje. VERDEEL EN HEERS is hoe de cabal altijd wint. Jullie zijn allemaal Amerikanen, dus werk samen voor een betere toekomst. Als je ook maar enig idee had waar Dhr. Trump jullie voor heeft behoed, dan zou je God op je knieën danken voor een tweede kans. Iedereen buiten Amerika bidt dat Trump met jullie hulp vrede zal brengen.

Denk aan al die mensen op jullie wereld die niet van jullie wereld zijn en 80% van jullie willen verwijderen. Trump zal met dit probleem moeten afrekenen. Hij heeft voor jullie een enorme taak op zich genomen. Ze hebben menselijk leven op Aarde vernietigd door middel van vaccinatie, medicijnen, genetische gemanipuleerd voedsel enzovoort, allemaal ontworpen om jullie te vernietigen. Jullie hebben je zoveel aan laten doen, zonder vragen te stellen.

Deze mensen VERMOORDEN iedereen die hen in de weg komt staan. Degenen die ze niet kunnen vermoorden hebben ze opgesloten, onder valse ten laste leggingen. Dit is in Amerika de gewoonste zaak. Duizenden mensen worden iedere dag opgesloten. Gevangenissen zijn big business in Amerika. Er is een jong iemand die voor de mensheid belangrijk werk heeft te doen. Hij zit opgesloten in Californië, maar hij is volkomen onschuldig. Een satanische familie heeft hem in de val gelokt. Jullie gebeden voor hem zouden zeer welkom zijn. Veronica is aan het eind van haar Latijn met proberen hem te helpen. Hij is een jongeman, niet een wereldse man. De satanische Kerk van Rome is er eveneens bij betrokken, via zijn bloedfamilie. Hij zit zonder vrienden of bezoekers. Zijn thuis is in Engeland. Help hem alsjeblieft.

Bericht van Veronica

Ik ben nog steeds aan het herstellen van vorig weekeinde. Op zaterdag, zondag en maandag veroorzaakten SCALAR aanvallen veel pijn en ongemak. Ik probeer om te gaan met zoveel stress.

Mag ik de suggestie doen dat jullie lezen wat mijn vriend GILAD ATZMON schreef over de Amerikaanse Verkiezingen. Ik hoop hem binnenkort te interviewen over deze zaak.

Mijn lief, de druk op jou is enorm. De cabal zou geen belangstelling voor je hebben als ze je niet als bedreiging zagen. Sta voor je waarheid. Je weet wat er gedaan moet worden. Je doel is vrede en liefde op Aarde.

Altijd, je aanbiddende

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!