Home > Nederlands > Montague Keen, 27 november 2016

Montague Keen, 27 november 2016

De Cabal speelt een spel met het gemoed van de mens. Ze genieten ervan om te zien dat jullie je tegen elkaar keren. Dit is de manier waarop ze jullie altijd hebben gecontroleerd . . . . en het werkt! Gebruik je verstand: wie bezit de MEDIA, en dan allemaal! Hoe is het mogelijk dat jullie iedere keer in hun leugens trappen? Ze nemen één zin en door er maar één woord aan te veranderen wordt de betekenis ervan volledig veranderd. Maar jullie slikken de Cabal-leugens allemaal, net als schapen. Er wordt met jullie een spel gespeeld. Hoe meer stress, verwarring en wantrouwen ze veroorzaken, des te verder sluiten jullie jezelf in hun controle op. Zij zijn experts op dit gebied. Jullie worden hiervoor nog maar net wakker. Onderwerp ieder bericht aan een nader onderzoek en ga dan na wat er werkelijk wordt gezegd.

De heer Trump is geen politicus. Hij spreekt niet als een politicus en daarom maakt hij soms fouten. Hij is jullie enige hoop, dus ga achter hem staan en zorg ervoor dat hij weet welke acties de mensheid nodig heeft. De wil van het volk is krachtig en met deze kracht achter zich is alles mogelijk. Dit is jullie grote kans om de voor de mensheid noodzakelijke veranderingen door te voeren om op Aarde te kunnen blijven leven. Vertrouw de Cabal nooit, maar dan ook nooit. Dit zullen jullie onderhand vast al hebben ontdekt. Neem jullie macht terug. Ontwaak t.a.v. de veranderingen die zich overal om jullie heen voltrekken.

De Cabal wordt op een gigantische manier ontmaskerd voor wat het is. Ja, dat is echt zo. HET ZIJN SATANISTEN. Mijn lieve vrouw heeft dit ongeveer 30 jaar geleden in Engeland geprobeerd te onthullen, maar de Cabal heeft dit kunnen verijdelen. Nu wordt dit alles op wereldwijd niveau ontmaskerd. Sta niet toe dat dit opnieuw onder het vloerkleed wordt geveegd. Satanisten hebben het nodig om bloed te drinken, bij voorkeur bloed van baby's. Ze verorberen baby's om op Aarde te kunnen overleven. Het bewijs hiervoor is overal om jullie heen te vinden. Sluit alsjeblieft je ogen hier niet voor omdat openbaarmaking plaats móet vinden. Velen die geprobeerd hebben om dit te onthullen zijn vermoord, sommigen van hen werden openlijk vermoord als waarschuwing aan anderen om zich stil te houden. Wanneer het de Cabal niet lukt om je te vermoorden, creëren ze een Hollywood-achtige plaats delict om ervoor te zorgen dat je gevangen wordt genomen. Ze staan nooit toe dat de zaak voor het gerecht komt aangezien ze het niet kunnen riskeren dat een onschuldig iemand vrij wordt gelaten. Er zitten over jullie hele wereld duizenden van dergelijke onschuldige mensen opgesloten, vooral in Amerika. De situatie is het ergst in Amerika; daar bestaat geen gerechtigheid. Jullie hoeven enkel maar naar de Regering van de V.S. te kijken om dit te begrijpen. De Fema-kampen in de V.S. zijn allemaal gereed, klaar om de mensen op te sluiten. Maar heeft hun regering hen geïnformeerd over deze kampen? Hun belastinggeld werd gebruikt om deze kampen op te zetten. Er dienen vragen te worden gesteld want jullie toekomst hangt ervan af.

De Cabal maakt zich zorgen. Ze verliest haar controle. Hillary Clinton was hun poort naar een verdere controle over de mensheid. Ze beloofde hen de OORLOGEN die de Cabal nodig heeft om te overleven. Maar eindelijk openen jullie je ogen. Jullie stellen aan de kaak wat jullie zien en DAT VINDEN ZE NIET LEUK. Jullie zullen nooit weten hoe belangrijk de Brexit-stem is geweest. BREXIT WAS DE EERSTE NAGEL IN DE DOODSKIST VAN DE CABAL. Ze hadden nooit gedacht dat het Engelse volk slim genoeg was om hun spel te doorzien. De heer Trump is DE TWEEDE NAGEL IN DE DOODSKIST VAN DE CABAL. Dit is waarom de heer Nigel Farage assistentie verleende aan de heer Trump. Farage wist hoe belangrijk het was dat Meneer Trump werd gekozen. Wie zal de derde nagel aanbrengen? Zal het Polen zijn? Veel landen willen vrij zijn van deze corrupte controle. De Cabal creëert in Europa een enorme smeltkroes, door alle rassen met elkaar te vermengt zodat er geen sprake meer is van Engelsen, Fransen, Nederlanders, etc; ze zijn van plan om alle Europese landen te vernietigen, inclusief AL HUN HISTORIE EN ALLE BEWIJZEN VAN DE OUDE EUROPESE VOLKEREN. Omtrent de Europese Unie werden jullie belogen. De heer Nigel Farage doorzag hun plannen en streefde ernaar hen te ontmaskeren. Wij zijn hem veel dank verschuldigd.

Het is nooit eenvoudig om wakker te worden. Het is niet leuk zo een enorme kwaadaardigheid te zien die je nooit eerder was opgevallen. Het is niet leuk degenen die je eerder vertrouwde te zien als satanische moordenaars, wiens leugens je aanvaardde als redenen voor oorlogen. Meneer Massa-vernietigingswapens is in Engeland weer op het oorlogspad. Hij eist een nieuwe stemming m.b.t. de Brexit-zaak. Hij wil deze manipuleren om Engeland binnen de EU te houden. Wie op Aarde kan die man ooit weer vertrouwen? Meneer hemd-in-zijn-onderbroek laat zien voor dezelfde zaak te strijden. Hij kan niet worden vertrouwd. De Cabal wil haar macht niet verliezen. Ze maken gebruik van “Huur-een-stem” in een poging de Britten onder controle te houden. Ze kunnen nimmer worden vertrouwd.

Dit zijn unieke tijden. Het is jullie grote kans om jezelf van de kwaadaardige controle door de Cabal te bevrijden. Degenen die proberen de corruptie aan de kaak te stellen worden voortdurend aangevallen. Deze aanvallen worden iedere dag steeds gemener. De aanvallen laten echter zien dat ze bang worden. De sluizen zijn geopend en ze kunnen zich nergens verbergen. Ze hebben de strijd om de Aarde verloren. Het tij heeft zich ten guste van de mensheid gekeerd.

Kom bijeen en jullie zullen de vrijheid hebben waarnaar menselijke wezens smachten. De menselijke spirit is er klaar voor. De energie neemt iedere dag toe, en terwijl deze zich verspreidt doet het steeds meer mensen ontwaken. Welkom bij de nieuwe dageraad, mijn vrienden.

Veronica, mijn lief, die aanval was heel gemeen. Het was uitermate ernstig. Deze aanvallen tonen dat ze aan het verliezen en bang zijn. Hun pogingen om te voorkomen dat de jongeman naar de UK terugkeert bewijzen alleen maar hoe bang ze zijn. Je beslissing om niet naar het ziekenhuis te gaan is de juiste. R zal je helpen eroverheen te komen. Je weet dat het je wordt aangedaan, mijn lief. We staan in deze moeilijke tijd aan je zijde .

We omringen je met liefde. Je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!