Home > Nederlands > Montague Keen, 20 September 2015

Montague Keen, 20 September 2015

De eindtijd is gearriveerd. In de komende 7 dagen zullen velen hun ware bedoelingen laten zien. Hoewel ze zich zorgvuldig op deze overname hebben voorbereid, hebben ze nooit voorzien dat sommigen zouden ontwaken m.b.t. hun kwaadaardige plannen voordat ze in de gelegenheid waren deze uit te voeren. Mijn lief, ik vertelde je toen ik pas overgegaan was naar de geestenwereld, dat degenen die de Aarde onopgemerkt betraden en de mensheid overnamen, op een dag de Aarde zouden moeten verlaten. Dit werd je deze week bevestigd door iemand die het kan weten.

“Ze kwamen hier in Atlantische tijden door een portaal en werden de J mensen, te getraumatiseerd om hun eigen land te besturen. Sommigen overleefden als menselijke vogels en ze worden nog steeds door de A.I. , die ergens in de ruimte in hun UFO vloten leven, geassimileerd. ZE HEBBEN NIETS GELEERD. ZE SPELEN NOG STEEDS HUN SMERIGE ALLIANTIE MET DE A.I., EN HELPEN DIE HET VOLGENDE ZELFVERNIETIGINGSDRAMA HIER OP PLANEET AARDE OP TE STARTEN”.

Ze hebben jullie voor de gek gehouden en overtuigden jullie ervan dat ze waarachtig en licht waren, terwijl ze in feite precies het tegenovergestelde waren. Ze misbruikten het menselijk ras en doen dat nog steeds. Ze willen totale controle. Sinds hun komst hebben ze hun eigen mensen op machtsposities gezet. Hun recente grote handeling was toen ze het aftreden van Ratzinger afdwongen en hun eigen man de controle lieten overnemen. Laat je niet beduvelen door de “vriendelijke glimlach en woorden van deze man”. Hij is niet wat hij lijkt. De mensheid moet als één man pal staan. Weet dat jullie de kracht hebben om te zeggen, “ik zal niet gehoorzamen aan je eisen”. Jullie zien elke dag hun plan om Europa te vernietigen in actie. Dit werd allemaal gepland en opgedrongen als onderdeel van hun overname. Niets gebeurt bij toeval. Alles wat ze doen is berekend middels het gebruik van numerologie en heilige geometrie. Ze laten niets aan het toeval over. Ze hopen de goedgelovigen mee te krijgen en te intimideren. Jullie TV stations en kranten, die allemaal in hun bezit zijn, zullen worden gebruikt om de niet-ontwaakten in hun web van misleiding en controle te lokken.

De beslissingen die je in de volgende paar dagen neemt, als de misleiding zich verdiept en ‘in het volle zicht’ komt waar je ook kijkt, zijn van het grootste belang. In werkelijkheid zullen de beslissingen die je neemt bepalen of je in gevangenschap blijft leven en toestemt met een nog grotere controle over je leven op Aarde, of dat jullie samenkomen, als de 99% pal staan en alles verwijderen dat KWAADAARDIG en CORRUPT is, teneinde in vrede te leven. Onthoud, de Cabal heeft OORLOG, MOORDEN, LIJDEN etc. nodig om op Aarde te overleven. Alles wat jullie nodig hebben om het leven op Aarde te herstellen naar wat het in het verleden ooit was en weer zal zijn, is vrede en liefde. Het is een GROTE BESLISSING, maar één die genomen moet worden voordat September eindigt. Er is geen tijd voor spelletjes: hier gaat het om.

Degenen onder jullie die proberen de waarheid naar buiten te brengen worden vreselijk aangepakt. Dit was te verwachten. Ook moet je lichaam zich aanpassen aan een nieuwe manier van leven. Bij sommigen van jullie verzet het lichaam zich tegen de veranderingen, zodat je je misselijk, heel erg koud of duizelig voelt, of vele andere uitingen van verzet tegen de veranderingen in je lichaam ervaart.

De Cabal gebruikt ENERGIE om problemen voor je te veroorzaken, en verstoring van je gezondheid etc. Dit zal niet blijven duren. Er wordt een heleboel DUISTERE ENERGIE losgelaten om jullie te verzwakken, zodat de door hen voorgestelde overname rustig zal verlopen. Ze hebben alles op de succesvolle overname gezet, deze week. Jullie allemaal, daarentegen, moeten jullie energie steken in het je verzetten tegen hun emotioneel overgebrachte mooie woorden en hun valse beloften. Jullie hebben het allemaal al eerder gehoord. Het zijn maar woorden. DE ACTIE DIE ZE BELOVEN KOMT ER NOOIT.

Genoeg is genoeg. Kom uit je doos en kijk met open hart en ogen en zie de vernietiging van de mensheid om je heen. Willen jullie echt meer van hetzelfde? Elke dag doden ze jullie een beetje meer. Chemtrails worden gebruikt zodat jullie het vergif inademen. Dit vergif gaat direct de grond in, zodat al het voedsel besmet wordt. Ze stoppen DODELIJK VERGIF in het WATER dat jullie drinken. Ze produceren chemicaliën die aan jullie worden verkocht als medicijnen, die jullie levens verkorten en gezondheidsproblemen veroorzaken. Zijn jullie niet wakker genoeg om dit al duidelijk te zien? Hoe kunnen jullie toch geloven wat deze mensen jullie vertellen wanneer ze jullie dit aandoen? Wat is er voor nodig om jullie wakker te maken, jullie uit deze 3D wereld waarin jullie gevangen zitten en worstelen om te overleven, te helpen?

Hebben jullie de moed om gezamenlijk pal te staan en de verantwoordelijkheid te nemen, niet alleen voor je eigen toekomst, maar voor de toekomst van de mensheid en de Aarde? Kijk naar wat de Cabal gedaan heeft: de oorlogen, het lijden dat ze veroorzaken, de ontberingen van de armen, de hongersnoden, de tsunami’s, de aardbevingen; allemaal zorgvuldig gepland en uitgevoerd. Jullie zagen het allemaal. Is dit wat jullie willen? MEER VAN HETZELFDE, want dat is precies wat je zult krijgen. Kijk in de ogen van je kinderen. Verdienen ze het om op deze manier te leven? Jullie hebben nu een keuze. Jullie voorouders hadden die niet; ze konden zich niet verzetten tegen hetgeen ze werd opgedrongen. De waarheid was voor hen niet beschikbaar, aangezien er geen computers waren in die tijd. Jullie hebben alle voordelen, aangezien alle informatie onder handbereik is. Gebruik het om jezelf uit gevangenschap en controle te bevrijden. De Aarde behoort aan de mensheid; niet aan de binnendringers.

Wij in de geestenwereld doen alles wat mogelijk is vanaf deze kant van het leven, om jullie te helpen de juiste beslissing te nemen. Het vergt moed om voor waarheid en licht te staan, maar de voordelen zijn niet te tellen. Jullie zijn niet alleen, aangezien we allemaal bij jullie zijn.

Kijk naar Ierland, waar de mensen hun stem hebben gevonden. Ze gebruiken die om hun regering te informeren dat ze NIET LANGER TOESTEMMEN DOOR HEN GEREGEERD TE WORDEN. De regering dient het Ierse volk niet. Het staat onder controle van degenen die niet het belang van Ierland, of haar volk, ter harte hebben. We brengen de Ieren een eregroet voor het innemen van dit standpunt. Ze laten zien hoe dit moet worden gedaan, vreedzaam en met overtuiging. Ze herinneren zich wie ze zijn, en wat hen met geweld werd afgenomen.

Europa wordt eveneens belegerd. Het wordt jullie OPGEDRONGEN om jullie TE VERZWAKKEN, je gedachten af te leiden van wat er feitelijk gebeurt. Ik waarschuwde jullie vele malen over de plannen om Europa te vernietigen. Nu zie je het iedere dag. Hoeveel meer lijden is er nodig voordat jullie ontwaken voor de waarheid? Om dit alles te stoppen is alleen maar nodig DAT GOEDE MENSEN ONTWAKEN, GEZAMENLIJK PAL STAAN EN WEIGEREN ER DEEL VAN UIT TE MAKEN.

Dit zijn moeilijke tijden. Jullie kunnen dit veranderen. Geloof in jezelf, want jullie kunnen het doen. Mijn lief, Ik wou dat ik het je makkelijker kon maken. Weet dat we zullen slagen.

Altijd aan jouw zijde, je aanbiddende

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: RobJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!